ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βοηθήσει πολύ τα σχέδια που έχεις για απόψε, ιδιαίτερα αν αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν και την επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους. Προτίμησε να κάνεις τις συναντήσεις που θέλεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο μέχρι το απόγευμα, καθώς η ενέργειά σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή σου θα είναι πολύ βοηθητική για να κάνεις καλή εντύπωση. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό κόλλημα σε κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διαχωρίσεις τις υποθετικές σκέψεις από αυτές που ανήκουν στην πραγματικότητα. Βέβαια για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να προσπαθήσεις καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου και να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε αυτά, αφήνοντας αυτά που πραγματικά συμβαίνουν χωρίς να τα προσέξεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να δημιουργήσει «συναισθηματικά κρατήματα» κατά τη συνάντηση σου με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Δίδυμοι

Οι πιθανότητες να μην μείνεις καθόλου μόνος/η σου σήμερα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό, θα φροντίσει να φέρει δίπλα σου αγαπημένους σου φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να αναθερμάνεις τη σχέση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς σίγουρα θα το καταφέρεις. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προσωρινά ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Αν δεν θέλεις να πέσεις στην παγίδα απόφυγε να φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει κατά το παρελθόν.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει μαχητική διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να επιτύχεις επαγγελματικούς σου στόχους. Σήμερα δεν θα είσαι εύκολος/η αντίπαλος στη δουλειά, όμως δεν θα πρέπει να είσαι ούτε παρορμητικός/η ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Προτίμησε να διεκπεραιώσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα με ένα συνεργάτη σου.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις νέες γνώσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει για αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις «έρευνα αγοράς» σχετικά με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για συζητήσεις οι οποίες θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η αγορά ενός βιβλίου ή ακόμα και η απόφασή σου να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο είναι πιθανά σενάρια για σήμερα! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου υπενθυμίσει με επιτακτικό τρόπο πως πρέπει να ασχοληθείς με μία δουλειά της καθημερινότητας.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς προκειμένου να μπορέσεις να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Τις τελευταίες ημέρες όπως και σήμερα είναι πιθανόν να έφερες στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί εσωτερική ένταση. Το βράδυ το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έχεις όρεξη για αντιπαραθέσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους και ιδιαίτερα με το/η σύντροφό σου! Προσπάθησε προκειμένου να μην πέσεις στην παγίδα και χαλάσεις την ημέρα σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου αλλά και με το/η σύντροφό σου. Η γνώμη των αγαπημένων σου ανθρώπων θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα σήμερα και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις με βάση αυτό που θέλουν εκείνοι και όχι αυτό που θέλεις εσύ. Προσπάθησε να μην πιέσεις τον εαυτό σου, καθώς το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω αυτή η πίεση θα έρθει στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις την ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις διαφορετικά η ατμόσφαιρα ενδέχεται να παγώσει.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία ημέρα που σε καλεί να «σηκώσεις μανίκια» και να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις, αγγαρείες ή δουλειές καθημερινότητας. Προτίμησε να τις διεκπεραιώσεις άμεσα ακόμα και αν έχεις αρκετό χρόνο, καθώς όσο νωρίτερα τις τελειώσεις τόσο το καλύτερο για εσένα. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι δουλειές της ημέρας θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, τον οποίο θα πληρώσει κάποιος άνθρωπος του στενού σου περιβάλλοντος.

Τοξότης

Σήμερα η ημέρα θα είναι φαινομενικά καλή όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως μπορεί να υπάρξουν στιγμές οι οποίες θα χαλάσουν το κλίμα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με αγαπημένες σου δραστηριότητες και οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά. Προσπάθησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου αρέσει από νωρίς, ώστε να έχεις αποθέματα! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία θα σε εκνευρίσουν!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο προσκήνιο παράπονα που έχεις μαζέψει τον τελευταίο καιρό και σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα αλλά και με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα θα είσαι πολύ αυστηρός/η μαζί τους και οι ευθύνες που θα τους αποδώσεις θα είναι υπερβολικές. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να εντείνει την παγωμένη ατμόσφαιρα ιδιαίτερα εντός οικίας. Αν δεν θέλεις να γίνει κάτι τέτοιο απόφυγε να εξαντλήσεις όλη την αυστηρότητα σου πάνω σε αγαπημένους σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μιλήσεις, να εκφραστείς και να ανταλλάξεις απόψεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα σε βοηθήσει να μοιραστείς μαζί του οτιδήποτε σε ανησυχεί. Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να συναναστραφείς με κόσμο, καθώς το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις. Αν δεν θέλεις να είσαι εσύ ο/η υπεύθυνος/η για αυτές, προσπάθησε να περιορίσεις την τάση που θα έχεις να ασκείς κριτική στους άλλους.

Ιχθύς

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τις οικονομικές σου κινήσεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες, που με τη σειρά τους θα σε κάνουν να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει «συνθήκες πίεσης» στο πορτοφόλι σου. Προσπάθησε να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και σχετίζονται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις, καθώς έτσι θα μπορέσεις να δεις καλύτερα τι πρέπει να δώσεις και τι θα σου μείνει.