ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο για άλλη μία ημέρα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω  θα  σε πεισμώσει προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους και να τα  διευθετήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα έχει τις επικοινωνιακές ικανότητες για να επιτύχεις αυτό που θέλεις αλλά και για να διαφημίσεις τις δυνατότητές σου. Μία εργασιακή ή επαγγελματική συμφωνία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα και μάλιστα θα είναι ευνοϊκή για εσένα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις επαγγελματικές σου επιτυχίες και η ημέρα θα τις ευνοήσει.

Ταύρος

Σήμερα αυτό που θα επιθυμήσεις περισσότερο από καθετί είναι να αναζητήσεις πληροφορίες για θέματα που σε ενδιαφέρουν, για αυτό και είναι πιθανόν να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μπροστά από τον υπολογιστή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως  θα προκύψει και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο θα σε αναγκάσει να κάνεις ένα διάλειμμα από αυτά που ψάχνεις,  καθώς θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις τα κέφια σου καθώς η παραμονή της Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα  και εσύ με αυτά δεν τα πας και πολύ καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως μία συζήτηση με ένα δικό σου πρόσωπο θα σου κάνει πολύ καλό και θα σε βοηθήσει είτε να ξαναβρείς το κέφι σου είτε να τακτοποιήσεις καλύτερα αυτά που έχεις το μυαλό σου. Η ημέρα ενδείκνυται και για ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου  σαν ακίνητη περιουσία για αυτό αν έχεις κάποιες γραφειοκρατικές και όχι μόνο υποχρεώσεις που να απορρέουν από αυτό διευθέτησε τες άμεσα.

Καρκίνος

Σήμερα οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η αλλά και εσύ άλλο που δεν θέλεις καθώς οι επαφές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους φτιάξουν το κέφι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων ακόμα και  τον επαγγελματικών. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως σήμερα πέρα από επαφές και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους θα έχεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις καθώς θα είναι αυτή που θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Λέων

Τα εργασιακά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε κάνει workaholic και θα σου αρέσει! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες, που θα μπορέσουν να πείσουν και τον πιο δύσπιστο και να τον στρέψουν στην κατεύθυνση που θέλεις. Ιδιαίτερα ευνοημένος/η από αυτή την ικανότητα σου θα είναι ο εργασιακός τομέας ιδιαίτερα αν έχεις επαναλάβει κάποια νέα δουλειά ή ένα project. Εφοδίασε τον εαυτό σου με βιταμίνες καθώς οι αστρολογικές όψεις σε βοηθούν αλλά πρέπει και εσύ να μην ξεμείνεις από καύσιμα!

Παρθένος

Η ημέρα ξεκινά με καλή διάθεση και ερωτισμό για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα επηρεάσει θετικά τα αισθηματικά σου ζητήματα και θα σου φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα θα μπορέσεις εύκολα όχι μόνο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και να καταπλήξεις όποιον άνθρωπο βάλεις στόχο. Η ημέρα είναι εξαιρετική όχι μόνο για τα αισθηματικά ζητήματα αλλά και για οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό αφιέρωσε χρόνο σε αυτά για να γεμίσεις μπαταρίες σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και ένα οικογενειακό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να επωμιστείς κάποια δουλειά ενός δικού σου ανθρώπου και αυτό να σε αναγκάσει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου δημιουργώντας σου εκνευρισμό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις τα ζητήματα που έχεις χωρίς να δημιουργηθούν συγκρούσεις, καθώς θα έχεις τον τρόπο λόγω της επικοινωνιακής σου άνεσης. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να σταματήσεις κάποια στιγμή οτιδήποτε κάνεις και να αφουγκραστείς λίγο την εσωτερική σου φωνή καθώς εκεί βρίσκονται οι λύσεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα είναι μία όμορφη και επικοινωνιακή ημέρα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σου δείξει πόσο σημαντικές είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως σήμερα μπορείς να κερδίσεις αρκετά μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις. Καλό θα ήταν να μη μείνεις στο σπίτι και να βγεις καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλά. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο αξιολόγησε μία πρόταση που θα σου γίνει καθώς θα είναι συμφέρουσα.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν να χρειαστεί να πας στην τράπεζα για κάποιες υποχρεώσεις ή να κάνεις ένα πέρασμα από το γραφείο του λογιστή σου προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα. Το σίγουρο είναι πως οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα θα έχει την τιμητική του και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να το ξεχάσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες οι οποίες θα σχετίζονται και με επαγγελματικά ζητήματα. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε συνδυασμό με τα επιχειρήματά σου θα είναι υπέρ σου για αυτό διαπραγματεύσου κάθε πρόταση που θα σου γίνει γιατί μπορεί να κερδίσεις και κάτι παραπάνω.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου την επιθυμία να μην περάσεις απαρατήρητος/η και ιδιαίτερα στους κοντινούς και αγαπημένους σου ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να καταφέρεις εύκολα σήμερα καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση και μάλιστα θετική. Εκμεταλλεύσου την εκπληκτική επικοινωνιακή σου άνεση καθώς θα σε βοηθήσει να τελειώσεις και με προσωπικές σου υποθέσεις που είχες αφήσει ημιτελείς. Πολύ καλή ημέρα η σημερινή για να ασχοληθείς και με οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα, σεμινάρια και εξετάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα οι σκέψεις σου θα βρίσκονται σε οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα του παρελθόντος και είναι πιθανόν να νιώσεις ανησυχία, η οποία ίσως και να μην ξέρεις από πού προήλθε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρες τρόπο να διαχειριστείς τις σκέψεις σου και όλα αυτά που σε αγχώνουν. Σήμερα είναι πιθανόν να σκεφτείς και μία λύση σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί και μέχρι τώρα δεν το έχεις καταφέρει. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να αποφύγεις τη «φασαρία» ώστε να μην διαταραχθεί η ροή των σκέψεων σου.

Ιχθύς

Οι φίλοι σου και η παρέα μαζί τους θα σε κρατήσει ευχάριστα απασχολημένο/η και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω ευνοεί επαφές και συζητήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο, υποδηλώνει πως μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να έρθει μία γνωριμία που θα εξελιχθεί είτε σε μελλοντική σχέση είτε σε μία καλή συνεργασία. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η άνεση που θα έχεις με τους άλλους θα τραβήξει ευχάριστα την προσοχή τους και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πιο εύκολα ένα κοινό σημείο επαφής μαζί τους. Οι νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα και κάποιες από αυτές θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.