Τα ζώδια της ημέρας

Τοξότη, σήμερα θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητη/ος καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δείχνει πως ξεκινά μία ημέρα γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάς. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό και αυτή η συνάντηση να σε χαροποιήσει. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για συλλογικές δραστηριότητες αλλά και επαφές με φίλους. Ακόμα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύρος

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς μικρά καθημερινά πράγματα μπορεί να σου θυμίζουν καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώθεις άβολα με τις ίδιες σου τις σκέψεις. Είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του και ένα οικονομικό το ζήτημα με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο, δείχνει πως η ήμερα μπορεί να φαίνεται περίεργη για εσένα όμως θα έχει ευκαιρίες που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να τις αντιληφθείς καθώς θα σε βοηθήσουν να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες.

Δίδυμοι

Όπως και να περάσεις την ημέρα σου σήμερα, οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θέλεις να έχεις σύμφωνη τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για τα σχέδια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί την ανάγκη να κερδίσει στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο, υποδηλώνει πως κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο για εσένα και η συμπεριφορά σου θα κερδίσει τα εύσημα. Μία συζήτηση σχετικά με την προοπτική μιας νέας συνεργασίας μπορεί να αποδώσει καρπούς για αυτό αξίζει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να γεμίζει την ημέρα σου με δουλειές, μάλιστα κάποιος από αυτές θα έρθουν υπό τη μορφή έκτακτων, για αυτό θα πρέπει να έχεις φροντίσει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο θα σου υπενθυμίσουν πως με σωστό προγραμματισμό και καλή επικοινωνία με τους άλλους όλα θα γίνουν. Το κλειδί της επιτυχίας για σήμερα είναι να έχεις επαφή με τους ανθρώπους που είναι εμπλεκόμενοι στις δουλειές που έχεις να κάνεις. Ιδιαίτερη προσοχή με την επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς πολλά πράγματα θα ειπωθούν γρήγορα και δεν θα τους δώσεις τη σημασία που πρέπει.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου χαρίσει μία πολύ καλή ημέρα καθώς και η διάθεση αλλά και η ενέργειά σου θα σε παρακινήσουν να δεις φίλους σου ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα έχει συμμάχους στα σχέδιά σου -ακόμα και στη διασκέδαση- και τους συνεργάτες σου αλλά και το/η σύντροφό σου! Η ημέρα ενδείκνυται για κοινωνικές συναναστροφές για αυτό εκμεταλλεύσου την, προκειμένου να περάσεις χρόνο μαζί με ανθρώπους που αγαπάς κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάς!

Παρθένος

Σήμερα έχεις ανάγκη τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας σου για αυτό και θα επιδιώξεις να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις μεταξύ σας και δεν αποκλείεται να φέρει και λύση σχετικά με ένα ζήτημα που σας απασχολεί και σχετίζεται με το σπίτι σας. Σε περίπτωση που τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ σας, εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα που θα υπάρξει σήμερα ώστε να μπορέσεις να την λύσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και οτιδήποτε σε απασχολεί με τους γύρω σου. Προσπάθησε να κάνεις τη σωστή επιλογή ανθρώπων που θα τους εκμυστηρευτείς δικά σου θέματα, ώστε να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο δείχνει πως μέσα από συναντήσεις και επαφές με κόσμο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες σε αισθηματικό επίπεδο αν είσαι ελεύθερος/η. Επίσης σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση για μία νέα συνεργασία.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις μία ιδιαίτερη έφεση σε οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οικονομικές διευθετήσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δεν σε αφήνει να ξεχάσεις αυτά τα θέματα ακόμα και αν θέλεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο δείχνει πως πρέπει να ακούσεις τη γνώμη ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου σχετικά με ένα οικονομικό σου ζήτημα. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να δουλέψεις από το σπίτι ή να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο project το οποίο θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το εισόδημά σου!

Τοξότης

Σήμερα θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να μην κάνεις εντύπωση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική επικοινωνιακή διάθεση, η οποία θα φέρει επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια διάθεση με εσένα! Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος για να ανταλλάξετε τα νέα σας, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς «εν τη ρύμη του λόγου», μπορεί να πεις πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται ή να εκμυστηρευτείς ένα μυστικό ενός τρίτου προσώπου.

Αιγόκερως

Σήμερα οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια, καθώς θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τους τρόπους που μπορείς να τις πραγματοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που πραγματοποιεί με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως μία κουβέντα με τον εαυτό σου, είναι απαραίτητη προκειμένου να ανασυνταχθείς και να βάλεις προτεραιότητες. Η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει και ένα ευχάριστο νέο το οποίο σχετίζεται με μία οικονομική διευθέτηση. Για να γίνει βέβαια αυτό χρειάζεται και εσύ να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση.

Υδροχόος

Σήμερα θα επιδιώξεις να ασχοληθείς με μια ομάδα ή ένα σύλλογο όπου είσαι μέλος, να συναντήσεις φίλους σου και να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχει ως κύριο μότο της το «ένας για όλους και όλοι για έναν»! Για αυτό λοιπόν θα προτιμήσεις περισσότερο να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν τους άλλους και να προσφέρεις τη βοήθειά σου οπουδήποτε χρειαστεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να αναλάβεις ένα σημαντικό κομμάτι μιας ομάδας στην οποία είσαι μέλος.

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα καριέρας και κοινωνικού στάτους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο θα είναι πολύ βοηθητικό για να βρεις τρόπο να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς στόχους. Σε περίπτωση που έχεις ραντεβού για μία επαγγελματική συνέντευξη ή κάποιο μίτινγκ στη δουλειά, να θυμάσαι πως οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να στηρίξεις τις απόψεις σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι κάποια «πηγαδάκια» στο επαγγελματικό περιβάλλον, στα οποία αν λάβεις μέρος θα σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ