ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και φροντίζει να σε φέρει σε πραγματική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις και εσύ πως σήμερα θα αγαπάς όλο τον κόσμο! Ο/η σύντροφός σου ή κάποιος αγαπημένος άνθρωπος σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι οι ευνοημένοι της υπόθεσης, μιας και θα είσαι ιδιαίτερα υποστηρικτικός/η μαζί τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν αποκλείεται να φέρει συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένους ανθρώπους από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όπως κουμπάρους, συγγενικά πρόσωπα και αγαπημένα σου πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις ακόμα κι αν το προσπαθήσεις. Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ακόμα και μερικές αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ θα πρέπει να έχεις τη μαεστρία να τις «χωρέσεις» στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως τελικά θα τα καταφέρεις καθώς θα έχεις αυτοπεποίθηση η οποία δεν θα σε αφήσει μόνο/η στα δύσκολα. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται εξίσου, για αυτό αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες με αυτά φρόντισε να τις τακτοποιήσεις σήμερα κιόλας.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διευθετήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα σε βοηθήσει με αυτά! Ακόμα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε βοηθά να φέρεις στο προσκήνιο την καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου, για αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να ζωγραφίζεις, να γράφεις ποιήματα ή να συνθέτεις στίχους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ο/η σύντροφός σου ή κάποιος στενός σου συνεργάτης θα είναι πολύ υποστηρικτικός/η απέναντί σου και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα εκμεταλλεύσου τη στο έπακρο!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν να θυμηθείς καταστάσεις που ήταν δύσκολες για εσένα και ανθρώπους που σε αδίκησαν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σου δημιουργήσει μία ροπή προς τα παράπονα. Για να μπορέσεις να δικαιολογήσεις τα παράπονα, το μυαλό σου θα τριγυρίζει συνέχεια σε γνώριμες υποθέσεις του παρελθόντος οι οποίες σε πίκραναν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα έχεις ένα πολύ καλό νέο που σχετίζεται με ένα ζήτημα της καθημερινότητας ή ένα εργασιακό project. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για εσένα για αυτό εκμεταλλεύσου τη για να τακτοποιήσεις πρωτίστως τις δουλειές σου, και όχι για να κάνεις παράπονα!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε προτρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον/ην αγαπημένο/η σου αδελφό/η ή ξάδερφο/η, να στείλεις ένα μήνυμα σε ένα γνωστό σου πρόσωπο το οποίο συμπαθείς ιδιαίτερα ή να πιείς ένα καφέ με τον γείτονά σου. Οτιδήποτε και αν κάνεις σίγουρα θα περάσεις πολύ καλύτερα αν το κάνεις με παρέα για αυτό επεδίωξε το! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέες γνωριμίες αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις και μία βόλτα στα μαγαζιά, αρκεί να προσέξεις να μην παρασυρθείς σε πολλές αγορές

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να προτιμήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και λογαριασμούς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε βοηθήσει πολύ να τα τακτοποιήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα είναι πολύ υποστηρικτικό είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά απέναντί σου, και θα σε βοηθήσει πολύ σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο επίλεξε να τον περάσεις σπίτι παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα είναι εύκολο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς. Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη το οποίο θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων για τους σωστούς λόγους, χωρίς καν εσύ να το προσπαθήσεις. Οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα παρατηρήσεις από νωρίς πως η δημοτικότητα σου θα αρχίσει να αυξάνεται! Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία καλή συμφωνία αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο ή μία πρόταση για μία νέα συνεργασία.

Σκορπιός

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως μπορεί να αρχίσεις να ανησυχείς ακόμα και για απλά ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα εντείνει το άγχος σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η πίστη στον εαυτό σου είναι το αντίδοτο για το άγχος, τις ανησυχίες και οτιδήποτε άλλο σου χαλάει τη διάθεση! Προσπάθησε να μείνεις μακριά από τοξικούς ανθρώπους και πηγές αρνητισμού σήμερα, καθώς θα είναι εύκολο να επηρεαστείς από αυτές με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεσή σου και εσύ να μην ξέρεις το λόγο. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να είσαι κοντά σε ανθρώπους με θετική διάθεση!

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και υποδηλώνει πως είναι μία εξαιρετική ημέρα για συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους καθώς σίγουρα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις ενεργό ρόλο στις αποφάσεις των φιλικών σου προσώπων, καθώς η εμπιστοσύνη που αποπνέεις θα φέρει τους άλλους κοντά σου για να ζητήσουν τη γνώμη σου. Σήμερα θα λάμπεις και θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τη δημοτικότητα σου και να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να αναλάβεις και έναν σημαντικό ρόλο μέσα σε μία ομάδα, στην οποία είσαι ενεργό μέλος.

Αιγόκερως

Σήμερα από το πρωί ενδέχεται να προκύψουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο σχεδόν για το υπόλοιπο της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις λόγω των ικανοτήτων που έχεις στη δουλειά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να καταφέρεις να μιλούν όλοι για σένα. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς μαζί με τα θετικά ενδέχεται να ακουστούν και κάποια αρνητικά. Κράτησε απόσταση από ανθρώπους που ξέρεις πως δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και επικεντρώσου στο στόχο σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Επίλεξε να αγοράσεις και να διαβάσεις ένα καινούργιο βιβλίο ή αναζήτησε πληροφορίες για μία πιστοποίηση ή κάποιο πρόγραμμα σπουδών το οποίο σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να επιτύχεις σε οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα ιδιαίτερα αν σχετίζεται με νέες γνώσεις και πληροφορίες. Μία συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πιθανή και θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Ιχθύς

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχεις έντονες ανησυχίες οι οποίες θα πηγάζουν από αισθηματικά ζητήματα κατά κύριο λόγο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να φέρνει στην επιφάνεια έρωτες, πάθη και απωθημένα με αποτέλεσμα να νιώθεις μία εσωτερική ένταση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα κατάφερες να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο και να μην τα αφήσεις ανεξέλεγκτα! Σε αυτό θα βοηθήσει και μία επαγγελματική επιτυχία σου, η οποία θα φροντίσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στους επόμενους επαγγελματικούς στόχους που έχεις.