ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Νοεμβρίου;

Κριός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα συνεχίσουν να τραβούν το ενδιαφέρον σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τις «ξεχάσεις». Είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις μία χείρα βοηθείας στον/στη σύντροφό σου για μία δουλειά που τον/ην απασχολεί ή να σου ζητήσει μία χάρη κάποιος στενός συνεργάτης σου. Σήμερα θα είσαι σε  άμεση επαφή με τους άλλους ιδιαίτερα με τους αγαπημένους ανθρώπους καθώς θέλεις να προσφέρεις σε εκείνους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα υποδηλώνει πως μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ή για μία εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας  μπορεί να κρύβει υπόγεια μηνύματα. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία ημέρα  που σε προτρέπει να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα,  υποχρεώσεις ρουτίνας και οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινότητα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα σε βοηθήσει σε αυτό. Η οργανωτική σου σκέψη και το πείσμα σου δεν θα σε αφήσουν μόνο/η και θα αποτελέσουν κίνητρο για να ξεμπερδεύεις γρήγορα και αποτελεσματικά με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα, σε προτρέπει να μην παρασυρθείς από την ανάγκη να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα φτάνοντας στα όρια σου. Φρόντισε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τον περάσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους ή απλά για να μπορέσεις να ξεκουραστείς.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να βρεις χρόνο για αυτές. Μην υποτιμήσεις τη δύναμη που έχει η ενασχόληση με κάποιο χόμπι στη διάθεσή σου, καθώς να ξέρεις  πως μέσα από αυτό θα μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  είναι πιθανόν να έρθει στο μυαλό σου κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί και να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση.  Εστίασε στα θετικά πράγματα που σου συμβαίνουν  ώστε να μην αφήσεις το μυαλό σου να γυρίζει σε αρνητικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια με αποτέλεσμα να αναζητήσεις την ησυχία σου στο γνώριμο καταφύγιό σου, το σπίτι σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τις αντιδράσεις σου καθώς μπορεί να δημιουργήσεις θέμα στη σχέση με κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου. Αν δεν νιώθεις και ιδιαίτερη όρεξη ενημέρωσε τους «άμεσα συμβαλλόμενους»  για να ξέρουν τι τους περιμένει σε περίπτωση που σε πιέσουν λιγάκι παραπάνω!

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω μία βόλτα, να χαζέψεις τις βιτρίνες στα μαγαζιά και να πιείς ένα καφέ με κάποιο γνωστό σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και είναι ευτυχισμένη με τις απλές χαρές της ζωής όπως η ενασχόληση με αγαπημένους σου ανθρώπους, οι βόλτες και οι αγορές ωραίων πραγμάτων! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να γίνει μία αλλαγή στα σχέδια της ημέρας που δεν θα σου αρέσει και θα σε εκνευρίσει. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά που ζητάς το πρωί ώστε να προλάβεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, χωρίς ενοχές!

Παρθένος

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια για αυτό καλό θα ήταν να  στρέψεις το ενδιαφέρον σου  σε πράγματα που ξέρεις πως κάνεις πολύ καλά.  Η ενασχόληση με τη δουλειά σου, μία οικονομική διαπραγμάτευση ή ακόμα και η τακτοποίηση ορισμένων υποχρεώσεων θα κάνουν πολύ καλό στη διάθεσή σου, καθώς θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις τις ικανότητες σου! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης ανάμεσα σε εσένα και στον/στη σύντροφό σου εξαιτίας της επιμονής σου πάνω σε κάποιο ζήτημα.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε γεμίζει με όρεξη να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Βέβαια επειδή θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα από τη δική σου οπτική γωνία, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους που αγαπάς. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα οικογενειακό σου ζήτημα μπορεί να σε εκνευρίσει  καθώς θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις από εσένα και από τους δικούς σου. Θα πρέπει να θυμάσαι  πως χρειάζεται καλή διάθεση ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις χωρίς να δημιουργηθεί σύρραξη!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για οτιδήποτε σε απασχολεί, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο με τη διαίσθηση παρά με τη λογική. Αυτό  θα γίνει δίκοπο μαχαίρι σε περίπτωση που «αναμείξεις» τη διαίσθησή με τις φοβίες και τις ανησυχίες σου καθώς θα βγάλεις συμπεράσματα που δεν υφίστανται. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να υπάρξει μία έντονη διαφωνία με κάποιο πρόσωπο του στενού συγγενικού -και όχι μόνο- περιβάλλοντος σου.

Τοξότης

Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο για τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες ή έστω να διευθετήσεις έτσι το χρόνο σου ώστε να μπορέσεις να τους συναντήσεις! Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να πιέσεις κάποιο φίλο σου με τη γνώμη σου και με τον τρόπο που θα την πεις. Απόφυγε να είσαι καυστικός/η για θέματα που δεν σε αφορούν καθώς όσο ειλικρινής και να είσαι, ο τρόπος που θα το επικοινωνήσεις δεν θα βοηθήσει την κατάσταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να δείξεις τις ικανότητές σου ιδιαίτερα τις επαγγελματικές, ώστε να μπορέσουν οι άλλοι να καταλάβουν τι αξίζεις. Αυτό  θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και τη δουλειά σου και θα αφήσει πίσω ζητήματα της προσωπικής του ζωής. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις μία σωστή απόφαση που αφορά κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να πάρεις μία παρορμητική απόφαση η οποία θα σου φανεί συμφέρουσα, όμως θα έχει κάποιο τίμημα.

Υδροχόος

Σήμερα θα προτιμήσεις να αφιερώσεις το χρόνο σου το διάβασμα ενός βιβλίου, στην αναζήτηση πληροφοριών που σε ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο ή ακόμα και στην παρακολούθηση μιας αγαπημένης σου σειράς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να  χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις μέσα από ωραίες εικόνες και πληροφορίες που θα αναζητήσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει κάτι που θα σε εκνευρίσει και θα σε κάνει να αντιδράσεις έντονα. Πρόσεξε τις παρεξηγήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς είναι πολύ πιθανό ο εκνευρισμός να προέλθει από εκεί.

Ιχθύς

Σήμερα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα νιώθεις λίγο περίεργα καθώς θα ξεκινήσεις να θυμάσαι ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος, που σου έχουν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ή σε έχουν πικράνει. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για το flashback που θα κάνεις σε περασμένες καταστάσεις. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο έντονα το απόγευμα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω απαιτεί οριστικές λύσεις εδώ και τώρα, σε οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Μία αλλαγή σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να είναι για καλό για αυτό μην τη φοβάσαι.