ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε γεμίζει με αισιοδοξία και όρεξη να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις και όχι με αυτά που πρέπει! Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ασχοληθείς με βαρετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη δείχνει πως θα έχεις μία ευχάριστη συνάντηση η οποία θα σου φτιάξει τη διάθεση. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις και ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποιο ταξίδι που έχει σκοπό να κάνεις.

Ταύρος

Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κερδίσεις κάποια χρήματα είτε μέσω μιας επιχειρηματικής συμφωνίας είτε μέσω ενός διακανονισμού που θα κάνεις προς όφελός σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη από τον Κριό υποδηλώνει πως μέχρι το μεσημέρι θα έχεις ευκαιρίες για να βγεις κερδισμένος/η σε οικονομικό επίπεδο. Αν έχεις δουλειές που σχετίζονται με κληρονομικά ζητήματα αλλά και το δημόσιο κάνε μία απόπειρα να τις διευθετήσεις σήμερα καθώς η ημέρα τις ευνοεί. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη  θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα και για οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι βοηθητική για τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να συμμαχήσεις με ανθρώπους ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία μέσω μιας συνεργασίας. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να φέρει για εσένα που είσαι ελεύθερος/η μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία!

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη και δείχνει πως η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική, λόγω εργασιών και υποχρεώσεων που ανήκουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί δείχνει πως θα ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτος/η ενέργεια και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί με το λιγότερο κόπο. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με ένα εργασιακό σου ζήτημα ή μπορεί να φέρει ακόμα και ένα οικονομικό μπόνους για εσένα!

Λέων

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα -ακόμα καλύτερα αν είναι αθλητική- καθώς το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη από τον Κριό θα ενισχύσει την ενέργειά σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη δείχνει πως δεν αποκλείεται να έχεις ευχάριστες συναντήσεις είτε με φίλους σου είτε με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα, θα έχεις κοντά σου ανθρώπους που σου ανεβάζουν τη διάθεση και θα καταφέρεις να περάσεις πολύ καλά.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να ψάχνεις τρόπο να αποφύγεις κάποιες δουλειές που έχεις καθώς θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως θα έχεις «επιλεκτική» ενέργεια, την οποία θα διοχετεύσεις στις δουλειές του σπιτιού και σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το σπίτι, αποφεύγοντας όλα τα υπόλοιπα! Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μια αγορά για το σπίτι καθώς θα σου βγει πολύ καλή. Επίσης τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνεις και μία αλλαγή στη διακόσμηση προκειμένου να ανανεώσεις το χώρο σου!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να βγεις από το σπίτι καθώς θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί δείχνει πως κάποιο πρόσωπο πού βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα σου δείξει πως σε στηρίζει έμπρακτα. Είναι πιθανόν να είναι ακόμα και κάποιος συνεργάτης σου, ο οποίος θα κάνει ξεκάθαρη την υποστήριξή του σε εσένα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις κάποιες αγορές που θέλεις για εσένα. Πρόσεξε καθώς θα είναι εύκολο να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από ότι υπολογίζεις.

Σκορπιός

Άλλη μία ημέρα που τα οικονομικά σου ζητήματα εξακολουθούν να είναι η προτεραιότητα σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου για εκείνα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί, δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κυνηγήσεις κάποιες ευκαιρίες που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα καθώς οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως δεν αποκλείεται να έρθει ένα μπόνους από τη δουλειά σου, το οποίο θα σου προσφέρει και ηθική αλλά και πρακτική ικανοποίηση.

Τοξότης

Η προσοχή των άλλων θα είναι στραμμένη σε εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθάνε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθούν δίπλα σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί υποδηλώνει πως θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς, σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως η γοητεία σου θα είναι σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα! Σίγουρα οπουδήποτε και αν βρεθείς θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις και αυτό θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι με μεγαλύτερη συχνότητα ζητήματα του παρελθόντος και λόγω του ότι θα έχεις μία τάση στα αρνητικά, είναι πιθανόν να γίνεις ιδιαίτερα καχύποπτος/η με όλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως είναι στο χέρι σου να αφήσεις τα ζητήματα του παρελθόντος εκεί όπου ανήκουν και να ασχοληθείς με τα ζητήματα του παρόντος. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως μία ενασχόληση θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από τις σκέψεις σου, που σήμερα μπορεί να σου φαίνονται ενοχλητικές.

Υδροχόος

Η συναναστροφή σου με κόσμο θα είναι η κινητήριος δύναμη σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη περνά καλά μέσα σε παρέες και σε ομαδικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μία ομαδική αθλητική δραστηριότητα ή να παρακινήσεις τους φίλους σου να συνδράμετε όλοι μαζί σε ένα εθελοντικό έργο. Το απόγευμα προμηνύεται πολύ καλό για εσένα καθώς η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου εκφράσουν το θαυμασμό τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη από τον Κριό σε προτρέπει να προσπαθήσεις για να επιτύχεις κάποιους στόχους που έχεις βάλει, καθώς είναι σίγουρο πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει και μία οικονομική ανταμοιβή η οποία εκτός των άλλων θα σου προσφέρει και ηθική ικανοποίηση. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως θα είσαι αρκετά δημοφιλής στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό θα σε βοηθήσει να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου.