ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα ή ένα ερωτικό ζήτημα που σε ταλανίζει καιρό και θα σου προκληθεί συναισθηματική ανασφάλεια. Αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήσει μία γενική αναστάτωση η οποία μπορεί να επηρεάσει αφενός τον τρόπο σκέψης σου αφετέρου ακόμα και τις πιο απλές δραστηριότητες που έχεις στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ανακάμψεις ψυχικά. Σε αυτό δεν αποκλείεται να βοηθήσει και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο θα πάρει την τροπή που θέλεις.

Ταύρος

Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να αναζητήσει την επιβεβαίωσή τους. Η γνώμη του/της συντρόφου σου αλλά και κάποιων στενών συνεργατών σου θα είναι εξαιρετικά σημαντική και θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, καθώς ο εαυτός σου είναι ο σημαντικότερος κριτής σου! Δώσε προτεραιότητα σε εσένα ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες και με τους άλλους.

Δίδυμοι

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα έχεις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το οργανωτικό σου πνεύμα που έκανε την εμφάνισή του. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει όχι μόνο το οργανωτικό σου πνεύμα αλλά και τις αντοχές σου και τίποτα δεν θα σε σταματήσει. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας αλλά να το κάνεις αθόρυβα. Αν παρασυρθείς λόγω του πείσματος σου και της πληθωρικής σου παρουσίας, υπάρχει κίνδυνος να προβείς σε μεγάλες δηλώσεις και να φανείς εγωκεντρικός/η.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να πάρεις τους φίλους σου και να βγείτε για ένα καφέ, να ασχοληθείς με ένα χόμπι που τον τελευταίο καιρό έχεις αφήσει λόγω υποχρεώσεων ή να κανονίσεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου φέρει στο μυαλό κάθε δραστηριότητα και άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να περάσεις καλά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα μεγάλο μέρος της καλής σου διάθεση θα οφείλεται και στη σχέση που έχεις με τους συνεργάτες σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα αυξηθεί και η αιτία θα είναι κάτι που θα σου πουν και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη σημασία που έχουν για εσένα!

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα που χρήζουν προσοχής στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και μέχρι τώρα δεν τους είχες δώσει την πρέπουσα σημασία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δείχνει πως τα οικογενειακά ζητήματα είναι τα πρώτα που πρέπει να ασχοληθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις πιο εύκολα καθώς θα ξέρεις τι πρέπει να πεις και πότε ακριβώς να το πεις, ώστε να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. Η αντοχή και η υπομονή σου είναι δύο στοιχεία τα οποία θα σε βοηθήσουν πολύ, όμως πρόσεξε να μην κάνεις κατάχρηση σε αυτά και αποκτήσεις εμμονές με οτιδήποτε και αν καταπιαστείς.

Παρθένος

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς τις τελευταίες ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως η συναναστροφή με κόσμο σου κάνει καλό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία για αυτό και δεν πρόκειται να αφήσεις το τηλέφωνο! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει εξαιρετική πειθώ και αυτό θα αποτελέσει τον «άσσο στο μανίκι» σου για τις συζητήσεις που θα λάβεις μέρος. Σήμερα μπορείς να κερδίσει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς με οποιονδήποτε και αν συζητήσεις, για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ζυγός

Σήμερα θα σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις τα οικονομικά σου έσοδα ή έστω να περιορίσεις τα έξοδα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα τονίσει τέτοιου είδους σκέψεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι σκέψεις σου θα αποφέρουν καρπούς, καθώς θα βρεις ακόμα και διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις ώστε να ισορροπήσεις λίγο τα οικονομικά σου ζητήματα. Πέρα από όλα τα άλλα θα πρέπει να θυμάσαι πως σήμερα έχεις πειθώ και αυτό είναι ένα ταλέντο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις προκειμένου να διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία. Ακόμα είναι πιθανόν να σου έρθει και μία ευκαιρία η οποία θα συνοδεύεται με χρήματα, για αυτό αξιολόγησε προσεκτικά τις προτάσεις που θα έχεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Σίγουρα θα υπάρχουν εναλλαγές στη διάθεσή σου, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα μέσα σου το οποίο δεν θα αργήσει να φανεί και έξω. Οι πρώτοι που θα το καταλάβουν θα είναι οι άνθρωποι που θα συναναστραφούν μαζί σου σε στενό επίπεδο όπως είναι οι συνεργάτες σου αλλά και το ταίρι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη διάθεσή σου και να αποφύγεις τις συναισθηματικές υπερβολές. Δεν αποκλείεται να βρεθούν γύρω σου άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίοι θα σου δώσουν μία συμβουλή την οποία καλό είναι να ακούσεις.

Τοξότης

Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι σκέψεις σου να δημιουργήσουν εμπόδια στα σχέδια και τις βλέψεις σου καθώς θα σε παρασύρουν σε απαισιόδοξα σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου χαρίζει μία επιπλέον καχυποψία με αποτέλεσμα να είσαι αρνητικός/η σε οτιδήποτε σου φαίνεται καλό και μάλιστα θα το κάνεις ασυναίσθητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση αρκεί να πιστέψεις πως έχεις τη δύναμη να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Μία είδηση που σχετίζεται με χρήματα και οικονομικά ζητήματα θα φτάσει στα αυτιά σου και θα σε χαροποιήσει.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σου για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πιο έντονη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συναντήσεις φίλους σου και να κάνετε όλοι μαζί μία εμφάνιση σε ένα κοινωνικό γεγονός! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τις προθέσεις όλων αυτών που θα συναναστραφείς σήμερα και αυτό θα είναι εξαιρετικό για εσένα. Προσέγγισε ανθρώπους που μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι στα σχέδιά σου είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά καθώς θα έχεις τον τρόπο να σπάσεις τον πάγο. Πρόσεξε μόνο καθώς μπορεί να είσαι λίγο παραπάνω καχύποπτος/η από ότι χρειάζεται και αυτό να δημιουργήσει αποστάσεις σε κάποιες σχέσεις.

Υδροχόος

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να κερδίσεις την αναγνωρισιμότητα που θέλεις στη δουλειά σου και να βρεθεί κάποιος ο οποίος θα καταλάβει τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να κάνει ακόμα πιο γοητευτικό οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνική σου προβολή, τη φήμη και την αναγνώριση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και υπομονή, δύο στοιχεία απαραίτητα για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, όμως σίγουρα σήμερα μπορείς να καταφέρεις κάποιους συγκεκριμένους στόχους κλειδιά, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου.

Ιχθύς

Η ήμερα ευνοεί την ενασχόληση με κάθε τι που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς περισσότερο σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα βρει τρόπο να σου δείξει πως η απόκτηση γνώσεων και η ειδίκευση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα θα είναι αυτό που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις και ένα σεμινάριο το οποίο θα ενισχύσει τα τυπικά σου προσόντα ή θα σου χαρίσει ειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και αυτό θα σε βοηθήσει για να ολοκληρώσεις οτιδήποτε ξεκινήσει σήμερα, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με γνώσεις και πληροφορίες!