ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους, ιδιαίτερα συγγενείς και ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος που τον τελευταίο καιρό δεν τους βλέπεις τόσο συχνά. Η ημέρα ενδείκνυται και για να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά όμως λόγω του ότι θα είσαι «επικίνδυνος/η» για σπατάλες και παρορμητικές αγορές προτίμησε να βγεις με συγκεκριμένο μπάτζετ στο πορτοφόλι σου, ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα ξοδέψεις παραπάνω. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο η ημέρα μπορεί να φέρει μία ιδέα την οποία αν υλοποιήσεις θα σου αποφέρει κέρδη.

Ταύρος

Σε περίπτωση που δεν τελείωσες εχθές τη διευθέτηση των οικονομικών σου υποχρεώσεων και την τακτοποίηση ζητημάτων που σχετίζονται με λογαριασμούς, έχεις την ευκαιρία και σήμερα να το κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με το πορτοφόλι σου και το οργανωτικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσει να το τακτοποιήσεις άμεσα. Βέβαια υπάρχει πιθανότητα να το παρακάνεις με αποτέλεσμα να μην συμμετέχεις σε καμία συζήτηση αν δεν σχετίζεται με τα οικονομικά. Προσπάθησε να το καταπολεμήσεις αυτό διαφορετικά θα κουράσει τους ανθρώπους γύρω σου.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εκμεταλλεύσου την προσοχή των άλλων για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, τις ανησυχίες σου, τις σκέψεις σου και να βρεις τη συμπαράσταση που θέλεις. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό αν έχεις κάποιο θέμα με αυτές επεδίωξε να το λύσεις σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει τα ηνία σε περίπτωση που διαφωνήσεις με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να αναμοχλεύει ανησυχίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να μην νιώθεις άνετα με τη σκέψη σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει απόμακρο/η και ενδεχομένως απότομο/η με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς ακόμα και αν αυτοί ανήκουν στους αγαπημένους σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου βρίσκοντας μία δραστηριότητα η οποία μπορεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστείς σε συζητήσεις τρίτων οι οποίες θα γίνουν «κεκλεισμένων των θυρών». Φρόντισε να κρατήσεις σε απόσταση ανθρώπους για τους οποίους δεν είσαι σίγουρος/η πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Λέων

Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει μία συλλογική δραστηριότητα ή ένα αγαπημένο σου χόμπι με το οποίο ασχολείσαι όταν βρίσκεσαι με τους φίλους σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συναναστραφείς με κόσμο και να συγχρωτιστείς με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κλέψει τις εντυπώσεις σήμερα και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν και σε δυνατές φιλίες. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα για αυτό εκμεταλλεύσου τη για να κάνει δημόσιες σχέσεις και να ασχοληθείς με ανθρώπους που μαζί τους περνάς καλά.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί την ανάγκη να διαπρέψεις στα επαγγελματικά θέματα που θα σου ανατεθούν και να δείξεις της ικανότητες που έχεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι υπέρ του δέοντος εργατικός/η και προσηλωμένος/η στους στόχους σου με αποτέλεσμα να είναι εύκολο για εσένα να κάνεις κινήσεις προς όφελος σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως η προσοχή που θα δώσεις στα επαγγελματικά ζητήματα, θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήσεις εντελώς πίσω την προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε καθώς τα πρώτα παράπονα από τους δικούς σου ανθρώπους δεν θα αργήσουν να έρθουν!

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κανονίσεις να δεις κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος, τον κουμπάρο σου ή κάποιον που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες, εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε καλεί να κάνεις ένα reunion με ανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι πως θα είσαι εξαιρετικά επικοινωνιακός/η και αυτό θα σε βοηθήσει σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και νέα από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό και η επαφή μαζί του μέσω διαδικτύου θα σε χαροποιήσει πολύ.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να μην έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Αυτό βέβαια θα έχει και την θετική του πλευρά καθώς θα είναι εύκολο για εσένα να σχεδιάσεις μυστικά τα επόμενα βήματά σου σε σημαντικούς τομείς όπως είναι ο οικονομικός και ο αισθηματικός. Σε περίπτωση που έχεις κάποια οικονομική εκκρεμότητα που σχετίζεται με τρίτους όπως οι τράπεζες και το δημόσιο η ημέρα είναι κατάλληλη για να τις διευθετήσεις. Μην τις αφήσεις για μία άλλη ημέρα καθώς αργότερα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο από αυτό που υπολογίζεις.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς αυτά σήμερα θα είναι οι «μπαταρίες» σου. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να μπορέσεις να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τους στενούς σου συνεργάτες, και να βρεις λύση σε ένα θέμα που απασχολεί από κοινού εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Επεδίωξε να βρεθείς με κόσμο καθώς οι κοινωνικές συναναστροφές θα βοηθήσουν και τη διάθεσή σου αλλά και την εικόνα σου. Μία συζήτηση που θα κάνεις σχετικά με μία νέα συνεργασία θα αποφέρει καρπούς καθώς η ημέρα θα βοηθήσει σε αυτή.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να σου έχουν μείνει μερικές υποχρεώσεις τις οποίες είχες από τις προηγούμενες ημέρες αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβες να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου λέει πως είναι οι κατάλληλες ημέρες για να τελειώνεις με μικρά αλλά κουραστικά ζητήματα της καθημερινότητας. Προσπάθησε βέβαια να μην περάσεις στο άλλο άκρο και να φορτώσεις το πρόγραμμά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και κάποιες αγγαρείες για τις οποίες θα πρέπει να βρεις χρόνο. Αν η ήμερα γίνει αρκετά πιεστική να θυμάσαι πως ένας περίπατος το απόγευμα ή μία συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και θα απορροφήσει όλη την κούραση.

Υδροχόος

Άλλη μία ημέρα πολύ ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και σε βοηθά να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ευχαριστούν. Σήμερα ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα για αυτό αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου, επεδίωξε να περάσεις χρόνο μαζί του/της καθώς η επαφή θα κάνει πάρα πολύ καλό στη σχέση σας αλλά και στη διάθεσή σου. Μία βόλτα με φίλους σου θα έχει την ίδια ακριβώς επίδραση για εσένα που είσαι ελεύθερος/η για αυτό επεδίωξε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να κανονίσεις μία συνάντηση. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί και η επιθυμία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι και φυσικά δεν πρέπει να αφήσεις αυτή την επιθυμία να περάσει ανεκπλήρωτη!

 

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας. Αν δεις πως δεν προλαβαίνεις να τις καταφέρεις μόνος/η σου μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους καθώς είναι σίγουρο πως θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Κάπου ανάμεσα στις δουλειές του σπιτιού μπορεί να προκύψει και μία επαγγελματική υποχρέωση για αυτό προσπάθησε να μη χάσεις χρόνο άσκοπα ώστε να είσαι έτοιμος/η να ασχοληθείς και με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα.