ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Οκτωβρίου;

Κριός

Η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σπιτιού καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους, προκειμένου να τα διευθετήσεις. Αυτό μπορεί να σε αγχώσει αλλά δεν χρειάζεται καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να κερδίσεις το σεβασμό και την προσοχή της οικογένειάς σου. Ακόμα η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κλείσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου σαν ακίνητο και να διευθετήσεις κάποιες δουλειές οι οποίες έχουν προκύψει και σχετίζονται με αυτό! Δεν πρέπει να παραλείψεις και την ερωτική σου διάθεση η οποία θα είναι στα ύψη και θα δημιουργήσει θερμό κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Οι συγγενείς, οι γνωστοί και οι γείτονες θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα βοηθήσει τη σύσφιξη των σχέσεων με τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση όμως τα θετικά για εσένα δεν τελειώνουν εδώ σήμερα, μιας και το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στο περιβάλλον σου. Αιτία είναι πως θα μπορέσεις να τονίσεις κάθε θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σου ασκώντας μεγάλη γοητεία σε αυτούς που θα συναναστραφείς! Η ημέρα ενδείκνυται και για αγορές που σχετίζονται με την εμφάνισή σου και μπορούν να σε ομορφύνουν καθώς θα είναι απόλυτα επιτυχημένες.

Δίδυμοι

Σήμερα το μόνο που θα σε απασχολεί θα είναι οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε κάνει ιδιαίτερα φιλάργυρο/η! Η αλήθεια είναι πως οι οικονομικές συναλλαγές, οι διευθετήσεις των λογαριασμών και οι οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται σήμερα καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό είναι βοηθητικό. Είναι πολύ πιθανό να έχεις μία ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από μία δεύτερη απασχόληση ή από ένα νέο εργασιακό project οποίο θα συνοδευτεί και με το απαραίτητο μπόνους! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα χρήματα στο ταμείο σου, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς απλά να δεις τις ευκαιρίες.

Καρκίνος

Σήμερα που η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου είναι μία καλή ημέρα για να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν συναντήσεις και συζητήσεις μαζί τους καθώς από μακριά δεν γίνεται τίποτα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό είναι ευνοϊκό για κάθε είδους προσέγγιση ιδιαίτερα για αισθηματικές προσεγγίσεις. Ακόμα δεν αποκλείεται να σου φέρει και μία συμφωνία η οποία θα συνοδεύεται από οικονομικό κέρδος για αυτό αξίζει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Σε κάθε περίπτωση η ημέρα ευνοεί πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επαφές για ζητήματα που σχετίζονται με νέες συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες.

Λέων

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα με χαλαρούς ρυθμούς καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο σου δημιουργεί ραθυμία και μία πτώση ενέργειας, η οποία δεν θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις το ξέφρενο πρόγραμμα που έχεις συνήθως! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις και τελικά να βρεις τρόπους να περάσεις καλά ακόμα και μέσα στο σπίτι. Οι επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι ένας τρόπος για να καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως η παραμονή σου στο σπίτι θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις, για αυτό μη τη φοβάσαι!

Παρθένος

Σήμερα θέλεις να περάσεις την ημέρα μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους, στο στέκι σας παρέα με ένα ποτό και συζητώντας με τις ώρες, μιας και η Σελήνη που μπήκε στον Καρκίνο θα τονίσει την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη ούτε στο φιλικό σου περίγυρο, και θα αυξήσει και τη δημοτικότητα σου εκεί. Οι φιλικές συναθροίσεις, οι συλλογικές δραστηριότητες αλλά και η διασκέδαση ευνοούνται για αυτό πάρε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν ώστε να περάσεις καλά!

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα και να αποκτήσεις τη δόξα και τη φήμη που επιθυμείς. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από τη μία ημέρα στην άλλη -ακόμα και αν εσύ σήμερα είσαι ανυπόμονος/η για αυτό- χρειάζεται να έχεις υπομονή. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό μας λέει πως θα είναι εύκολο να επιτύχεις όχι όλα όσα θέλεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά σίγουρα κάποιες πολύ σημαντικές επιδιώξεις σου και να αναγνωριστεί η αξία σου! Μία νέα επαγγελματική πρόταση είναι πολύ πιθανή και θα έρθει σαν επισφράγιση των δυνατοτήτων σου.

Σκορπιός

Οι συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, μια βόλτα σε κάποιο πολιτιστικό event ή μια μικρή απόδραση είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε βοηθά να βρεις τρόπους να περάσεις καλά, να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και αν το θέλεις. Η γοητεία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σου χαρίσει νέους θαυμαστές και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες χρήσιμες για αυτά που θέλεις να επιτύχεις.

Τοξότης

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να επικαλεστείς τη λογική προκειμένου να καταφέρεις να τα διαχειριστείς και να μη σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε φέρνει σε επαφή με το παρελθόν, και μάλιστα μπορεί εύκολα να σε παρασύρει και να δημιουργήσει προσκόλληση σε περασμένα γεγονότα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα ερωτικά σου ζητήματα, καθώς θα υπάρχει παρασκήνιο σε αυτά. Την ίδια στιγμή μπορεί να σου φέρει κάποιο οικονομικό κέρδος που δεν περιμένεις δημιουργώντας μία ισορροπία στα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα της ημέρας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να δώσεις προτεραιότητα στους άλλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν σχέσεις στη ζωή σου, οι οποίες χρειάζονται την προσοχή σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Η επιρροή που θα έχεις στους αγαπημένους σου σήμερα θα είναι μεγάλη και θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η και αυτό είναι ένα καλό στοιχείο για να χτίσεις τις σχέσεις σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για σχέσεις και συνεργασίες και θα παρατηρήσεις πως μέσα από αυτές θα βγεις άμεσα ωφελημένος/η.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις και να περάσεις την ημέρα χαλαρά, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο σου λέει πως είναι η «ημέρα δουλειάς». Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως τελικά όσες δουλειές και να έχεις θα βρεις τρόπο να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες. Αυτές μπορεί να είναι μία βόλτα ή μια συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια έξοδος σε μία κοινωνική εκδήλωση. Η γοητεία που ασκείς στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, θα είναι το μέσο για να μπορέσεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να βοηθήσεις τον εαυτό σου σε προσωπικά αλλά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα.

Ιχθύς

Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ θετική διάθεση καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα τονίσει την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου και αυτό θα βοηθήσει και εσένα αλλά και τους ανθρώπους θα συναναστραφείς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να τεστάρεις τη γοητεία που ασκείς στους άλλους! Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση, καθώς δεν αποκλείεται να η γοητεία σου να φέρει και νέους θαυμαστές. Ακόμα και αν έχεις υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αναβάλεις προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς τα αισθηματικά ζητήματα ευνοούνται.