ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Τοξότη οπότε προλαβαίνεις να περάσεις ένα χαλαρό πρωινό και ενδεχομένως με κάποιες ελεύθερες ώρες! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα προκύψουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και ραντεβού τα οποία δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις για αργότερα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο υποδηλώνει πως η δουλειά θα σε πιέσει και είσαι ένας άνθρωπος που απεχθάνεται την πίεση και οτιδήποτε δεν του αφήνει επιλογή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ταυτόχρονα με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις ακόμα και μέσα από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ημέρα μπορεί να είναι υπέρ σου αρκεί να ασχοληθείς με τη δουλειά.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να ξυπνήσεις λίγο υποτονικός/η καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δεν σου δίνει την ενέργεια που αναζητάς όμως όσο περνούν οι ώρες τόσο καλύτερα θα νιώθεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και αυτό θα σε βοηθήσει καθώς θα περάσει σε φιλικό για εσένα ζώδιο της γης. Βέβαια η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν μερικά συναισθηματικά κρατήματα τα οποία απορρέουν από σκέψεις των προηγούμενων ημερών και δεν θα σε αφήσουν εύκολα να χαρείς την ημέρα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου σου λέει πως αν αλλάξεις στάση σε θέματα που βλέπεις και εσύ πως έχεις βαλτώσει, θα είναι υπέρ σου!

Δίδυμοι

Οι συνεργάτες σου και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου σε προσωπικό επίπεδο θα κρατήσουν για λίγο ακόμα την προσοχή σου καθώς όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, τα θέματα που πηγάζουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αναμοχλεύονται. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και σιγά σιγά ο πολύς κόσμος που είχε μαζευτεί γύρω σου τις προηγούμενες ημέρες θα αρχίσει να υποχωρεί. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως και εσύ ο/η ίδιος/α θα επιθυμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους αλλά και γενικότερα καθώς η πολυκοσμία των τελευταίων ημερών σε κούρασε. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένεις.

Καρκίνος

Λίγες ακόμα δουλειές σου έμειναν από αυτές των τελευταίων ημερών και η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σου λέει πως αν βάλεις τα δυνατά σου και δεν αφήσεις το χρόνο να φύγει θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας άμεσα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και κάποιος συνεργάτη σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου θα σε αναζητήσει. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οι οποίες θα σε αγχώσουν και θα σε πιέσουν. Αξιολόγησε αν πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη αυτών και μην απαντήσεις σπασμωδικά. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει μία συνάντηση με κάποιο φίλο σου ακόμα και τυχαία που θα σου φτιάξει το κέφι και θα είναι η «όαση» της ημέρας!

Λέων

Το πρωί μιας και η Σελήνη θα είναι στον Τοξότη θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα ερωτικά σου ζητήματα για αυτό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα με φίλους σου προκειμένου να τα συζητήσεις! Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου το πρωί καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δείξει με τον τρόπο της πως ήρθε η ώρα για δουλειά! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως οι ευθύνες που θα αναλάβεις σε εργασιακό επίπεδο θα είναι αρκετές και μπορεί να σε εκνευρίσουν. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα! Αυτό βέβαια μπορεί να συνοδεύεται και από επιπλέον ευθύνες αλλά τίποτα καλό δεν είναι δωρεάν!

Παρθένος

Η ημέρα είναι πιθανόν να ξεκινήσει με μία δουλειά ενός δικού σου προσώπου και ο κλήρος θα πέσει σε εσένα για να τη φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη είναι πιθανό να φέρει ένα οικογενειακό ζήτημα ή μία οικογενειακή υποχρέωση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και υποδηλώνει την αρχή του διαλείμματος για εσένα! Επεδίωξε επαφές με ανθρώπους που ξέρεις πως σε γεμίζουν θετική ενέργεια και βρες χρόνο και για τα χόμπι σου, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σου ρίξει λίγο τη διάθεση. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποιο εκπαιδευτικό σου ζήτημα ή με κάποιον άνθρωπο που ζει στο εξωτερικό!

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη για λίγο ακόμα και η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα σε αφήσει να αφήσεις κάτω το τηλέφωνο μιας και θέλεις να κανονίσεις καφέ με αγαπημένα σου πρόσωπα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει τον Αιγόκερω και πιθανό κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου θα χρειαστεί τη βοήθειά σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πώς η ημέρα θα φέρει υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα σε κάνουν να δυσανασχετήσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο όχι μόνο να τελειώσεις πιο εύκολα τις δουλειές που θα σου ανατεθούν, αλλά και να κερδίσεις με κάποιο τρόπο έξτρα χρήματα!

Σκορπιός

Σήμερα προσπάθησε να κλείσεις τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες ή έστω να τις διευθετήσεις καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη και θα κάνει εξαιρετικά οργανωτικό το πνεύμα σου. Το μεσημέρι θα περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να ακούσεις και τις απόψεις των άλλων σε κάποιο θέμα συζήτησης και μην εκνευριστείς σε περίπτωση που δεν ταυτίζονται με τις δικές σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει μία ξαφνική πρόταση για συνεργασία ακόμα και μία σχέση!

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων σε εσένα αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να τα τραβήξεις για τους λάθος λόγους! Προσπάθησε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να γίνει εμφανής ώστε να μην δημιουργήσεις αρνητικά πηγαδάκια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως κάποιο οικονομικό ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε ζορίσει. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τη «χασούρα» αρκεί να δεις πιο σφαιρικά και «ανοιχτά» τα οικονομικά σου ζητήματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη και θα σου δημιουργεί ανησυχίες σχεδόν για κάθε σκέψη σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που σκέφτεσαι ώστε να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και οι ανησυχητικές σκέψεις θα σταματήσουν καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα περάσεις σε πράξεις. Δούλεψε πάνω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν θέλεις αργότερα να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, αρκεί να μην υποβαθμίσεις την προσωπική σου ζωή!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη τονίζοντας θετικά οτιδήποτε σχετίζεται με ομάδες, φιλικές σχέσεις και συλλογικές εργασίες, για αυτό επεδίωξε να συναναστραφείς με κόσμο καθώς μέσα σε μία ομάδα θα νιώθεις καλύτερα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σε κάνει να έχεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και με όλους αυτούς που θα συναναστραφείς. Η αλήθεια είναι πως αν αφήσεις τις σκέψεις σου ανεξέλεγκτές θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο που θα σου χαλάσει την ημέρα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει ευχάριστα νέα σχετικά με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους.

Ιχθύς

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτά που φαίνονται παρά αυτά που νιώθεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις ένα προσωπείο απροσπέλαστο για τους πολλούς. Είναι πιθανόν να έχεις και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες δεν θέλεις αλλά χρειάζεται να παρευρεθείς και αυτό θα σε εκνευρίζει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και οι φίλοι σου θα κάνουν την εμφάνισή τους προκειμένου να σε παρακινήσουν να βγείτε μία βόλτα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως αν αρνηθείς θα δημιουργηθεί μία παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.