ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και είναι πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες με τις οποίες είσαι «ερωτευμένος/η»! Επίλεξε ένα χόμπι σου που έχεις να ασχοληθείς μαζί του καιρό ή πέρασε το χρόνο σου ζωγραφίζοντας, γράφοντας, κάνοντας μία καλλιτεχνική δραστηριότητα η οποία θα σε βοηθήσει να εκφραστείς. Μία καλή ιδέα είναι να πάρεις και κάποιο φίλο σου ή το/η σύντροφό σου και να βγείτε έξω καθώς σήμερα θα αναζητάς ερεθίσματα για να περάσεις καλά. Σε περίπτωση που τελικά κανονίσεις αυτή την έξοδο πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να περάσεις πάρα πολύ καλά και τελικά να ενδώσεις σε κάποιες καταχρήσεις!

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνεις εσύ εκ μέρους των ανθρώπων της οικογένειάς σου. Αυτές θα έχουν μεγάλη γκάμα καθώς είναι πιθανόν να είναι είτε γραφειοκρατικές είτε ακόμα και δουλειές του σπιτιού. Σήμερα θα νιώθεις καλά με την ενασχόλησή σου με το σπίτι για αυτό και είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις μόνος/η σου τις δουλειές του σπιτιού προκειμένου να μη «φορτωθείς» με εξωτερικές υποχρεώσεις που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Αν έχεις όρεξη είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου, να αλλάξεις κάτι μέσα σε αυτό ή να προσθέσεις ένα πολύ ωραίο αντικείμενο που θα το βλέπεις και θα σου φτιάχνει τη διάθεση!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις βόλτα και να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά, δημόσιες σχέσεις! Επίλεξε να συναντηθείς με ανθρώπους που επιθυμείς να μάθεις τα νέα τους, να πάρεις τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο που έχετε χαθεί και δεν σου αρέσει αυτό, να πιείς ένα καφέ με τον/ην κολλητό/η σου φίλο/η! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου ιδιαίτερα αν σχετίζεται με κόσμο! Η ημέρα επίσης είναι πολύ καλή για να κάνεις μία αγορά για εσένα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να ξοδέψεις αρκετά παραπάνω χρήματα από αυτά που υπολογίζεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, για αυτό είναι πολύ πιθανόν το μυαλό σου να κολλήσει σε οικονομικά ζητήματα αλλά και τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να διευθετήσεις σωστά ένα οικονομικό σου ζήτημα, να κάνεις μία νέα συμφωνία ή να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας προς όφελος σου. Βέβαια ενδέχεται να το παρακάνεις και το ενδιαφέρον σου προς τα χρήματα να είναι τέτοιο που να μην σε απασχολήσει τίποτε άλλο όλη την ημέρα, προκαλώντας τη δυσφορία των αγαπημένων σου ανθρώπων.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι πολύ ευνοϊκή για να πραγματοποιήσεις συναντήσεις αλλά και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα θα είναι εύκολο για εσένα να κερδίσεις τις εντυπώσεις, για αυτό εκμεταλλεύσου το προκειμένου να φέρεις κοντά σου ανθρώπους που επιθυμείς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το «μελανό» σημείο της ημέρας θα είναι οι εγωιστικές σου τάσεις οι οποίες αν κάνουν την εμφάνισή τους θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με αγαπημένους ανθρώπους καθώς κάτι που θα πεις λόγω του εγωισμού σου, μπορεί να τους πληγώσει.
 

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να φροντίσεις τους άλλους όπως συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σου υπενθυμίσει πως πάνω από όλα θα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς ή απλά να βρεις χρόνο για να κάνεις κάτι που εσύ επιθυμείς, μακριά από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σήμερα θα είσαι και αρκετά καχύποπτος/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπάθησε να μην το αφήσεις να φανεί -ιδιαίτερα σε αγαπημένους σου ανθρώπους- καθώς θα δημιουργήσει εντυπώσεις για εσένα οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μία ομαδική δραστηριότητα, να προσφέρεις τη βοήθεια σου εθελοντικά κάπου που θεωρείς πως την χρειάζονται ή ακόμα και να βοηθήσεις είτε ηθικά είτε πρακτικά ένα φιλικό σου πρόσωπο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα τονίσει οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες και ομαδική εργασία. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς είναι καλές για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Κάποιος/α που θα γνωρίσει σήμερα θα φανεί πολύ βοηθητικός/η στην πορεία σε ένα προσωπικό σου ή ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.
 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά καθώς για εσένα σήμερα θα έχει μεγάλη σημασία η επιβράβευση και η αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα. Η ημέρα είναι πολύ καλή για συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που σχετίζεται μαζί τους επαγγελματικά. Αν έχεις μία συζήτηση για δουλειά εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες για να «διαφημίσεις» με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες αλλά και τις δυνατότητές σου. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι τα πηγαδάκια στη δουλειά τα οποία θα είναι αρκετά. Επικεντρώσου στους στόχους σου και μην ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτούς.

Τοξότης

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία εκδρομή, να αρχίσεις την έρευνα για εκείνο το ταξίδι στο εξωτερικό που θέλεις να κάνεις ή απλά για να διαβάσεις ένα βιβλίο του ενδιαφέροντος σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και αναζητά τρόπους για να σε ταξιδέψει είτε νοητά είτε φυσικά. Σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς και αυτό αν δεν σου προσφέρει τρόπους για να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες εικόνες και από τις σκέψεις που κάνεις καθημερινά. Οι συζητήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα σε ξεσηκώσουν ακόμα περισσότερο για να κάνεις ένα ταξίδι εδώ και τώρα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα αναμοχλεύει τη σκέψη σου και τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να μη νιώθεις άνετα με αυτό. Σήμερα θα έχεις την τάση να παίρνεις τα πάντα πολύ σοβαρά και αυτό μπορεί να σε κάνει να τα βάλεις με αγαπημένους σου ανθρώπους, που θα πουν κάτι το οποίο εσύ θα πάρεις τις μετρητοίς. Ένα οικονομικό σου ζήτημα που σχετίζεται με κάποιο δάνειο, μία ασφάλεια ή με ένα δημόσιο οργανισμό είναι πιθανόν να σε απασχολήσει αρκετά, όμως να ξέρεις πως σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να το διευθετήσεις προς όφελός σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις τα σενάρια καταστροφής.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και τα ζητήματα των άλλων θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τα δικά σου. Η προσοχή σου θα στραφεί στους αγαπημένους σου ανθρώπους, τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφό σου και οι ώρες που θα περάσεις μαζί τους θα ενδυναμώσουν τις μεταξύ σας σχέσεις. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να συζητήσεις για μία νέα συμφωνία επαγγελματικής φύσεως. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τη γνώμη που θα έχουν οι άλλοι για δικά σου προσωπικά ζητήματα, να σε παρασύρει σε αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπαιρνες.

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα δείχνει πως αυτές θα είναι το φόρτε σου. Εκμεταλλεύσου την όρεξη και τη διάθεση που θα έχεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους καθώς είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις. Καλό θα ήταν να αφήνεις κενά διαστήματα από τη μία δουλειά στην άλλη προκειμένου να μπορείς και να ξεκουράζεσαι, αλλά και να είσαι πιο ευέλικτος/η σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Για έξτρα ενέργεια μην ξεχάσεις να εφοδιάσεις τον οργανισμό σου με τις απαραίτητες βιταμίνες.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;