ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει στο μυαλό σου διάφορες σκέψεις που σχετίζονται με τις ανασφάλειές σου. Εξαιτίας αυτών των σκέψεων είναι πιθανόν να στραφείς περισσότερο σε υλικά αγαθά και δικά σου αποκτήματα και δεν αποκλείεται να γίνεις κτητικός/η με οτιδήποτε σου ανήκει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τους Διδύμους και υποδηλώνει πως θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις την καλή σου διάθεση και το κέφι σου! Ένα τηλεφώνημα με ένα στενό συγγενή σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο θα είναι πολύ βοηθητικό!

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες που έχεις, καθώς αυτό θα είναι το πιο σημαντικό «όπλο» σου για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Το απόγευμα θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων και η αλήθεια είναι πώς θα στρέψεις την προσοχή σου σε ένα οικονομικό θέμα. Σήμερα θα είναι εύκολο να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις και να κάνεις το σωστό πλάνο σχετικά με αυτές. Δεν αποκλείεται να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα τα οποία θα πέσουν σαν «μάννα εξ ουρανού»!

Δίδυμοι

H ανάγκη σου για απομόνωση θα είναι εμφανής από το πρωί αλλά δεν χρειάζεται να σε τρομάξει καθώς θα κρατήσει για λίγο ακόμα, όσο η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον δυναμικό σου εαυτό και πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Σήμερα προτίμησε να περάσεις την ημέρα σου παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αν έχεις γύρω σου κόσμο η διάθεσή σου θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο! Μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου ή με ένα συνεργάτη σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να μάθεις ένα καλό νέο.

Καρκίνος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου πίνοντας καφέ με έναν αγαπημένο σου φίλο ή να ξεκινήσεις μια συζήτηση με κάποιο συνάδελφό σου που θα αφορά προσωπικά σας ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και είναι πιθανόν να νιώσεις ιδιαίτερα κουρασμένος/η από τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας άμεσα. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη διάθεσή σου αλλά και για τον οργανισμό σου.

Λέων

Από το πρωί στο μυαλό σου θα βρίσκονται σχέδια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου. Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα είναι πιο εύκολο να σκεφτείς και λίγο εσένα. Ένα τηλέφωνο από ένα φίλο σου θα σε ξεσηκώσει ευχάριστα για να πας μία βόλτα. Μη βρεις τη δικαιολογία πως έχεις πολλή δουλειά, καθώς μία βόλτα θα είναι το καλύτερο χαλαρωτικό!

Παρθένος

Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο για να ασχοληθείς μετά ζήτημα που σχετίζονται με εξετάσεις, με ένα σεμινάριο ή με μία έρευνα στο διαδίκτυο για κάτι που σε ενδιαφέρει. Η συλλογή πληροφοριών εξακολουθεί να ευνοείται για αυτό άδραξε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για να μάθεις σημαντικά πράγματα σήμερα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και δείχνει πως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τις πληροφορίες που συνέλεξες το τελευταίο διάστημα και αφορούν τη δουλειά σου. Μία επαγγελματική συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου ή ακόμα και ένα επαγγελματικό ραντεβού είναι πιθανό να συμβούν σήμερα.

Ζυγός

Σήμερα πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, όμως είναι πολύ πιθανό να ξεχάσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες και να το κάνεις με ορμή με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και εντείνει όλα τα συναισθήματα σου. Το απόγευμα η συναισθηματική υπερχείλιση θα αρχίσει να καταλαγιάζει καθώς το πέρασμα τη Σελήνη στους Διδύμους θα σου υπενθυμίσει ξανά πως έχεις επικοινωνιακές ικανότητες. Μία συζήτηση ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου θα αλλάξει τη διάθεσή σου από τη μία στιγμή στην άλλη, για αυτό επεδίωξε την!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αλήθεια είναι πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα, εσύ όμως δεν θα θέλεις να τους χαλάσεις χατίρι. Το πιο πιθανό είναι να περάσεις ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ημέρας ασχολούμενος/η με τους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί τους θα σου φτιάχνει τη διάθεση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη μία ενδοσκόπηση για αυτό σήμερα προσπάθησε να βρεις το χρόνο να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου, καθώς θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα.

Τοξότης

Η προσοχή σου σήμερα θα είναι στραμμένη αποκλειστικά στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν κάποια θέματα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανόν να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να χωρέσεις στο πλάνο σου. Η πίεση και η κούραση θα είναι μέχρι το απόγευμα καθώς μετά το πέρασμά της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα αλλάξει την ενέργεια! Μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου και μία συζήτηση με ένα στενό σου συνεργάτη θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και θα σου υπενθυμίσει πως οι διαπροσωπικές σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία σου!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να ασχοληθείς πάνω από όλα με τον εαυτό σου, τον καλλωπισμό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα βρει τρόπο να σου δείξει πως το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών έφτασε στο τέλος του. Αυτή η διαπίστωση θα έρθει με μία υποχρέωση της καθημερινότητας ή κάποια αγγαρεία που θα σου ζητήσει να κάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ή ακόμα και με ένα εργασιακό ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς. Μην τα αφήσεις για αργότερα καθώς όσο νωρίτερα ξεμπερδέψεις μαζί τους τόσο το καλύτερο για εσένα.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις την τάση να παίρνεις περισσότερα πράγματα στα σοβαρά από ότι χρειάζεται με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και μπορεί να δημιουργήσει μία ανησυχία εντός οικίας καθώς μπορεί να παρεξηγήσεις κάτι που θα σου πει ένας δικός σου άνθρωπος. Προσπάθησε να κρατήσεις τη χαλαρή διάθεση σου ακόμα και σε σοβαρές συζητήσεις ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και η διάθεσή σου θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο καθώς θα σε ανταμείψει για την υπομονή που έκανες τις τελευταίες ημέρες!

Ιχθύς

Οι επαφές με κόσμο θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σου σήμερα καθώς θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Σε αυτό βέβαια θα βοηθήσει και η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου χαρίσει επικοινωνιακή διάθεση ώστε να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα! Το σκηνικό θα είναι ιδανικό μέχρι το απόγευμα, όμως μετά θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και είναι πιθανόν να χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, γιατί μπορεί να χρειαστεί τη συμβολή σου σε μία δουλειά που έχει.