ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Δεκεμβρίου;

Κριός

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο Λέοντα για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να βρεις δώρα για τους αγαπημένους σου, να φτιάξεις γλυκά και να πιείς και ένα καφεδάκι με τους φίλους σου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλειμμα των τελευταίων ημερών έφτασε στο τέλος του. Είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της μία αγγαρεία που θα πρέπει να αναλάβεις άμεσα ή κάποιες δουλειές τις οποίες δεν είχες υπολογίσει! Τώρα που γέμισες τις μπαταρίες σου μην ανησυχείς καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Ταύρος

Τα θέματα συζήτησης με την οικογένεια σου θα είναι ποικίλα και θα κάνουν ιδιαίτερα θερμό το κλίμα στο σπίτι και η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σιγοντάρει αυτή τη διάθεση! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η διάθεσή σου θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο/η σύντροφός σου, οι φίλοι σου ή μία δημιουργική δραστηριότητα που θα ασχοληθείς. Για εσένα τώρα αρχίζει το διάλειμμα και η συναναστροφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου.

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζει να φέρνει κοντά σου συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες και θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένειά σου, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι μπορεί να σου κάνουν παράπονα πως δεν περνάς αρκετό χρόνο μαζί τους! Να θυμάσαι πως η επαφή μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα αναθερμάνει το κλίμα στο σπίτι! Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι να έχεις καλή διάθεση και να μην ξεκινήσεις να θυμάσαι παράπονα που έχεις από εκείνους!

Καρκίνος

Αυτές οι ημέρες έχουν πολλά έξοδα για εσένα και προσπαθείς να βρεις τρόπο να τα σταματήσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα εντείνει τις ανασφάλειες σου σε περίπτωση που δεν προνοήσεις για τα οικονομικά σου. Η αλήθεια είναι πως ίσως βγήκες εκτός προϋπολογισμού αυτές τις ημέρες όμως μην ανησυχείς καθώς θα έχεις μπροστά σου χρόνο για να το διορθώσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα τραβήξει την προσοχή σου μακριά από οικονομικά άγχη. Σε αυτό θα βοηθήσει και μία συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς θα σου πει νέα που θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η!

Λέων

Η συμπεριφορά σου θα είναι λίγο περίεργη σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις σταθερός/η σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Από τη μία ίσως να θέλεις να μείνεις σπίτι ώστε να ξεκουραστείς από την κούραση των ημερών, από την άλλη όμως είναι πιθανό να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα προκειμένου να κανονίσεις μία συνάντηση με φίλους σου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα βοηθήσει τη διάθεσή σου να σταθεροποιηθεί καθώς θα βρεις ένα συγκεκριμένο «αντικείμενο» ενδιαφέροντος. Αυτό δεν είναι άλλο από τα οικονομικά σου τα οποία θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η!

Παρθένος

Η ημέρα πιθανόν να ξεκινήσει με σκέψεις που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλειες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα τις αναμοχλεύει από εχθές, όμως λόγω της εορταστικής ημέρας ίσως να μην τους έδωσες μεγάλη σημασία. Προσπάθησε να τις εκλογικεύσεις ώστε να δεις αν πραγματικά χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους και μην αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να αφήσεις πίσω σου κάθε σκέψη που σε αγχώνει και να ασχοληθείς με εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου.

Ζυγός

Οι κοινωνικές επαφές και οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι στο μενού της ημέρας και σήμερα καθώς πιθανόν να μην πρόλαβες να τους δεις όλους εχθές! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε βοηθά καθώς θα σου χαρίζει επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα κερδίζει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια με αφορμή κάτι που θα ακούσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Μην ταυτίζεσαι με πράγματα που θα ακούσεις εάν δεν σε αφορούν, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις την καλή σου διάθεση.

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν φαίνεται να είσαι διατεθειμένος/η να χαλαρώσεις παρόλο που βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα φροντίζει να σου υπενθυμίζει επαγγελματικές υποχρεώσεις! Δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτές σήμερα και αν δεν μπορείς να θυμάσαι πως δεν υπάρχει λόγος να τις φέρνεις κάθε τρεις και λίγο στο μυαλό σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δώσει το έναυσμα να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να ασχολείσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου πλάνα. Μία συνάντηση με ένα φίλο σου ή έστω ένα τηλέφωνο μαζί του θα σου ανεβάσει τη διάθεση για αυτό επεδίωξε το!

Τοξότης

Οι κοινωνικές επαφές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα εξακολουθεί να τονίζει την εξωστρέφεια σου και να σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον περίγυρο σου. Εκμεταλλεύσου τις ώρες που θα παραμείνει σε αυτό το φιλικό για εσένα ζώδιο, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να περάσεις καλά παρέα με άλλους! Νωρίς το βράδυ θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και είναι πιθανόν να θυμηθείς πως λίγο το κλίμα των τελευταίων ημερών λίγο η καλή σου διάθεση, σε έκαναν να ξεχάσεις κάποια επαγγελματική υποχρέωση που έχεις! Προσπάθησε να τη διευθετήσεις όσο πιο άμεσα μπορείς ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η σε ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και πιθανόν να σου δημιουργήσει μία «βαριά» διάθεση η οποία όμως δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Αν θέλεις να τη διώξεις όσο γίνεται νωρίτερα απόφυγε να αναπολήσεις πράγματα του παρελθόντος τα οποία ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου και θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις! Μία συνάντηση με φίλους σου ή η παρότρυνση από τον/τη σύντροφό σου να κάνετε κάτι εκτός σπιτιού, θα σε ωθήσει να γίνεις πιο εξωστρεφής και θα διώξει μακριά οτιδήποτε και αν σε απασχολεί.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και πιθανόν να βρίσκεσαι σε φάση συζητήσεων με τους αγαπημένους σου ανθρώπους σχετικά με το πως περάσατε εχθές και τι έκανε ο καθένας. Η διάθεσή σου για επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και είναι πιθανόν να φέρει στο μυαλό σου κάποιες αναμνήσεις οι οποίες θα σε γυρίσουν σε γεγονότα του παρελθόντος. Μην τις αφήσεις να σε μελαγχολήσουν καθώς είναι στο χέρι σου!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες υποχρεώσεις σχετικές με δουλειές της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες έχεις μπει σε ένα εορταστικό mood το οποίο παραμερίζει όλα τα υπόλοιπα! Σήμερα ίσως βρεις και το χρόνο και τον τρόπο να τις διευθετήσεις ή να κάνεις ένα πλάνο για να τις διευθετήσεις τις επόμενες ημέρες. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς και με τους ανθρώπους που αγαπάς. Πρόσεξε βέβαια καθώς το υπερβολικό ενδιαφέρον μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου!