ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί ανησυχία σε σχέση με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς στόχους και να κερδίσεις την αναγνώριση των άλλων. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η προσήλωση στα επαγγελματικά σου ζητήματα μπορεί να σε κάνει απόμακρο/η στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ευκαιρίες για να συναντηθείς με κόσμο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι αρκετά επικοινωνιακή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα φέρει δίπλα σου αγαπημένους σου ανθρώπους, οι οποίοι θα σου δείξουν πως στηρίζουν τις ιδέες σου και τις απόψεις σου με κάθε τρόπο. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πώς θα εκνευριστείς πολύ σε περίπτωση που νιώσεις πως υπάρχουν δίπλα σου κάποιοι που δεν μπορούν να συμμεριστούν αυτό που λες. Καλό θα ήταν να ακούσεις την άποψή τους χωρίς να «κλειδώσεις» στη δική σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να μάθεις κάτι από αυτή.

Δίδυμοι

Σήμερα ακόμα και από μια μικρή αφορμή θα έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου και αυτό μπορεί να μη σου είναι και τόσο ευχάριστο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας ένα απαιτητικό εργασιακό σου ζήτημα και η χαρά σου για αυτό, θα δημιουργήσει συναισθηματική ισορροπία. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να κόψεις εδώ και τώρα τους δεσμούς με ανθρώπους του παρελθόντος όσο και αν αυτό σε πονάει. Άφησε χώρο για νέα πράγματα στη ζωή σου διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να έρθουν.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι καθημερινά είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο εξακολουθούν να αποτελούν προτεραιότητα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα τις αισθηματικές! Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να καταφέρεις οτιδήποτε έχεις βάλει στο μυαλό σου, και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές με κάποια πράγματα. Προσπάθησε να μην σπαταλήσεις χρόνο και ενέργεια σε καταστάσεις και ανθρώπους μόνο από πείσμα.

Λέων

Οι εργασιακές και προσωπικές σου υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν και δεν θα σου αφήσουν χρόνο για εσένα και για αυτά που θέλεις να κάνεις, για αυτό ξεκίνησε από το πρωί τη διευθέτησή τους ώστε να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό, υποδηλώνει πως ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα σε βοηθήσει όπως μπορεί με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει πείσμα και εμμονή με αυτά που έχεις να κάνεις και αυτό θα είναι βοηθητικό, ώστε να τα φέρεις εις πέρας!

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και χαλάρωση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου, και θα σου δώσει ιδέες ώστε να καταφέρεις να αξιοποιήσεις το χρόνο σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι γεμάτη επαφές με κόσμο οι οποίες αν μη τι άλλο θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φέρει στο μυαλό σου σκέψεις οι οποίες μπορεί να χαλάσουν προς στιγμή την καλή σου διάθεση. Από εσένα θα εξαρτηθεί αν τις αφήσεις να γίνουν μεγαλύτερες ή αν θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου.

Ζυγός

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να επικεντρωθείς σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σου στα «εν οίκω» και όχι στα «εν δήμω». Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό είναι ευνοϊκό για να διευθετήσεις μία οικονομική υποχρέωση σου για αυτό αν υπάρχουν τέτοιες εκκρεμότητες προσπάθησε να τις δεις άμεσα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις ιδιαίτερα εντός οικίας, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα.

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο σου σήμερα για αυτό επεδίωξε να συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε προτρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις.Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς θα διαπιστώσεις πως γύρω σου θα υπάρχουν άνθρωποι που θα «κρέμονται από τα χείλη σου». Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου, αν ξεκινήσεις να φανατίζεσαι με τις απόψεις σου.

Τοξότης

Σήμερα πιθανόν να έχεις κλείσει κάποιο ραντεβού με το λογιστή σου ή να προγραμματίζεις μία επίσκεψη σε μία τράπεζα προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό, υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια χρήματα από κάπου που δεν το περιμένεις και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση αλλά και επιμονή μέχρι να πετύχεις το στόχο σου που δεν είναι άλλος από την αύξηση των κερδών σου! Η ημέρα μπορεί να είναι βοηθητική σε περίπτωση που ασχολείσαι και με το «επιχειρείν».

Αιγόκερως

Η συμπεριφορά σου σήμερα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα απαιτήσεις με τον τρόπο σου να γίνει αυτό που θέλεις και τίποτα λιγότερο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις αυτοπεποίθηση, η οποία όμως κάποιες στιγμές μπορεί να υπερβεί τα εσκαμμένα και να φανείς αλαζόνας. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει έντονη παρόρμηση και έντονα συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώθεις σαν μια κινούμενη ωρολογιακή βόμβα!

Υδροχόος

Οι σκέψεις που κάνεις θα είναι τόσο έντονες που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σου και θα δημιουργήσουν με τη σειρά τους άλλες σκέψεις με αποτέλεσμα να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί ανησυχίες ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποια βάση για αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μία επαγγελματική επιτυχία η οποία θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις -έστω και προσωρινά- τις ανησυχίες σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει εμμονές με καταστάσεις που δεν πρέπει, όπως είναι οι δουλειές ρουτίνας.

Ιχθύς

Σήμερα οτιδήποτε και αν σε απασχολεί δεν πρόκειται να χάσεις το κέφι σου ούτε και την αισιοδοξία σου, καθώς η συναναστροφή σου με αγαπημένους σου φίλους θα σε βοηθήσει να κρατήσεις «ηθικόν ακμαιότατον». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία εκδρομή ή έστω μία βόλτα στη φύση παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε προτρέπει να μην εμπλακείς σε ζητήματα φίλων σου αν δεν σου ζητηθεί, ακόμα και αν θέλει να το κάνεις από ενδιαφέρον.