ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις μακριά από τη «βουή» της καθημερινότητας. Αυτή η ανάγκη σου είναι πιθανόν να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους, όμως μην ανησυχείς καθώς το φαινόμενο θα είναι προσωρινό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να κερδίσεις έξτρα χρήματα μέσα από επαγγελματική δραστηριότητα. Άκουσε και τη διαίσθησή σου πριν κάνεις οτιδήποτε καθώς θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα σήμερα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως οι φίλοι σου είναι η οικογένεια που έχεις επιλέξει για αυτό χρειάζεται που και που να τους αφιερώνεις το χρόνο που αξίζουν! Το εξάγωνο που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα ενισχύσει τη γοητεία σου! Σήμερα θα κάνεις πολύ καλή εντύπωση οπουδήποτε και αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας μεταξύ φίλων. Σε κάθε περίπτωση η ημέρα θα είναι ευνοϊκή προς εσένα και τα σχέδιά σου ιδιαίτερα αν αυτά περιλαμβάνουν μία έξοδο με παρέα, για αυτό άδραξε τη!

Δίδυμοι

Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις κατά νου και δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να ακολουθήσεις τη ροή τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει τις ανάγκες σου και δεν αποκλείεται να σε κάνει να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να αποφύγεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου! Σήμερα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς θα βγει ωφελημένος/η από αυτά.

Καρκίνος

Η ημέρα που ξεκινά δεν είναι σαν τις προηγούμενες καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Ιχθύς υποδηλώνει πως οι ρυθμοί σήμερα θα είναι χαλαροί και θα βολέψουν περισσότερο τα σχέδια που έχεις κατά νου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό για να ασχοληθείς με κάτι που θέλεις πραγματικά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις και την προτροπή από κάποιο στενό σου συνεργάτη ή ακόμα και από το/η σύντροφό σου. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και τις ανάγκες του διαφορετικά θα είναι εύκολο να χαλάσει η διάθεσή σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει ένταση και πάθος στα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να μη νιώθεις και πολύ ευχάριστα με αυτά. Σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις θα το κάνεις με όλη σου την καρδιά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για κάποια πρόσωπα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στον Αιγόκερω θα εντείνει τη γοητεία σου η οποία σε συνδυασμό με τα έντονα συναισθήματά σου, θα δημιουργήσει αναταραχές! Αυτή η όψη έχει και άλλες εκδοχές και άλλη μία σημαντική είναι πως μπορεί να βοηθήσει τα οικονομικά σου ζητήματα φέρνοντας έσοδα στο ταμείο σου.

Παρθένος

Σήμερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με τα θέματα που απασχολούν τους αγαπημένους σου συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου, καθώς η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα στους άλλους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω ενός συνεργάτη σου!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα ξεκινήσει να αναμοχλεύει δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σήμερα είναι πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο μία δουλειά που είχες ξεχάσει ή να αρχίσεις να θυμάσαι μικρό-δουλειές οι οποίες δεν θα είναι απαιτητικές, θα είναι όμως αρκετές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τελειώνεις πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου, καθώς θα προθυμοποιήσει πολλούς να σε βοηθήσουν! Βέβαια δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς και να τα περιμένεις όλα από τους άλλους, αλλά σίγουρα οι άλλοι θα σου δώσουν μία χείρα βοηθείας!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει να επικεντρωθείς στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Για αυτό λοιπόν προσπάθησε -ακόμα και αν έχεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις- να βρεις έστω και λίγο χρόνο να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου καθώς και στις δραστηριότητες αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση αλλά και ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Τοξότης

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και δουλειές που έρχονται από πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας των πραγμάτων που έχετε αναλάβει από κοινού. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μοιράσεις τις δουλειές και να μην εμπλακείς σε αυτές που δεν ανήκουν στη δική σου αρμοδιότητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορεί να βελτιώσει το κλίμα σε περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να επενδύσεις στις επικοινωνιακές σου ικανότητες καθώς θα είναι ιδιαίτερα καλές και θα σε βοηθήσουν να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, τα άγχη σου και οτιδήποτε νιώθεις στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που θα νιώσεις να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα κάνει αισθητή τη γοητεία σου και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες. Προσοχή σε αγορές και ψώνια καθώς σήμερα θα έχεις την τάση για σπατάλες!

Υδροχόος

Τα οικονομικά θέματα που έχεις σε εκκρεμότητα θα σου προκαλέσουν ανησυχία σήμερα με αποτέλεσμα το μυαλό σου να βρίσκεται συνεχώς εκεί. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις αν δεν κλείσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι αρκετά ευνοϊκό για να τακτοποιήσεις προς όφελός σου τα έξοδά σου! Μάλιστα δεν αποκλείεται να λάβεις ένα οικονομικό μπόνους από τη δουλειά σου ή να γυρίσουν πίσω σε εσένα κάποια χρήματα τα οποία έπρεπε να λάβεις, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε γίνει.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι σίγουρο πως θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των άλλων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο σε αυτό, καθώς θα ενισχύσει και τη γοητεία σου αλλά και την καλή σου διάθεση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για τις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην καλό-μάθεις από τα χατίρια των άλλων και μετά τα θεωρείς δεδομένα!