ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα σε απορροφήσουν οι δουλειές της καθημερινότητας -καθώς η αλήθεια είναι πως θα είναι αρκετές- με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τους ξεφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να δείξεις υπευθυνότητα σε κάθε τι που πρέπει να αναλάβεις και έτσι θα είναι πιο εύκολο να το φέρεις εις πέρας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ημέρα μπορεί να κρύβει και κάποια οικονομική πρόταση η οποία σχετίζεται με χρήματα τρίτων ή χρήματα από επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται να σου έρθει και ένα δώρο από κάποιον που δεν περιμένεις και θα σε χαροποιήσει!

Ταύρος

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα σου χαρίζει εύνοια σε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλλιτεχνικά δρώμενα, χόμπι και διασκέδαση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει ότι όπως κι αν αποφασίσεις να περάσεις την ημέρα σου ή τον ελεύθερο σου χρόνο, δεν θα είσαι μόνος/η καθώς θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα αναζητήσουν την παρέα σου. Δώσε προτεραιότητα στους αγαπημένους σου και κανόνισε μία έξοδο μαζί τους καθώς σήμερα εννοείται και η επικοινωνία. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως θα έχεις την τάση να υπερβάλεις στο φαγητό, το ποτό και το ξενύχτι!

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε απασχολήσει κάποια δουλειά η οποία πρέπει να γίνει εντός σπιτιού ή κάποια δουλειά η οποία αφορά το σπίτι σου και θα ασχοληθείς σχεδόν εμμονικά με αυτή. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να οργανώσεις και να διευθετήσεις τις δουλειές που έχουν απομείνει, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις και χάσεις το χρόνο σου σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό σε προτρέπει να μην αγχώνεσαι καθώς κάποιος δικός σου θα σου δώσει αυτή τη χείρα βοηθείας που επιθυμείς, ώστε να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου!

Καρκίνος

Το στενό σου περιβάλλον θα ανήκει στις προτεραιότητες σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σε προτρέπει να κάνεις κάποιες κοινωνικές συναντήσεις και να δεις ανθρώπους που σου έχουν λείψει. Οι στενοί συγγενείς σου, κάποιοι γνωστοί σου ακόμα και οι γείτονες είναι μερικοί από αυτούς που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου καθώς θέλεις να μάθεις τα νέα τους. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις που θα έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες. Από αυτές τις νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να βγεις ευνοημένος/η ιδιαίτερα αν ανήκεις στους «ελεύθερους» εκπροσώπους του ζωδίου σου.

Λέων

Άλλη μία μέρα κατά την οποία οι λογαριασμοί και τα οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί ανασφάλεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό έρχεται να σου δηλώσει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Ακόμα και την τελευταία στιγμή θα βρεις τρόπο να κερδίσεις χρήματα -ή έστω να μην ξεμείνεις από αυτά- ή να κάνεις μία νέα οικονομική συμφωνία! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι πως θα διαχειριστείς την ανάγκη που θα νιώσεις να μαζέψεις χρήματα και υλικά αγαθά καθώς μπορεί να γίνεις φιλάργυρος/η από τη μία στιγμή στην άλλη!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα γίνουν εμφανή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως σήμερα θα βγάλεις ένα έντονο και πληθωρικό χαρακτήρα ο οποίος -παρά την κυκλοθυμία σου- θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Επίσης θα σε ευνοήσει γενικότερα καθώς θα έχεις τον τρόπο ακόμα κι αν πεις κάτι παραπάνω να το σώσεις έστω και την τελευταία στιγμή. Καλό θα ήταν να αποφύγεις βόλτες στα μαγαζιά καθώς σήμερα θα είσαι και αρκετά παρορμητικός/η ιδιαίτερα με τις αγορές!

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι κάθε πιθανό ή απίθανο σενάριο για να πάει κάτι στραβά και θα εστιάσεις εκεί, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί ανησυχία. Προσπάθησε να αποφύγεις την επαφή με τοξικούς και αγχωτικούς ανθρώπους καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να επηρεαστείς από εκείνους και τον τρόπο σκέψης τους. Αντί αυτού προτίμησε να φέρνεις πρώτα στο μυαλό σου τα θετικά σενάρια για κάθε ζήτημα που σε απασχολεί καθώς είναι πολύ σημαντικό να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και μην αφήσεις ανησυχίες, ανασφάλειες και φοβίες να καθορίσουν τη σκέψη σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πιθανό να σου φέρει μία πρόσκληση για μία κοινωνική εκδήλωση η μία πρόσκληση από κάποιο αγαπημένο σου φίλο για να πάτε μαζί στο γήπεδο ή να παρακολουθήσετε κάποιο άθλημα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα, θα καταφέρεις να το διασκεδάσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αν θέλεις να έχει απόλυτη επιτυχία το «πόνημα» φρόντισε να είσαι μαζί με παρέα καθώς η ημέρα ευνοεί πολύ την επαφή με κόσμο.

Τοξότης

Τις τελευταίες ημέρες σε απασχολούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς ψάχνεις να βρεις μία φόρμουλα προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους στόχους και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την καριέρα, τη φήμη και την αναγνώριση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως οι επαγγελματικές επιτυχίες είναι πιθανές καθώς το πάθος με το οποίο θα δουλέψεις θα φέρει αποτέλεσμα. Χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να το παρακάνεις και να παραμελήσεις εντελώς την προσωπική σου ζωή με αποτέλεσμα να έχεις παράπονα από αγαπημένους σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να συναντηθείς τυχαία μαζί με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος σου το οποίο δεν βλέπεις συχνά ή να έχεις ένα τηλέφωνο από τον αγαπημένο σου κουμπάρο ακόμα και από κάποιο μακρινό συγγενή! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και ευνοεί την αναθέρμανση της επικοινωνίας με ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ημέρα θα έχει αυξημένη κινητικότητα και δεν αποκλείεται να αναζητήσουν και οι φίλοι σου την παρέα σου. Βάλε προτεραιότητες καθώς θα είναι δύσκολο να τους δεις όλους σήμερα!

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις τη συνηθισμένη διάθεση καθώς κάποιες σκέψεις που θα έρθουν στο μυαλό σου θα σε κάνουν να γυρίσεις σε γεγονότα του παρελθόντος και πιθανόν να σε εκνευρίσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις μία απαραίτητη ενδοσκόπηση ώστε να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως την προσοχή σου τελικά θα τραβήξει ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα εμφανιστεί για καλό. Μην το αφήσεις να φύγει σκεπτόμενος/η καταστάσεις του παρελθόντος.

Ιχθύς

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι αυτές που θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο στην ημέρα καθώς θα αναζητήσεις τη γνώμη των ανθρώπων που τις απαρτίζουν πριν κάνεις οτιδήποτε. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο υπολογίζει πολύ τα θέλω των άλλων. Για αυτό το λόγο θα είναι δύσκολο να προχωρήσεις σε κάτι χωρίς να έχεις την ενθάρρυνση είτε από τον/τη σύντροφό σου είτε από κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ίσως έχεις μία πρόταση για ένα ταξίδι ακόμα και επαγγελματικής φύσεως ή μία εκδρομή. Μην αρνηθείς καθώς θα αλλάξεις παραστάσεις και θα περάσεις καλά.