Τα ζώδια της ημέρας

Σκορπιέ, η μέρα θα σε φέρει κοντά με πολύ δικούς σου ανθρώπους.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει το Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Θα παρατηρήσεις πως θα μπορέσεις πιο εύκολα να αντιληφθείς τη δική τους θέση στα πράγματα και αυτό θα σε βοηθήσει καθώς θα φτιάξει κάποιες σχέσεις, οι οποίες μπορεί να είχαν ζητήματα το τελευταίο διάστημα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως η ήμερα είναι εξαιρετική για να συναναστραφείς με κόσμο μέσα σε ομάδες και παρέες.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε φέρει σε επαφή με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως σήμερα θα είναι εύκολο να κερδίσεις κάτι που σχετίζεται με ένα επαγγελματικό ή εργασιακό σου ζήτημα. Η καλή σου διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου θα σε οδηγήσει να διαπραγματευτείς σωστά δουλειές και υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι καθαρά προσωπικό επίτευγμα, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να έχει και κάποια γκρίζα σημεία.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σου υπενθυμίσει πως τις τελευταίες ημέρες είχες χάσει λίγο το κέφι σου, καθώς η ενασχόλησή σου με υποχρεώσεις σε είχε καταβάλει. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να το ξαναβρείς και να παρατηρήσεις πως η επαφή σου με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις μία εκδρομή η ένα ταξίδι με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις αρκετό από το χρόνο σου στο σπίτι καθώς η Σελήνη που έχει μπει στο Ζυγό θα σε κάνει σπιτόγατο/α. Μεγάλη προσοχή θα δώσεις και στους δικούς σου ανθρώπους καθώς είσαι αποφασισμένος/η να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε περικλείει τη λέξη οικογένεια και σπίτι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις ένα κληρονομικό ζήτημα ή ένα γραφειοκρατικό θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Επίσης αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις κάνε μία έρευνα αγοράς σήμερα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να βρεις αυτό που επιθυμείς.

Λέων

Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος προκειμένου να συναντηθείτε και να πιείτε ένα καφέ. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από τις υποχρεώσεις των προηγούμενων ημερών. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις μία επιτυχία στον τομέα των σχέσεων σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι νέες συμφωνίες και οι συζητήσεις που σχετίζονται με αυτές ευνοούνται εξίσου για αυτό άδραξε την ευκαιρία.

Παρθένος

Σήμερα δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι διάφορους τρόπους για να κερδίσεις έξτρα χρήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει το Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μία νέα εργασιακή συμφωνία με θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου είναι ένα πιθανό σενάριο της ημέρας. Βέβαια δεν θα πρέπει να τα περιμένεις όλα να γίνουν από μόνα τους και θα πρέπει να θυμάσαι και το ρητό που λέει «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες πάνω σε οικονομικά ζητήματα θα είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου για αυτό σήμερα θα νιώσεις πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου και αποφασισμένος/η να φέρεις εδώ και τώρα εις πέρας κάποιους προσωπικούς στόχους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως οι αισθηματικοί στόχοι ευνοούνται ιδιαίτερα για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς περισσότερο με αυτούς. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι πως κάποιες στιγμές θα έχεις την τάση να φερθείς επιπόλαια σε αποφάσεις που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησης, που δεν θα είναι βοηθητική σε όλα.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για περισυλλογή καθώς η Σελήνη που έχει περάσει το Ζυγό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες είναι οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που αξίζει να ασχοληθείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως η ήμερα θα έχει ιδιαίτερη έφεση και σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Σήμερα θα είσαι εξαιρετικός σύμβουλος για αυτό και οι δικοί σου άνθρωποι θα ανατρέξουν σε εσένα για οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί. Η ημέρα μπορεί να μην φέρει συναντήσεις με κόσμο και έντονη κοινωνική ζωή, όμως θα σε βοηθήσει να έρθεις πολύ κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Σήμερα είναι ευκαιρία και να πάρεις μέρος σε μία ομαδική δραστηριότητα ή να ασχοληθείς με ένα ομαδικό σπορ παρέα με αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες και επαφή με κόσμο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι ευκαιρία και για νέες γνωριμίες σε γενικότερο πλαίσιο! Η ευχάριστη διάθεση που έχεις αλλά και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να γίνεις η ψυχή της παρέας, αλλά και να φέρεις κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι θα πίνουν νερό στο όνομά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για επαγγελματικά ζητήματα και για οτιδήποτε σχετίζεται με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως θα είναι εύκολο να ξεχωρίσεις σήμερα και να κάνεις πολύ θετική εντύπωση. Αν έχεις ραντεβού για μία νέα δουλειά ή περνάς κάποια συνέντευξη να θυμάσαι πως η πίστη στον εαυτό σου θα αντικατοπτρίζεται στην ομιλία, τις κινήσεις και τον αέρα που αποπνέεις. Είναι στο χέρι σου λοιπόν να ξεχωρίσεις καθώς και οι αστρολογικές συγκυρίες το επιτρέπουν!

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη καθοδόν για μία εκδρομή ή να σχεδιάζεις μία δικαιολογία για να μην πας στη δουλειά προκειμένου να καταφέρεις μία κοντινή εξόρμηση! Η Σελήνη σήμερα στο Ζυγό και σου ανεβάζει πολύ τη διάθεση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος/η σε δουλειές και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η ημέρα σε ευνοεί ξεκάθαρα. Ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές, πιστοποιήσεις, σεμινάρια αλλά και το εξωτερικό ευνοούνται, για αυτό αν έχεις κάτι από τα παραπάνω σε εκκρεμότητα ασχολήσου μαζί του άμεσα.

Ιχθύς

Οι αναμνήσεις σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει μπει στο Ζυγό θα σε κάνει συναισθηματικά ευάλωτο/η. Δεν αποκλείεται να αφιερώσεις πολύ περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται σε ένα προσωπικό ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν και θα έπρεπε να θεωρείται λήξαν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως αν θελήσεις πραγματικά να κλείσεις κάποιες υποθέσεις -ιδιαίτερα αισθηματικών ζητημάτων- εδώ και τώρα σίγουρα θα βρεις τρόπο για να το καταφέρεις. Το θέμα είναι αν εσύ το θέλεις καθώς είναι πολύ πιθανό να μην μπορείς να αποφασίσεις.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ