ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Νοεμβρίου;

Κριός

Η ημέρα θα έχει δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και αγγαρείες καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου κάνει τεστ αντοχής. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα είναι βοηθητικό για να ξεμπερδέψεις με  αυτά σχετικά σύντομα, καθώς θα το πάρεις προσωπικά! Σίγουρα σήμερα θα είσαι σε φόρμα και μπορεί να καταφέρεις και μία επιτυχία σε ένα επαγγελματικό ή εργασιακό σου ζήτημα, όμως προσπάθησε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου.  Καλό θα ήταν να ενισχύσεις τις αντοχές σου με βιταμίνες και μην «προσπαθείς» να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Ταύρος

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει μια παροιμία και αυτή σήμερα θα βρει τη σημασία της σε εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια τις επιθυμίες σου. Μερικά από τα σενάρια που θα σου φτιάξουν την ημέρα είναι να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους, να φλερτάρεις και να καλομάθεις τον εαυτό σου για αυτό επέλεξε ποιο σου αρέσει! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις και γυμναστήριο προκειμένου να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για καλό σκοπό!

Δίδυμοι

Σήμερα  η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και «δείχνει» θέματα που έχουν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Αυτά με τη σειρά τους συνέβαλαν να δημιουργηθούν παράπονα, ιδιαίτερα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για να λύσεις παρεξηγήσεις αρκεί να το θέλεις.  Η επιμονή και υπομονή είναι δύο αρετές που αν επικαλεστείς θα σε βοηθήσουν,  για αυτό μην τις ξεχάσεις σήμερα αν θέλεις να  διευθετήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η εξαιρετική σου πειθώ θα είναι μια επιπλέον βοήθεια στις επιδιώξεις σου  καθώς θα είναι δύσκολο να «παραδώσεις τα όπλα»!

Καρκίνος

Η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι επιτακτική, για αυτό και θα συνεχίσεις τις επαφές με τους ανθρώπους του κοινωνικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος προκειμένου να την κατευνάσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου χαρίζει την επιβεβαίωση των αγαπημένων σου ανθρώπων και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ανάγκη σου να μάθεις πολλές πληροφορίες για τα πρόσωπα που θα συναντήσεις, καθώς μπορεί να φανείς αδιάκριτος/η.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μία ανησυχία για οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Χρήματα και αγαθά θα έρθουν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου καθώς  ψάχνεις να βρεις τρόπους ακόμα και να τα αυξήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει  η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις μέσα από μία οικονομική διευθέτηση που θα είναι προς όφελός σου. Συμφωνίες και συναλλαγές ευνοούνται σήμερα για αυτό μην τις αφήσεις για άλλη ημέρα.

Παρθένος

Η συμπεριφορά σου θα τραβήξει τα φώτα της ημέρας πάνω σου καθώς θα αναζητήσεις την προσοχή από τους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου, διαφορετικά θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις οτιδήποτε και να βάλεις στο μυαλό σου. Αιτία θα είναι το πείσμα σου καθώς θα αποτελέσει  το πιο δυνατό σου χαρτί ιδιαίτερα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε καθώς  ελλοχεύει ο κίνδυνος  να γίνεις αρκετά επίμονος/η σε συγκεκριμένα θέματα και αυτό να κουράσει αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί ανησυχία ακόμα και για απλά ζητήματα της καθημερινότητας.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές τα πράγματα και αυτό τελικά είναι η πηγή του κακού. Προσπάθησε να διαχωρίσεις ποια από αυτά χρειάζονται  το 100% της προσοχής σου ώστε να μην σπαταλήσεις ενέργεια χωρίς λόγο. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις ικανότητες και θέληση που θα σε  κρατήσουν μακριά από ανασφάλειες και ανησυχίες.

Σκορπιός

Οι φίλοι σου θα είναι το πεδίο δράσης σου για άλλη μία ημέρα καθώς η Σελήνη πού βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή μαζί τους, να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν και να νιώσεις πως ανήκεις σε μία ομάδα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  σε βοηθήσει επικοινωνιακά καθώς η πειθώ σου θα είναι χαρακτηριστική.  Σήμερα θα είναι δύσκολο να διαφωνήσει κάποιος μαζί σου καθώς θα έχεις τον τρόπο να τον πείσεις πως έχει άδικο! Εκμεταλλεύσου την ικανότητά σου καθώς μπορείς να βγεις κερδισμένος/η σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σου βρίσκεται σε επαγγελματικά θέματα καθώς είναι πιθανό να σε ταλαιπωρούν διλλήματα που σχετίζονται με το μέλλον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να πάρεις μία απόφαση εδώ και τώρα για ζητήματα δουλειάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει τη διαίσθησή σου και καλό θα ήταν να την ακούσεις πριν  πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα χρειαστεί να θυμάσαι πως η ημέρα ενδείκνυται για οποιαδήποτε επαγγελματική διαπραγμάτευση καθώς θα βγεις κερδισμένος/η σε ότι και αν αναλάβεις.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σου για να μάθεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις γνώσεις που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες θα είναι έκδηλη και σήμερα. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως δεν πρόκειται να σταματήσεις την «έρευνα» για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Κάθε τι που θα μαθαίνεις θα ανοίγει μία ακόμα πόρτα για κάτι άλλο με αποτέλεσμα να απορροφηθείς τελείως από τη μελέτη.  Σήμερα πιθανό να σκεφτείς να ξεκινήσεις και ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή μία ξένη γλώσσα για αυτό δεν θα ήταν κακή ιδέα αν έκανες τη σκέψη σου πράξη!

Υδροχόος

Η διάθεση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα σήμερα καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα την αφήσει να σταθεροποιηθεί μιας και θα φέρνει αναμνήσεις του παρελθόντος. Αυτές μπορεί να είναι είτε γλυκές είτε πικρές για αυτό και θα επαναφέρουν έντονα συναισθήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και επιμονή που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις  από τις σκέψεις που σου προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Προτίμησε να  επικεντρωθείς σε κάποιο οικονομικό σου ζήτημα καθώς  μπορεί να εμφανιστεί μία ευκαιρία σχετικά με αυτό.

Ιχθύς

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφο σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και δεν σου αφήνει περιθώρια να μην τους σκεφτείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη  διαισθητική σου ικανότητα με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για ζητήματα και ανθρώπους που σε απασχολούν. Οι αποφάσεις σχετικά με μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία δεν θα λείψουν καθώς είσαι αποφασισμένος/η να τις αλλάξεις προς το καλύτερο! Μην δράσεις με παρόρμηση ώστε να επιτύχεις το στόχο σου.