ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και τα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειά και υποχρεώσεις θα έχουν την τιμητική τους. Σήμερα βέβαια θα έχει και το οργανωτικό σου πνεύμα την τιμητική του οπότε θα είναι πιο εύκολο να τις διευθετήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή και σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια τα οποία θα σε πιέσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες και χόμπι που σε ευχαριστούν. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις για αργότερα καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τα διευθετήσεις και συνάμα να σου μείνει και ελεύθερος χρόνος. Βάλε προτεραιότητες και εκμεταλλεύσου τις ελεύθερες ώρες που μπορεί να έχεις, κυρίως κατά το πρώτο μισό της ημέρας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου αλλά και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου. Τις τελευταίες ημέρες η προσοχή σου είναι αποκλειστικά στραμμένη εκεί και σήμερα μπορεί να νιώσεις πως κουράστηκες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σου χαρίσει την ανάσα που επιθυμείς. Η επαφή με αισθηματικά ζητήματα θα σου φτιάξει τη διάθεση και φυσικά το ίδιο θα κάνει και το φλερτ. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, για αυτό πρόσεξε αν θέλεις να τις αποφύγεις.

Καρκίνος

Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο δεν σου αφήνει περιθώρια εσωστρέφειας! Οι επαφές με συγγενείς και ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περιβάλλον θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου και θα σου βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα κατά τον ελεύθερο σου χρόνο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και μια συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειάς σου μπορεί να σε εκνευρίσει. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς θα είσαι αρκετά εύθικτος/η και θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

Λέων

Τα οικονομικά σου ζητήματα σε απασχολούν ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στη Παρθένο δεν θα μπορέσεις να τα αφήσεις πίσω και να προσποιηθείς πως δεν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου την προσήλωσή σου σε αυτά καθώς θα είναι πιο εύκολο να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου παρά στην κατάσταση που επικρατεί στην τσέπη σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει μία οικονομική στενότητα ή να φέρει υποχρεώσεις εργασιακού τύπου οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να απολαύσεις την ημέρα με τον τρόπο που θέλεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να καλομάθεις τον εαυτό σου και να φέρεις τα δικά σου θέλω σε προτεραιότητα. Όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεται να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δικά σου θέλω και στα θέλω των άλλων, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να κρατήσεις καλή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά σου ζητήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτά μπορεί να γίνουν αφορμή για να λογομαχήσεις με τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην μπλέξεις οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα αν δεν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Ζυγός

Σήμερα το πρωινό θα είναι λίγο υποτονικό για εσένα καθώς θα έρχονται στο μυαλό σου χιλιάδες σκέψεις για καθετί που θέλεις να κάνεις με αποτέλεσμα να αναλώνεσαι περισσότερο στις σκέψεις σου παρά στις πράξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αναμοχλεύει φοβίες και ανησυχίες με αποτέλεσμα να γίνουν αισθητές σήμερα ακόμα και σε απλά θέματα της καθημερινότητας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα παρατηρήσεις πως σιγά-σιγά οι σκέψεις σου θα επιστρέψουν στο κανονικό και οι ανησυχίες σου θα μειωθούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει κάποιο οικογενειακό θέμα στο προσκήνιο με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα τραβήξει κάποιο ζήτημα που έχει ένας φίλος σου καθώς ακόμα και αν θέλεις να το αποφύγεις δεν θα τα καταφέρεις! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε κάνει πόλο έλξης για τους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος, για αυτό μην απορήσεις αν σήμερα ξεκινήσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα ασταμάτητα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει δυσφορία λόγω της συνεχούς ενασχόλησης σου με θέματα των άλλων, για αυτό θα αποφασίσεις να αποσυρθείς στα ενδότερα προκειμένου να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ίσως γίνεις αυστηρός/η με κάποιο πρόσωπο που δεν πρέπει και αυτό θα αποτελέσει φάουλ για εσένα.

Τοξότης

Ο επαγγελματικός αναβρασμός θα επικρατήσει και σήμερα τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της ημέρας που η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις για τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου επαγγελματικά ζητήματα και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους είναι πάρα πολύ πιθανές καθώς θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις παραστάσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα είσαι αυστηρός/η κριτής με τους άλλους και αυτό μπορεί να διαταράξει λίγο τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο έστω και μερικές ώρες προκειμένου να πας μία βόλτα, να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος ή να μιλήσεις στο τηλέφωνο με ένα συγγενικό σου πρόσωπο με το οποίο δεν μιλάς και τόσο συχνά. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι αλλαγή παραστάσεων, καθαρό αέρα και επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα προκειμένου να νιώσεις καλά. Προσπάθησε να έχεις κάνει κάτι από τα παραπάνω μέχρι το απόγευμα καθώς μετά, το πέρασμά τη Σελήνη στο Ζυγό, δεν θα σου αφήσει ελεύθερο χρόνο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε πιέσει και ενδεχομένως να χρειαστεί να αναλάβεις και μεγαλύτερες ευθύνες. Να θυμάσαι πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποδείξεις τι αξίζεις.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να μην είσαι σίγουρος/η τι θέλεις να κάνεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα θέλω και μία αισθηματική αναστάτωση. Από τη μία θα βρίσκονται τα αισθηματικά σου ζητήματα και από την άλλη τα οικονομικά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό θα ωφελήσει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου! Δεν αποκλείεται να σε κάνει να ετοιμάσεις βαλίτσες και να φύγεις για μερικές ημέρες εκπλήσσοντας τους πάντες. Το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα χρειαστεί διεκπεραιώσεις πρώτα κάποιες ευθύνες που θα σου παρουσιαστούν και μετά να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο και θα σε βοηθά να αφουγκραστείς καλύτερα τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν ρόλο στη διάθεσή σου καθώς θα έχεις την τάση να ταυτιστείς μαζί τους αλλά και με τα συναισθήματά τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα νιώσεις ευάλωτος/η καθώς δεν αποκλείεται να αρχίσεις να βλέπεις «εξωτερικές απειλές». Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την τάση που θα έχεις να είσαι καχύποπτος/η και δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δώσε σημασία και σε ένα οικονομικό ζήτημα καθώς μπορεί να σε περιορίσει με κάποιο τρόπο.