ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα προτίμησε να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα καθώς αν ασχοληθείς σοβαρά με αυτά για μερικές ώρες  θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις  μαζί τους και θα σταματήσεις να αγχώνεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι αντοχές σου θα είναι εξαιρετικές, ότι πρέπει για να ασχοληθείς με την απαιτητική καθημερινότητα. Οι κινήσεις σου σήμερα θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα  ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, καθώς θα αναγνωρίζεις διαισθητικά τον τρόπο που πρέπει να δράσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα. Ο καλλωπισμός σου, μία βόλτα στο γυμναστήριο και η επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα θα ενισχύσουν και την διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σε μαγέψουν σε προσωπικό επίπεδο. Η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να φέρει και ένα νέο έρωτα!

Δίδυμοι

Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με δουλειές που σχετίζεται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στη Παρθένο θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις και μία δουλειά ενός προσώπου της οικογένειάς σου για αυτό μη διστάσεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου εκεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι η δύναμή σου σήμερα. Σε πρακτικό επίπεδο ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και με την ακίνητη περιουσία σε γενικότερο πλαίσιο.

Καρκίνος

Σήμερα θα αναζητήσεις τον/ην αδερφό/η σου, ένα/μια ξάδερφό/η σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον καθώς έχεις όρεξη για κουβέντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι υπεύθυνη για την επικοινωνιακή διάθεση που έχεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική ικανότητα πειθούς. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη εντύπωση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και να κερδίσεις υποστηρικτές στις απόψεις σου. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα συμφωνία η οποία θα αυξήσει τα κέρδη σου.

Λέων

Άλλη μία ημέρα που τα οικονομικά σου ζητήματα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και αξίζει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και υποδηλώνει πως θα χρειαστείς ένα καλύτερο πλάνο εσόδων-εξόδων για να έχεις καλύτερο έλεγχο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις τα χρήματά σου μέσω μιας εργασιακής πρότασης που θα σου γίνει. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι πως η ημέρα δεν ευνοεί το ρίσκο.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει την προσοχή των άλλων καθώς θα είναι δύσκολο να μη βρεθείς στο επίκεντρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είσαι αρκετά ισχυρογνώμων με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα «βάλει» κανείς μαζί σου, καθώς θα έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα που θα βοηθούν την άποψή σου να υπερισχύει. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως κάποιες στιγμές καλό θα είναι να κάνεις πίσω και να μην προσπαθείς να δείξεις τη δύναμή σου με κάθε τρόπο.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως αρκετοί από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς είναι αρνητικά προσκείμενοι σε εσένα για αυτό θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ενισχύει την καχυποψία σου, την οποία πρέπει να προσέξεις καθώς σήμερα θα συνοδεύεται από ένα τόνο υπερβολής. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είναι εύκολο να καταλάβεις διαισθητικά κάθε άνθρωπο που θα σε πλησιάσει. Μεγάλη προσοχή καθώς αν εμπλακεί η διαίσθηση με τις ανησυχίες και τους ευσεβείς πόθους σου θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ακόμα και τυχαία και αυτό θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις πολύ καιρό να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα τον από τον Αιγόκερω δείχνει πως η ήμερα δεν θα έχει μόνο συναντήσεις με παλιούς φίλους σου αλλά ευκαιρίες για να κάνεις και νέους. Δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιον συνάδελφό σου ή με ένα πρόσωπο με το οποίο ασχολείστε μαζί σε μία ομάδα!

Τοξότης

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα που δίνεις στους γύρω σου και θα αφήσεις σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και τα προσωπικά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα ή θα ενισχύσει το ήδη υπάρχον ,με αποτέλεσμα να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Ιδιαίτερη σημασία δώσε σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς αυτός είναι ο τομέας που θα εννοείται περισσότερο. Πρόσεξε μόνο καθώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να δημιουργήσει θέματα.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα και νέες πληροφορίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πολύ βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με σεμινάρια, πιστοποιήσεις, μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως τίποτα δεν θα είναι ικανό να σε σταματήσει αν πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις κάτι που θα αυξήσει τις γνώσεις σου. Θα πρέπει να θυμάσαι πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για αυτό μη διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα και να ξεκινήσεις κάτι από τα παραπάνω άμεσα!

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σου αφήσει μεγάλες πιθανότητες να είσαι εξωστρεφής. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ήμερα μπορεί να μην είναι κατάλληλη για βόλτες και πάρτι όμως είναι κατάλληλη για διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Σε περίπτωση που έχεις εκκρεμότητες με το δημόσιο, την εφορία ή με το λογιστή σου προτίμησε να ασχοληθείς μαζί τους σήμερα καθώς θα μπορέσεις να τις διαπραγματευτείς πολύ καλά. Να θυμάσαι πως ακόμα και αν δεν βγεις κερδισμένος/η σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος/η.

Ιχθύς

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου καθώς θα αναζητήσεις τη γνώμη τους για ζητήματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε κάνει να δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες που ίσως να μην σου χρειάζονται με αποτέλεσμα να «περάσεις από κόσκινο» τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου μόλις καταλάβεις τη σημασία που έχεις για τους άλλους, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να γεμίζεις το μυαλό σου με ερωτήσεις.