ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μία καλή ευκαιρία για να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο. Οι νέες γνωριμίες μέσα από ομάδες ανθρώπων είναι πολύ πιθανές και μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνουν φίλοι ζωής. Σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις προσπάθησε να επενδύσεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους καθώς η επαφή μαζί τους θα σε βοηθήσει και σε πρακτικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μέσα από το φιλικό σου περίγυρο δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιον/α -αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου- που θα έχει όλα τα προσόντα για να σταθεί δίπλα σου.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα ανοίξει νέους ορίζοντες σε επαγγελματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις πράξη κάποιους στόχους που είχες θέσει το τελευταίο διάστημα και σχετίζονται με τη δουλειά και την καριέρα σου. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μία πρόταση να αλλάξεις πόστο στη δουλειά σου ή να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα επαγγελματική απασχόληση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να μη βιαστείς να απαντήσεις με ενθουσιασμό, πριν δεις καλά ποιο είναι το συμφέρον σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Έτσι είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία «έρευνα αγοράς» σχετικά με πιστοποιήσεις, σεμινάρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αυξήσει τα εκπαιδευτικά σου προσόντα. Μία καλή ιδέα σχετικά με αυτά ενδέχεται να έρθει από κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεσαι μαζί του ή ακόμα και από το/η σύντροφό σου. Σε κάθε περίπτωση η ημέρα θα είναι επικερδής για εσένα και τα σχέδιά σου, αρκεί να προσπαθήσεις να περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς στον εαυτό σου, στα συναισθήματά σου και στις σκέψεις σου. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις πράγματα που κρατάς μέσα σου και να διαχωρίσεις με ποια δεν θα ξανά ασχοληθείς και ποια χρειάζονται ακόμα δουλειά. Σε πρακτικό επίπεδο είναι πιθανόν να φέρει μία ευκαιρία που σχετίζεται με μία επιχειρηματική ιδέα ή να φέρει μία ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα κάποια οικονομικά ανοίγματα που έχεις κάνει. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι πολύ βοηθητική για τις αποφάσεις σου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτά θα γίνουν με αφορμή γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τα οποία σε ανάγκασαν να δεις καλύτερα προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν κάποιοι άλλοι έρχονται, όμως να θυμάσαι πως η «ανανέωση» των ανθρώπων θα είναι προς όφελός σου. Σήμερα δεν αποκλείεται να μπουν οι βάσεις για να ξεκινήσεις μία νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή μία νέα πολλά υποσχόμενη αισθηματική σχέση.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία έχεις αφήσει να αιωρούνται καιρό τώρα. Τακτοποίησε εδώ και τώρα εκκρεμότητες σε εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές ρουτίνας προκειμένου να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Επεδίωξε να βρεις χρόνο για να εντάξεις μέσα στο ημερήσιο πλάνο σου μία δραστηριότητα η οποία σε γεμίζει και δώσε την υπόσχεση στον εαυτό σου πως θα την ακολουθήσεις, χωρίς να βρίσκεις δικαιολογίες πως δεν προλαβαίνεις!

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου υποδηλώνει πως ξεκινά μία νέα εποχή για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν αν είσαι ελεύθερος/η να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες και θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα με το/η σύντροφό σου με ευχάριστες δραστηριότητες και χόμπι που σας αρέσουν. Η ημέρα ενδείκνυται για νέα σχέδια τα οποία έχουν ως απώτερο σκοπό να σε γεμίσουν χαρά!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα σχέδια που είχες το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με το σπίτι σου. Είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσεις να υλοποιήσεις τη σκέψη που είχες στο μυαλό σου σχετικά με μία μετακόμιση ή να πάρεις την απόφαση να κάνεις μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στο χώρο που ζεις. Οτιδήποτε και αν κάνεις φρόντισε να έχεις ελέγξει πως μπορεί να υλοποιηθεί, ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους κινήσεων. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο ευχάριστο νέο που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου ή με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αυξήσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρό σου. Οι νέες γνωριμίες μέσω γνωστών, συγγενών ακόμα και γειτόνων είναι πολύ πιθανές και σίγουρα θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Ακόμα δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία η οποία θα είναι κομβικής σημασίας για ένα προσωπικό ή για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Σε περίπτωση που ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο κράτησε μία ιδέα που θα σου έρθει στο μυαλό, καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι άξια υλοποίησης.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα νέο πλάνο σχετικό με οικονομικά ζητήματα, προσαρμοσμένο καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Σήμερα είναι η ευκαιρία να πάρεις μολύβι και χαρτί να σημειώσεις έσοδα και έξοδα προκειμένου να διευθετήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση επαγγελματικής φύσεως η οποία θα έχει και άμεσο αντίκτυπο στην οικονομική σου κατάσταση. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και πάρε αποφάσεις από τις οποίες θα βγεις κυριολεκτικά κερδισμένος/η.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις δικές σου ανάγκες και τα δικά σου θέλω. Αυτά θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να επιλέξεις τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη που θα έχεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, καθώς υπάρχει πιθανότητα μαζί με τα «χλωρά να κάψεις και τα ξερά». Προσπάθησε να δεις ρεαλιστικά τι σου προσφέρει ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σου και μη βιάζεσαι να λήξεις σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες έχουν να δώσουν ακόμα πράγματα.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να δεις τις ανησυχίες, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου καθώς μόνο αν τις δεις κατά πρόσωπο θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Φέρε στο μυαλό σου τι είναι αυτό που σε ενόχλησε, σε πείραξε ή σε έκανε να αισθανθείς άβολα το τελευταίο διάστημα καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να βρεις πως μπορείς να το διευθετήσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να ανοίξουν ξανά ζητήματα του παρελθόντος με σκοπό να κλείσουν οριστικά. Όποιες και αν είναι οι αποφάσεις σου, προσπάθησε να τις πάρεις με ρεαλιστικά κριτήρια και όχι με ευσεβείς πόθους.