ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως σήμερα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Είναι πιθανό να ακυρωθεί ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να χρειαστεί να το τροποποιήσεις, και αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει. Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα βρεις τρόπο να χαλαρώσεις συζητώντας με ένα φίλο σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις την απαιτητική ημέρα.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φτιάχνει τη διάθεση, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού σημαίνει πως «κάτι» σε κρατάει πίσω. Πιθανό να μάθεις κάποιο νέο για ένα πρόσωπο ή να έχεις μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που σε εκνευρίζει! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου – ιδιαίτερα την ερωτική- οπότε θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ξυπνήσει με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις που μπορεί να σε ενοχλούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού υποδηλώνει πως μία συζήτηση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, μπορεί να μην έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Το απόγευμα η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε ευνοήσει πολύ. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει γύρω σου ανθρώπους, οι οποίοι θα σου δείξουν τον θαυμασμό τους!

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία οι συναντήσεις με συνεργάτες σου αλλά και η επαφή με το ταίρι σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να δημιουργήσει ένταση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα. Το απόγευμα η διάθεσή σου θα αλλάξει καθώς το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις μία πηγή ενέργειας και ευχαρίστησης μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Λέων

Σήμερα το πρωί ενδέχεται να σε ταλανίζουν λίγο οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι αποφασισμένη να κάνει θεαματική έξοδο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό, με κάποιο ταξίδι ή με μία εκπαιδευτική υποχρέωση το οποίο -προς το παρόν- θα σε εκνευρίσει. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πολύ καλύτερο για εσένα, καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί νέα από συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το εξάγωνο θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως αυτά τα νέα θα είναι πολύ καλά!

Παρθένος

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω γεγονός που εσένα σε ευνοεί καθώς είσαι ζώδιο της γης, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από το Κριό μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρά θέματα. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι εύκολα σήμερα, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τον Υδροχόο και μαζί της θα φέρει μία υποχρέωση της καθημερινότητας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσες δουλειές και αν προκύψουν εσύ θα βρεις τρόπο, χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς και με αυτά που σου αρέσουν!

Ζυγός

Σήμερα με οτιδήποτε και αν ασχολείσαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται το σπίτι σου και οι δικοί σου άνθρωποι, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω τους δίνει προτεραιότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε εκνευρίσει, η αλήθεια είναι όμως πως και εσύ δεν θα είσαι πολύ ψύχραιμος/η σήμερα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο γεγονός που θα ευνοήσει πολύ τα προσωπικά σου ζητήματα και την αισθηματική σου ζωή. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει νέες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερου υποδηλώνοντας πως εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη για συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό ενδέχεται να φέρει μία ξαφνική αγγαρεία η οποία θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Είναι στο χέρι σου αν θα χαλάσεις τη διάθεσή σου, για αυτό σκέψου καλά πριν σπαταλήσεις ενέργεια. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μια επίσκεψη στους ανθρώπους της οικογένειάς σου.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τις οικονομικές συναλλαγές καθώς το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει κάποιο θέμα με αυτές. Πρόσεξε μην κάνεις κάποιο λάθος υπολογισμό ή μην ξεχάσεις σημαντικά έγγραφα που χρειάζονται για οικονομικές σου δραστηριότητες. Το απόγευμα η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα κάνουν την εμφάνισή τους φέρνοντας σου νέα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις κερδισμένος/η μέσα από μία εμπορική συμφωνία ή απλά για να χάσεις το μέτρο αν πας για ψώνια!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση η οποία θα φανεί αμέσως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως από τον εκνευρισμό σου δεν θα «γλυτώσουν» ούτε οι άνθρωποι της οικογένειάς σου, καθώς θα θυμηθείς κάτι που έκαναν! Προσπάθησε να κρατήσεις μία πιο χαλαρή στάση για να μην δημιουργήσεις μεγάλα θέματα με τους γύρω σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ένα οικονομικό ζήτημα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως αυτό το οικονομικό ζήτημα θα «κλείσει» προς όφελος σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει ως καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τις συζητήσεις σου. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έρθεις σε ρήξη με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος λόγω διαφορετικών απόψεων, και αυτό τελικά να δημιουργήσει μεγαλύτερο εκνευρισμό από ότι φαντάζεσαι. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τις διαφωνίες! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει δίπλα σου φίλους, βοηθώντας να φτιάξει το κλίμα αλλά και η διάθεσή σου.

Ιχθύς

Τις τελευταίες ημέρες πιθανόν να είχες αρκετές επαφές με φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε έστρεψε προς αυτή την κατεύθυνση! Το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο το οποίο θα σε αναστατώσει. Προσπάθησε να το διαχειριστείς με σύνεση και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να μιλήσει πρώτος. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει τάσεις εσωστρέφειας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα!