ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε βάζει στη διαδικασία να αποκτήσεις νέες γνώσεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν ή να πάρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως όσο εύκολα θα παίρνεις πληροφορίες τόσο εύκολα θα τις λες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Πάνω σε συζητήσεις είναι πιθανόν να μεταφέρεις πράγματα τα οποία αφορούν τρίτα πρόσωπα και μπορεί να το κάνεις λόγω της παρορμητικής σου διάθεσης. Σήμερα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η με αυτά που μαθαίνεις και αυτά που λες προκειμένου να μην εκθέσεις ανθρώπους.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου προκειμένου να δεις τι σε έχει πειράξει τις τελευταίες ημέρες γιατί μπορεί να μην είσαι σε ιδιαίτερα καλή διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως από αυτή θα βγει κάτι καλό. Η συζήτηση με τον εαυτό σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις σήμερα για αυτό επεδίωξε τη. Ακόμα είναι πιθανό να βρεις τον τρόπο να φέρεις υπέρ σου ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο σε απασχολεί τις τελευταίες ημέρες και σχετίζεται με έναν ασφαλιστικό οργανισμό, ένα δημόσιο φορέα ή μία τράπεζα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να συναντηθείς με τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι αποκλειστικά για εσάς τους δύο, να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να συζητήσεις για μία νέα συνεργασία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει ότι η ημέρα θα έχει επικοινωνιακές ανέσεις και επαφές με κόσμο! Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό πάνω στην κουβέντα να πεις πράγματα τα οποία που μπορεί να παρεξηγηθούν ή πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να μαθευτούν. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις ιδιαίτερα αν έχεις κανονίσει μία συνάντηση για επαγγελματικά ζητήματα.

Καρκίνος

Σήμερα θα αναλωθείς περισσότερο σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε προτρέπει να κανείς ένα πλάνο για την ημέρα σου που να περικλείει όλες τις μικροδουλειές που πρέπει να κάνεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να φτάσει στα αυτιά σου ένα νέο από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν δεν σχετίζεται με κάποιο εργασιακό ζήτημα καλό θα ήταν να μην ανακατευτείς με αυτό ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με κοινωνικό σχολιασμό! Σήμερα τα «λόγια» μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα ζητήματα για αυτό απόφυγε τα.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να εστιάσεις σε οτιδήποτε σου δίνει χαρά. Η ανάγκη σου να διασκεδάσεις θα είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα και μην την αμελήσεις καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει πως θα βρεθούν και άλλοι στην ίδια θέση με εσένα και αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό νέο. Μέσα από συναντήσεις, συζητήσεις και κοινές ενασχολήσεις μαζί με φίλους σου θα μπορέσεις να περάσεις μία πολύ καλή και γεμάτη ημέρα. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι καλή διάθεση την οποία έχεις ήδη και αντοχές για να περάσεις καλά!

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα αρκεί να τους αφιερώσεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να στρέφει την προσοχή σου στην οικογένειά σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως οι συζητήσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αλλά και τον χρόνο σου! Να θυμάσαι πως σήμερα μπορούν να λυθούν πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν και να βρεθούν λύσεις για άλλα τόσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ουσιαστικός διάλογος και όχι άσκοπα λόγια.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να αναθερμάνεις τη σχέση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, να κάνεις κάποιες επισκέψεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία έχεις παραμελήσει και να περάσεις όμορφα παρέα με άλλους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως τα νέα για τους άλλους και από τους άλλους θα δίνουν και θα παίρνουν! Σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε κοινωνικό σχολιασμό για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πράγματα για τους άλλους που δεν είναι σωστά!

Σκορπιός

Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σε ωθήσει να βάλεις μία τάξη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να σου δημιουργήσει «επικοινωνιακό οίστρο» ικανό για διαπραγματεύσεις οι οποίες θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Από την άλλη όμως μπορεί να σου δημιουργήσει και την ανάγκη να μιλήσεις χωρίς ουσιαστικά να έχεις κάτι να πεις και αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξεις. Να θυμάσαι πως αν επιδιώξεις μία οικονομική συμφωνία σήμερα οι πιθανότητες να επωφεληθείς από αυτή είναι πολύ μεγάλες

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως είναι εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις και τους άλλους να ασχοληθούν μαζί σου! Αυτό δεν χρειάζεται κόπο και προσπάθεια αλλά τρόπο και σήμερα θα τον έχεις. Εξαιρετικά βοηθητικό για αυτό θα είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή που θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι τη συμμετοχή σου σε πολλές συζητήσεις, καθώς μπορεί να παρασυρθείς και τελικά οι άλλοι να σου εκμαιεύσουν πράγματα που καλό θα ήταν να κρατήσεις για εσένα.

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο δραστήριος/α όσο συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου φέρει σκέψεις οι οποίες μπορεί να σε ανησυχήσουν, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με οτιδήποτε άλλο. Βέβαια θα πρέπει να δεις αν αυτές οι σκέψεις είναι σενάρια που μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή απλά είναι φοβίες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και πολλές από αυτές ενδέχεται να γίνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Αν δεν θέλεις να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού απόφυγε συνειδητά ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να το κάνουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ιδανική διάθεση για να συναναστραφείς με ομάδες ανθρώπων και να ασχοληθείτε όλοι μαζί με μία δραστηριότητα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκετές συζητήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα σχετικά με μία ομάδα ή ένα σύλλογο στον οποίο δραστηριοποιείσαι. Επίσης δεν αποκλείεται να μάθεις ένα νέο σχετικά με κάποιο φίλο σου το οποίο βέβαια θα ειπωθεί με μία υπερβολή! Προσπάθησε να φιλτράρεις και αυτά που θα πεις και αυτά που θα ακούσεις ώστε να μην υπάρξουν «παρενέργειες».

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου. Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, μία συνάντηση ή μία συζήτηση για μία νέα συμφωνία. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει πως η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι εμφανής και αυτό μπορεί να σε παρασύρει και να μη δείξεις επαγγελματική συμπεριφορά εκεί που πρέπει. Φρόντισε να μην ξεχνάς πώς τα επαγγελματικά ραντεβού χρειάζονται συγκεκριμένη επικοινωνιακή μεταχείριση και απόφυγε τα ανώφελα λόγια καθώς μπορεί να μπερδέψουν την κατάσταση.