ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί έντονες σκέψεις οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα αδιόρατο άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς αν οτιδήποτε σε ανησυχεί έχει μία λογική βάση η απλά σε ανησυχεί γιατί άκουσες πως συνέβη κάπου, σε κάποιον. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα αυξήσει τη φαντασία σου και αυτό θα είναι ευνοϊκό για εσένα μόνο σε περίπτωση που τη χρησιμοποιήσεις για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ζητήματα. Αν καταφέρεις να ακούσεις τη διαίσθησή σου θα βγεις ευνοημένος/η, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να τη διαχωρίσεις από τους ευσεβείς πόθους και τις ανησυχίες σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα στρέψει την προσοχή σου στους φίλους σου και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτούς. Είναι πολύ πιθανόν να σου ζητηθεί η βοήθεια σου για ένα θέμα που απασχολεί κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον, και δεν θα την αρνηθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς η υπερβολική προσήλωση σου σε ένα στόχο/σκοπό θα σε κάνει να μην δεις παρακείμενους κίνδυνους που θα απορρέουν από αυτόν. Επίσης δώσε προσοχή στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς καθώς μέσα στο περιβάλλον σου μπορεί να βρεθούν και κόλακες οι οποίοι δεν έρχονται με τις πιο αγνές προθέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει επαγγελματικό αναβρασμό καθώς θα παρατηρήσεις πως υπάρχει κινητικότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να σου γίνει κάποια πρόταση για να αναλάβεις μία νέα θέση ή να χρειαστεί να τροποποιήσεις τα καθήκοντά σου για το προσεχές διάστημα αναλαμβάνοντας νέα πράγματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου λέει να μη βιάζεσαι και αν ακούσεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικό, θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να ρισκάρεις κάτι σίγουρο και σταθερό και να πας σε κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο, καθώς η κρίση σου δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Καρκίνος

Σήμερα πιθανόν να ψάχνεις τρόπο να φύγεις έστω και για μία ημερήσια εκδρομή προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις και να προετοιμαστείς για την επόμενη περίοδο που μπορεί να έχει αρκετές υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό που θέλεις πράξη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και μπορεί να ξεχάσεις κάτι πίσω σου, το οποίο πρέπει να έχεις μαζί σου. Αν έχεις σκοπό λοιπόν να κάνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή φρόντισε πολύ καλά τα προσωπικά σου πράγματα καθώς θα είσαι ξεχασιάρης/α. Αν δεν καταφέρεις να κάνεις την εκδρομή που θέλεις, θα έχεις τον τρόπο να πραγματοποιήσεις το ταξίδι σου μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου ή μιας αγαπημένης σου ταινίας, που μπορεί να μην είναι το ίδιο αλλά θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα παρόλο που θα υπάρχουν ζητήματα σε εκκρεμότητα που θα πρέπει να διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με μία ασφάλεια ή κάποιο δάνειο, το οποίο δεν γίνεται να αφήσεις χωρίς να το τακτοποιήσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα υπάρξουν παγίδες την ημέρα για αυτό αποφύγετε συμφωνίες κυρίως αν σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Επίσης πρόσεξε τα έξοδά σου καθώς θα παρασυρθείς και θα αγοράσεις πράγματα, τα οποία αφενός δεν χρειάζεσαι και αφετέρου θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Σήμερα η ημέρα θα σου δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον για ζητήματα σχέσεων, ιδιαίτερα των σχέσεων με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα κάνει σημαντικό καθετί που απασχολεί ένα στενό σου συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου καθώς θα θέσει σε προτεραιότητα τα δικά τους ζητήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα υπάρξουν κάποιες ανακρίβειες οι οποίες θα σε μπερδέψουν. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες συμφωνίες, επαγγελματικές συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων καθώς έχει παρασκήνιο το οποίο δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις.

Ζυγός

Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα και θα πρέπει να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να σου δημιουργήσει οκνηρία η οποία δεν θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να τηρήσεις το ημερήσιο πλάνο και να μην αφήσεις σε εκκρεμότητα σημαντικές υποχρεώσεις σου. Σε περίπτωση που δεν προλάβεις να τις φέρεις όλες εις πέρας μην πεις ψέματα προκειμένου να δικαιολογηθείς καθώς η ημέρα μπορεί να τα ευνοεί, όμως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως δεν θα τα ανακαλύψουν!

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία ο έρωτας και τα έντονα συναισθήματα θα κυριαρχήσουν καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα τα βοηθήσει να έρθουν στην επιφάνεια. Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις εξομολόγηση στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να του/ης δείξεις πόσο σημαντικός/η είναι για εσένα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως μάλλον περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα από την εξομολόγηση και θα εκνευριστείς πολύ σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να το πάρεις. Η ειλικρίνεια είναι αρετή που δεν πρέπει να ξεχάσεις σήμερα, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Τοξότης

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι σου καθώς θα νιώθεις την ανάγκη να μη βγεις από το καταφύγιο σου. Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και υποδηλώνει πως θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός/η αλλά και εύθικτος/η. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να μην αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό σου να πάρει τα ηνία, καθώς μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από παράπονα τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν ενδοοικογενειακές παρεξηγήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως η ημέρα θα έχει μια τάση για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Κράτησε αποστάσεις από «λαμπερούς» ανθρώπους και όμορφα λόγια, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι ειλικρινή.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα είσαι εξαιρετικά επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής για αυτό και θα είναι πολύ λίγες οι ώρες που θα προτιμήσεις να παραμείνεις στο σπίτι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου χαρίζει έξτρα γλυκύτητα η οποία θα κερδίσει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να ειπωθούν πράγματα σε συζητήσεις και παρέες τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κράτησε μικρό καλάθι για οτιδήποτε ακούσεις σήμερα και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, ακόμα και για πράγματα τα οποία σου φαίνονται πως είναι «ηλίου φαεινότερον».

Υδροχόος

Tα οικονομικά σου ζητήματα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σε ωθεί να τα προσέξεις και να τα διευθετήσεις. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διευθέτησή τους καθώς η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητική για πρακτικά ζητήματα και μάλιστα μπορεί να προκαλέσει και μπερδέματα. Μείνε μακριά από οτιδήποτε λάμπει καθώς δεν είναι χρυσός αλλά άνθρακας, κάτι το οποίο θα καταλάβεις αργότερα. Μη ρισκάρεις τα σίγουρα κέρδη σου για κάτι περισσότερο καθώς μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Σε περίπτωση που πρέπει να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές διαδικασίες για οικονομικά ζητήματα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η καθώς θα έχεις την τάση να είσαι αφηρημένος/η.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα κερδίσεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων. Αυτό μπορεί να το καταφέρεις με διάφορους τρόπους καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να αφουγκραστείς αυτό που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι και έπειτα να τους το προσφέρεις! Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής απέναντί τους διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν ζητήματα και στο τέλος να χάσεις την εμπιστοσύνη τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και εσύ στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς καθώς κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνουν.