ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη κάτι που εσένα σε ευνοεί καθώς σου δημιουργεί μία κατάσταση ευφορίας! Παρόλα αυτά σήμερα ενδέχεται να παρουσιαστούν κάποια εμπόδια μιας και η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή και έπειτα με τον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε εργασιακά ζητήματα καθώς θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο και ενδέχεται να προκύψουν και ασυνεννοησίες. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στις λεπτομέρειες πάσης φύσεως στις εργασίες που έχεις αναλάβει γιατί οι παρανοήσεις θα είναι πολύ πιθανές.

Ταύρος

Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι οτιδήποτε βρίσκεται μέσα σου, καθώς τα συναισθήματά σου θα σου δημιουργήσουν ένταση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε Τοξότη και να τα φέρνει σε πρώτο πλάνο αναγκάζοντας σε να τα διευθετήσεις και να αναλάβεις «δράση». Αυτή η δράση δεν θα είναι εύκολη σήμερα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και έπειτα με τον Ήλιο από την Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να γίνεις κατανοητός/η εκεί που θέλεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα, καθώς και από τους δύο αυτούς τομείς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Δίδυμοι

Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, αυτοί που εμπιστεύεσαι απόλυτα είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα βρεθούν στο προσκήνιο για άλλη μία ημέρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα φέρει συζητήσεις που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες καθώς και θέματα που απορρέουν από αυτές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο που βρίσκονται στην Παρθένο υποδηλώνει πως το εύκολο πράγμα θα είναι να παρεξηγηθείς και να εκνευριστείς σήμερα. Βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου και μην αφήσεις να γίνει κάτι τέτοιο και να δημιουργηθούν νέα θέματα. Πρόσεξε την επικοινωνία σου καθώς βάλλεται από τις αστρολογικές όψεις σήμερα και είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα.

Καρκίνος

Σήμερα τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα σχετίζονται με δουλειές, υποχρεώσεις πιθανόν και αγγαρείες δικών σου προσώπων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου λέει πως είναι μία ημέρα κατά την οποία αν δουλέψεις θα μπορέσεις να δεις γρήγορα αποτέλεσμα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο που βρίσκονται στην Παρθένο υποδηλώνει πως εσύ θα έχεις όρεξη να τακτοποιήσεις τα πάντα όμως ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες. Πρόσεξε ιδιαίτερα την παραπληροφόρηση που μπορεί να λάβεις από πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και προτίμησε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου μόνος/η σου ώστε να είσαι σίγουρος/η για το αποτέλεσμα.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Τοξότη και να σου δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης και δεν σε αγχώνει! Δώσε προτεραιότητα σε χόμπι, δραστηριότητες και ανθρώπους οι οποίοι σε γεμίζουν με θετικά συναισθήματα και χαρά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο από την Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις να γιγαντωθούν και προτίμησε να τα λύσεις μέσω του διαλόγου, καθώς και η ημέρα θα είναι καλή αν την αφήσεις εσύ να είναι.

Παρθένος

Σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα θα βρεθούν στη λίστα με τις προτεραιότητές σου όπως και τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τους δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνουν πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η καθώς κάτι που θα πεις ή κάτι που θα κάνεις μπορεί να παρεξηγηθεί από τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η αλήθεια είναι πως και εσύ μπορεί να μην έχεις το σωστό τρόπο για να γίνεις κατανοητός/η για αυτό μη βιαστείς να επιρρίψεις τις ευθύνες στους άλλους. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς η ήμερα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και οι επαφές με τους γύρω σου θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου. Σήμερα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνουν πως μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Καλό θα ήταν να προσέχεις τον τρόπο που θα εκφράσεις τα πιστεύω σου και τις απόψεις σου καθώς από εκεί ενδέχεται να ξεκινήσουν τα προβλήματα. Αν έχεις κατά νου να κάνεις μία σημαντική αγορά έλεγξε καλά όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος πριν το αγοράσεις, καθώς μπορεί να μπερδευτείς και να πάρεις κάτι που δεν είναι κατάλληλο για τη δουλειά που το θέλεις.

Σκορπιός

Σήμερα με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς στο τέλος θα καταλήξεις να ασχολείσαι με αυτά που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις λοιπόν από αυτά ώστε να προλάβεις να τα διευθετήσεις, διαφορετικά οτιδήποτε άλλο και να κάνεις πάντα το μυαλό σου θα βρίσκεται εκεί κάνοντας πράξεις και υπολογισμούς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με κάθε λογαριασμό σου καθώς μπορεί να προκύψουν λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις επαφές σου με φίλους καθώς κάποιος από αυτούς που μπορεί να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης που δεν θα είναι κατάλληλος για τα δικά σου ζητήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου την ανάγκη να στρέψεις την προσοχή των άλλων σε εσένα και σε αυτά που σε απασχολούν. Πρόσεξε τον τρόπο που θα το κάνεις καθώς με το ζόρι δεν θα καταφέρεις αυτό που θέλεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο που βρίσκονται στην Παρθένο υποδηλώνουν πώς μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα σε μπερδέψει. Αν έχεις ραντεβού που σχετίζονται με την εργασία σου πρόσεξε την επικοινωνία σου και την εικόνα που θα δώσεις, καθώς είναι πιθανό να πεις ή να δείξεις κάτι το οποίο δεν θα είναι υπέρ σου.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη σου δημιουργεί μία υποτονική διάθεση, αποτέλεσμα των σκέψεων που κάνεις. Προσπάθησε να αφήσεις τη λογική σου να επικρατήσει καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να σε αγχώνουν ζητήματα τα οποία έχουν μικρές έως καθόλου πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο από την Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές και ζητήματα σε οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα, σεμινάρια και ταξίδια. Βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες αν κάτι από τα παραπάνω βρίσκεται σε αναμονή.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ένα τηλέφωνο από κάποιον φίλο σου ο οποίος θα σε ενημερώσει για ένα δικό του ζήτημα με αποτέλεσμα όλη σου η προσοχή να στραφεί γύρω από αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να φέρνει τους φίλους σου και τα θέματα τους σε προτεραιότητα αφήνοντας τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα. Το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στις φιλικές σου σχέσεις εξαιτίας παρανοήσεων. Προσπαθεί να φιλτράρεις κάθε τι που θα πεις και να μην πεις τη γνώμη σου για ένα ζήτημα που δεν σε αφορά, παρά μόνο αν σου ζητηθεί.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και τα επαγγελματικά σου ζητήματα να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς είσαι έτοιμος/η να κάνεις αλλαγές προκειμένου να τα φέρεις πιο κοντά στα μέτρα σου. Σήμερα η μέρα σου εφιστά την προσοχή καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο που βρίσκονται στην Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν και επικοινωνιακά τερτίπια που είναι πιθανό να βλάψουν την εικόνα σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι πιθανόν να ξεκινήσουν από εκεί.