ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σε προτρέπει να βρεις χρόνο για εσένα ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις που σε απασχολούν. Είναι πιθανόν να μην βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να γίνεις καχύποπτος/η με όλους, ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη είναι πιθανό να δημιουργήσει θέματα με τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Σε περίπτωση που διαφωνήσεις με κάτι που θα σου πουν θα το δείξεις με στόμφο καθώς η πληθωρική σου προσωπικότητα θα είναι ασυγκράτητη! Προσπάθησε να την συγκρατήσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις αρκετά με τις αντιδράσεις σ

Ταύρος

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς θέλεις να βρεθείς κοντά τους και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει ένα χαρούμενο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία οποίος βρίσκεται στον Τοξότη είναι πιθανό να σου προκαλέσει υπερβολικές αντιδράσεις κατά τις συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα οι οποίες θα προκαλέσουν αμηχανία στην παρέα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα έξοδά σου καθώς και εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς και τις ανασφάλειες που σχετίζονται με την κοινωνική σου καταξίωση. Σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις κινήσεις οι οποίες μπορεί να χαρακτηριστούν από παρορμητικές έως ριψοκίνδυνες, προκειμένου να επιτύχεις κάποιους στόχος που έχεις θέσει και σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Ο λόγος είναι πως θα έχεις την τάση να μην τους ακούς και δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις ούτε τα προσχήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις την τάση να αμφισβητείς πληροφορίες και απόψεις τρίτων καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα κάνει την αμφισβήτηση το alter ego σου! Οι διαφωνίες θα γίνουν η αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις επί των συζητήσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και εσύ θα μείνεις ευχάριστα απασχολημένος/η για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις διαφωνίες και θα δώσει και ένα τόνο υπερβολή σε αυτές! Προσπάθησε να συγκρατηθείς ιδιαίτερα στον τρόπο που θα δείξεις τις ενστάσεις σου διαφορετικά πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων

Σήμερα όλα τα απωθημένα και τα κρυμμένα συναισθήματα σου θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από μία συζήτηση με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μη νιώθεις άνετα ούτε καν με τη σκέψη σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα αυξήσει τον εκνευρισμό σου και δεν θα κάνεις προσπάθεια να το κρύψεις. Προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/η καθώς θα αδικήσεις κάποιους ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα έξοδά σου καθώς και σε οικονομικές συμφωνίες, γιατί μία απερίσκεπτη κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

Παρθένος

Σήμερα θα αποζητήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει την ανάγκη σου για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να διαχειριστείς λάθος κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Αιτία θα είναι η υπερβολική αισιοδοξία ακόμα και η υπερβολική απαισιοδοξία που θα έχεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δεις τα πράγματα όπως είναι. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων καθώς θα έχεις την τάση να βιάζεσαι και να μην δίνεις την απαραίτητη προσοχή σε σοβαρά ζητήματα.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές οι οποίες θα προκύψουν από το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες αγγαρείες. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα γεμίσει την ημέρα σου με αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες καλείται να φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο/η και να μην οργανώσεις καλά το χρόνο σου. Καλό θα ήταν μην αφήσεις τίποτα για τελευταία στιγμή πιστεύοντας πως θα γίνει ένα θαύμα και θα προλάβεις, γιατί μετά θα τρέχεις!

Σκορπιός

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα από το πρωί καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να νιώσεις υπέροχα! Επίλεξε να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί καθώς αν διαθέσεις τον ελεύθερο σου χρόνο εκεί θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, το λιγότερο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις υπερβολής. Πρόσεξε ιδιαίτερα εάν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν αποκλείεται να μπεις στον πειρασμό να φλερτάρεις ή να κάνεις κάτι που θα σε εκθέσει. Η εγκράτεια είναι η λέξη που θα πρέπει να θυμάσαι καθώς ο Δίας θα δημιουργήσει «παρενέργειες»!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να σε απασχολούν έντονες σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολος να κρατήσεις τη συνηθισμένη αισιοδοξία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει το υπόβαθρο για ανησυχίες κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα είναι βοηθητικό, καθώς θα σε ωθήσει να κρύψεις τα θέματα που υπάρχουν αντί να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να καταφέρεις να τα λύσεις. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητα και να ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα διαφορετικά αργότερα θα προκύψουν κι άλλα και θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Αιγόκερως

Ακόμα και η πιο απλή, ανώδυνη συζήτηση σήμερα με συγγενείς και γνωστούς μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη και να ανάψει τα αίματα! Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις χρόνο μαζί του συζητώντας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς θα έχεις έναν τόνο υπερβολής σε όλα. Πρόσεξε τις συζητήσεις θα κάνεις καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψουν διαφωνίες τις οποίες ίσως να δυσκολευτείς να διαχειριστείς. Αιτία θα είναι ο εκνευρισμός σου ο οποίος ενδέχεται να είναι υπερβολικός και όχι μόνο να μη σε βοηθήσει αλλά να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να νιώθεις πως χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τις ικανότητες σου αλλά και τα ταλέντα σου, με αποτέλεσμα να ρίξεις το βάρος σου στα οικονομικά σου θέματα καθώς αποζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά. Η Σελήνη στους Ιχθύς θα τονίσει κάθε είδους ανασφάλεια που έχεις με αποτέλεσμα να τις βλέπεις όλες κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη ενδέχεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περίγυρο με αποτέλεσμα να αφήσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου σε αναμονή. Αυτό που χρειάζεται είναι να ιεραρχήσεις αυτά που έχεις να κάνεις και να μην ξοδεύεις χρόνο χωρίς λόγο και αιτία!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου δημιουργώντας σου εγωιστικές τάσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να προβάλλεις στους άλλους τον εαυτό σου με το σωστό τρόπο. Αυτό ενδέχεται να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους, για αυτό θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους. Το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία τάση για υπερβολές και υποσχέσεις που δεν είναι δυνατόν να καταφέρεις να εκπληρώσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οτιδήποτε και αν το κάνεις θα το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό!