ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και ευνοεί τις συναναστροφές με κόσμο αλλά και μικρά ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς προκειμένου να μπορέσεις να αλλάξεις παραστάσεις. Μη σκεφτείς πως δεν έχεις χρόνο και πως οι δουλειές σου είναι πολλές καθώς ακόμα και μερικές ώρες απόλυτης χαλάρωσης, ηρεμίας και αλλαγής του συνηθισμένου περιβάλλοντός σου θα κάνει πολύ καλό στη ψυχολογία σου. Μη μείνεις σπίτι σου καθώς με την κατάλληλη παρέα θα μπορέσεις να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Είναι πιθανό να έχεις και κάποια νέα από ένα δικό σου άνθρωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό και η επαφή σας θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Ταύρος

Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα σήμερα για αυτό και θα αντιμετωπίζεις κάθε ζήτημα -ακόμα και το πιο απλό- σαν μια πρόκληση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα «άσπρο- μαύρο» χωρίς ενδιάμεσα χρώματα! Οι αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με ερωτικά και οικονομικά ζητήματα θα είναι ρηξικέλευθες και μπορεί να ξαφνιάσουν τους εμπλεκόμενους διαταράσσοντας τις ισορροπίες μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις καθοδηγούμενος/η από τον εγωισμό σου καθώς μόλις χαλαρώσεις θα διαπιστώσεις τα λάθη σου.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα και τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσουν θα είναι ένας συνδυασμός γλυκών και πικρών. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θέματα που έχεις αφήσει σε αναμονή και αφορούν τους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ημέρα μπορεί να φέρει συζητήσεις που θα σε ευνοήσουν και σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά θα πρέπει και εσύ να το προσπαθήσεις αυτό και να μην περιμένεις να έρθουν «εξ ουρανού». Αν το κάνεις δεν αποκλείεται να βγεις άμεσα κερδισμένος/η σχετικά με ένα προσωπικό σου ζήτημα.

Καρκίνος

Σήμερα θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με θέματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις ρουτίνας καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τον Τοξότη θα τα φέρει στο προσκήνιο και δεν θα σε αφήσει να τα παραμελήσεις. Είναι πιθανόν να νιώσεις λίγο πιεσμένος/η για αυτό προσπάθησε να μη φορτώσεις το πρόγραμμά σου με έξτρα πράγματα, παρά μόνο με τις αναγκαίες δουλειές ώστε να μπορείς να το τροποποιήσεις σε περίπτωση που χρειαστεί. Η διατροφή και ο τρόπος που θα φροντίσεις τον εαυτό σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ενέργειά σου σήμερα, για αυτό αν χρειαστεί ενίσχυσε τη και με βιταμίνες!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί πολύ τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν για αυτό αφιέρωσε χρόνο σε αυτές προκειμένου να περάσεις καλά σήμερα. Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι όπως είναι οι φίλοι σου και ο/η σύντροφός σου θα συνεισφέρουν και αυτοί στην καλή σου διάθεση για αυτό επεδίωξε να τους συναντήσεις και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εγωιστικές και παλιμπαιδιστικές τάσεις που μπορεί να σε πιάσουν και είναι ικανές να χαλάσουν μία πολύ καλή ημέρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μη χάσεις το κέφι σου είναι να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει τα ηνία.

Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να περάσουν από το μυαλό σου όλες οι αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς και θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα αρχίσει να αναμοχλεύει «δύσκολες» καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να μπορέσεις να δικαιολογήσεις τον εκνευρισμό σου και την τάση που θα έχεις για παράπονα. Προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται να φέρεις στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν κλείσει καθώς κάτι τέτοιο ούτε τη διάθεσή σου θα βοηθήσει αλλά ούτε και τις επαφές σου με τους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στους δικούς σου ανθρώπους και στην οικογένειά σου καθώς θα είναι εκείνοι που βάλλονται άμεσα από τα παράπονα σου!

Ζυγός

Σήμερα θα προτιμήσεις να μοιραστείς τα θέματα σου με τους γύρω σου καθώς θέλεις να έχεις ποικιλία απόψεων ώστε μετά να αποφασίσεις ποια άποψη θα ασπαστείς! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό/η και επικοινωνιακό/η. Οι συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η σήμερα καθώς εκτός του ότι θα πεις τα δικά σου νέα θα μάθεις και τα δικά τους, μερικά από τα οποία θα είναι πολύ ενδιαφέροντα! Η ημέρα ενδείκνυται και για αγορές ιδιαίτερα αν πρόκειται για πράγματα τα οποία θα σε κάνουν να αισθανθείς καλά ή θα σε ομορφύνουν εξωτερικά αρκεί βέβαια να έχεις ένα μέτρο.

Σκορπιός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να ευνοήσεις το ταμείο σου, που το πιο πιθανό είναι πως τις τελευταίες ημέρες δεν είναι και στα καλύτερά του. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα αποκτήματα σου καθώς αυτά θα είναι δείκτης της αυτοπεποίθησής σου. Όσο περισσότερα έχεις τόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι για αυτό και θα επιδιώξεις να «μαζέψεις» όσα περισσότερα μπορείς. Η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης για μελλοντικές σου ανάγκες. Πρόσεξε καθώς σήμερα μπορεί να παρασυρθείς και να φτάσεις πολύ εύκολα στο άλλο άκρο και να γίνεις φιλάργυρος/η!

Τοξότης

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις με αποτέλεσμα να μπερδέψεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Είναι πιθανόν να μην είσαι σταθερός/η ούτε στις απόψεις σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία σταθερή συμπεριφορά έστω για σημαντικά ζητήματα διαφορετικά θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επαφής να τους άλλους. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να περάσεις τα δικά σου θέλω στους γύρω σου αλλά για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεται ο κατάλληλος τρόπος μακριά από εγωισμούς.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να μην έχεις καλή διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κατακλύσουν ανασφάλειες και φοβίες που θα σε επηρεάσουν ακόμα και αν ξέρεις πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί ανησυχίες είτε για θέματα που αφορούν εσένα είτε για θέματα που αφορούν άλλους και δεν σχετίζονται καθόλου με εσένα! Προσπάθησε να διαχωρίσεις ποια από αυτά είναι σημαντικά να ασχοληθείς και μην απορροφάς σαν σφουγγάρι τα προβλήματα των άλλων και τις ενέργειες των ανθρώπων που θα βρεθούν γύρω σου. Αν κάνεις αυτό το ξεκαθάρισμα τότε θα καταφέρεις να κατευνάσεις την ανησυχία που νιώθεις.

Υδροχόος

Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη σε προτρέπει να βγεις και να περάσεις χρόνο με αγαπημένους σου ανθρώπους! Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και κάποιος φίλος σου ο οποίος θα σε παρακινήσει να λάβετε μαζί μέρος σε μία ομάδα! Μην βιαστείς να του αρνηθείς καθώς μια συλλογική απασχόληση θα σε βοηθήσει να βγεις από τη ρουτίνα και να γίνεις ακόμα πιο επικοινωνιακός/η! Μέσα στις γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα είναι πολύ πιθανό να βρεις και ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις που θα γίνουν φίλοι σου!

Ιχθύς

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να δείξεις τι αξίζεις. Βέβαια είναι πιθανό να σου δημιουργηθούν αμφιβολίες σχετικά με τις δυνατότητές σου και αυτό θα σε κρατήσει προσγειωμένο/η, αλλά θα είναι υπέρ σου. Σήμερα θα είναι εύκολο να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στη δουλειά. Καλό θα ήταν να μην αναμειχθείς σε πηγαδάκια και συζητήσεις για τρίτα πρόσωπα καθώς κάτι τέτοιο και θα σε αποπροσανατολίσει από το στόχο σου αλλά και ενδεχομένως να σε εκθέσει.