ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για εσένα καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια, δύναμη και ζωντάνια. Σήμερα δεν είναι μόνο αυτή η Σελήνη που θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις από την κούραση των προηγούμενων ημερών αλλά και οι όψεις που κάνει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη και η σύνοδος με τον Άρη δείχνουν πως η ημέρα είναι εξαιρετική για οτιδήποτε και αν ασχοληθείς. Καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ευνοούνται πολύ σήμερα. Σε δεύτερη φάση δώσε προτεραιότητα στην καλοπέραση σου καθώς και αυτή εννοείται πολύ σήμερα!

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και δείχνει πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να ακούσεις και να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου καθώς ο εαυτός σου χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δείχνει πως ένα οικονομικό σου ζήτημα θα πάει ανέλπιστα καλά, ιδιαίτερα αν σχετίζεται και με τρίτα πρόσωπα ή δημόσιους φορείς. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πιο πιθανό είναι να απορρέει από σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου χωρίς όμως να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επιδιώξεις να συναντηθείς με κόσμο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου και να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί του για καφέ. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δείχνει πως θα αντλήσεις ενέργεια και χαρά από ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος με τον Άρη σου λέει πως οτιδήποτε και αν θέλεις να καταφέρεις σήμερα το μπορείς. Η ενασχόλησή σου με ομάδες, σωματεία και συλλόγους θα σου βγει σε καλό καθώς η πυγμή που έχεις θα σε οδηγήσει να αναλάβεις σωστές πρωτοβουλίες.

Καρκίνος

Θέματα επαγγελματικής φύσεως θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και θα δημιουργήσει άρρηκτη σχέση μεταξύ της αυτοπεποίθησης και της επαγγελματικής αναγνώρισης. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και προσωπικές ανάγκες που είναι το ίδιο σημαντικές με τις επαγγελματικές. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της με τον Άρη θα σε βοηθήσει να προλάβεις και αυτά που πρέπει να κάνεις μέσα στην ημέρα αλλά και αυτά που θέλεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι να μη βιάζεσαι ώστε να μην κάνεις λάθη, καθώς τα λάθη μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με χαλαρή διάθεση και με όρεξη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και να ξεκινήσετε την κουβέντα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πόσο γοητευτικός/η φαίνεσαι στους άλλους! Την ίδια στιγμή η σύνοδος της με τον Άρη θα βοηθήσει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με φλερτ, αισθηματικές προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες!

Παρθένος

Σήμερα που η Σελήνη έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να νιώσεις μία δυσθυμία η οποία θα προέρχεται από καταστάσεις του παρελθόντος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στραφείς σε κάτι ευχάριστο. Μία αγορά για το σπίτι ή μία αλλαγή στη διακόσμηση του χώρου θα σου φτιάξουν τη διάθεση στο άψε σβήσε. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν έξοδα τα οποία θα σε εκνευρίσουν. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι φειδωλός/η όσο περισσότερο μπορείς με αυτά που έχεις υπολογίσει να ξοδέψεις.

Ζυγός

Σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σου θα βρεθούν οι σχέσεις σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Κριό θα τις τονίσει με κάθε τρόπο. Μία συζήτηση με ένα συνεργάτη σου ή με τον/τη σύντροφό σου θα είναι αρκετή για να ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι πως σε βλέπουν οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου και εκτιμάς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κερδίσεις τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δείχνει πως μπορεί να προκύψουν στιγμές έντασης οι οποίες θα είναι μικρής ισχύος, αν δεν ρίξεις λάδι στη φωτιά!

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές και ενδέχεται να προκύψουν και αγγαρείες δικών σου προσώπων αλλά εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα τελειώσεις για να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και μπορεί να φέρει αρκετές υποχρεώσεις, όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δείχνει πως η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να το κάνεις διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσει να εκνευρίζεσαι με όλα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δείχνει πως η ενέργεια σου θα είναι πολύτιμος σύμμαχός και θα συμβάλει και αυτή στη διευθέτηση των υποχρεώσεων σου, ώστε να σου μείνει ελεύθερος χρόνος.

Τοξότης

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την καλή σου διάθεση για να συναντήσεις ανθρώπους που μαζί τους περνάς καλά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να «ερωτευτείς» αυτή την ημέρα! Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σου καθώς θα ανεβάσει πολύ και τη γοητεία αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να φροντίσεις το σώμα σου πηγαίνοντας γυμναστήριο ή να ξεκινήσεις μια αθλητική δραστηριότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα ενδέχεται να συνειδητοποιήσεις πως ο χώρος που ζεις χρειάζεται μια αλλαγή ή μια επισκευή καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και θα σε κάνει εξαιρετικά δραστήριο/α αλλά και εξαιρετικά παρατηρητικό/η! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να διευθετήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη δείχνει πως θα είσαι αρκετά βιαστικός/η και θα θέλεις να τελειώνεις γρήγορα οτιδήποτε και αν κάνεις. Αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να χαλάσει και την καλή σου διάθεση αλλά και την ηρεμία που υπάρχει εντός οικίας.

Υδροχόος

Οι μικρές και απλές χαρές της ζωής όπως μια συνάντηση για καφέ με ανθρώπους που αγαπάς ή μια βόλτα στα μαγαζιά θα σου φτιάξουν το κέφι σήμερα! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για βόλτες, επαφές και συζητήσεις με κόσμο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δείχνει πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις στα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον, μάλιστα δεν αποκλείεται να κερδίσεις και νέους ανθρώπους που θα συναντήσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και ατυχήματα, αν βιάζεσαι.

Ιχθύς

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα νιώσεις ανασφάλεια σε περίπτωση που δεν έχεις τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου και ενδεχομένως να σου φέρει και ένα bonus από τη δουλειά. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη σου εφιστά την προσοχή και σου λέει να μην κάνεις παρορμητικές αγορές καθώς θα σε οδηγήσουν σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.