ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα συνεχίσεις να εστιάζεις σε θέματα σπιτιού αλλά και σε θέματα δικών σου ανθρώπων καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο εξακολουθεί να τους δίνει προτεραιότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα επηρεάζοντας θετικά τη διάθεσή σου! Όμως επειδή θα κάνει και ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχεις, καθώς η καλή σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες προκειμένου να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά!

Ταύρος

Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα καλά κρατούν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο εξακολουθεί να τα τονίζει και να σε κάνει το αγαπημένο παιδί του περιβάλλοντος σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες που έχεις καταπιέσει λόγω της καθημερινότητας, και αυτό θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Προσπάθησε να περάσεις από τις συζητήσεις στις πράξεις και να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις αυτά που επιθυμείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και η οικογένειά σου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει εσωτερική ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Το άγχος σου για τα οικονομικά σου ζητήματα καλά κρατεί και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο δεν σε αφήνει να τα ξεχάσεις ή έστω να προσποιηθείς πως δεν υπάρχουν! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να παρασυρθείς και να προβείς σε λάθος κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα επηρεασμένος/η από αυτά που θα σου πουν οι άλλοι. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και οι συζητήσεις με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος θα μπορέσουν να σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η. Φρόντισε να βρεθείς μόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν, ώστε να μπορέσουν να σου συγχωρήσουν τα νεύρα που θα φέρει το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την ανάγκη να σε φροντίσουν και να σε περιποιηθούν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα τονίσει με κάθε τρόπο πως θέλεις στοργή και φροντίδα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα συναντήσεις δυσκολίες στην ικανοποίηση των αναγκών σου και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει και να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και ένα οικονομικό σου ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο. Πρόσεξε να μην πάρεις κάποια απόφαση εν θερμώ καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές.

Λέων

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο δημιουργώντας σου εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από τα φώτα ώστε να μπορέσεις να «πέσεις» σε περισυλλογή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορούν να σε καταλάβουν ούτε οι δικοί σου άνθρωποι, όμως η αλήθεια είναι πως εσύ έχεις επιλέξει να τους κρατήσεις σε απόσταση. Το μεσημέρι Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια που έχεις ανάγκη για να βγεις ξανά στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει να τον Ουρανό από τον Ταύρο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στη διαχείριση της ενέργειας σου, και να μην την χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις κόντρες με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος

Η επαφή με τους φίλους σου θα λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για εσένα σήμερα για αυτό μη διστάσεις να επιδιώξεις έστω να μιλήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο, και αν τα καταφέρεις να τους δεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που σχετίζονται με τις δικές σου προσωπικές ανάγκες τις οποίες δεν έχεις καταφέρει να ασχοληθείς μαζί τους όσο θα έπρεπε. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα προτιμήσεις να απομακρυνθείς από όλους προκειμένου να μπορέσεις να αφουγκραστείς τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου για γεγονότα που θα έρθουν στο προσκήνιο.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να θυσιάσεις κάποιες προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες προκειμένου να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά που πρέπει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την καλή και ανέμελη διάθεση σου μέσα από επαφές με φίλους ή από την ενασχόλησή σου με μία ομάδα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ρήξεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, για αυτό απόφυγε να θίξεις θέματα πού ξέρεις εκ των προτέρων πως ενέχουν τέτοιο κίνδυνο.

Σκορπιός

Σήμερα ξεκίνησε την ημέρα σου φέρνοντας στο μυαλό σου αναμνήσεις από ένα πρόσφατο ταξίδι σου ή από τις επαφές σου με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις ιδιαίτερα τη διάθεσή σου. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να σε κάνει λίγο παραπονιάρη/α ιδιαίτερα εάν συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς αυτή τη στιγμή. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα εμφανιστούν με αποτέλεσμα να σου αλλάξουν το πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς αλλά σήμερα θα καταφέρουν να σε εκνευρίσουν! Πρόσεξε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Τοξότης

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου σκεπτόμενος/η ζητήματα που σχετίζονται με την εφορία, με κάποια ασφάλεια που έχεις αυτόν τον καιρό να πληρώσεις ή με ένα δάνειο το οποίο σε ταλανίζει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να φέρνει ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να κάνεις οποιαδήποτε νέα κίνηση, καθώς δεν θα έχει τα αποτελέσματα που περιμένει στην τσέπη σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου χαρίσει μία ανάσα από την συναισθηματική πίεση που ένιωθες τις τελευταίες ημέρες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι ένα μελανό σημείο το οποίο πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και μάλιστα στον εργασιακό σου χώρο.

Αιγόκερως

Σήμερα οι αγαπημένοι σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τις αποφάσεις σου καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε κάνει να ακολουθήσεις τη γνώμη τους και τα θέλω τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μία συζήτηση μπορεί να φέρει προβλήματα σε μία συνεργασία ή σε μία προσωπική σχέση, καθώς οι ανάγκες σου δεν θα ταυτίζονται με των άλλων. Το μεσημέρι Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η και η διαφορά θα φανεί κατευθείαν στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο σου εφιστά την προσοχή και στα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η καχυποψία σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό σου θα κάνουν θαύματα!

Υδροχόος

Ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου σε καλεί να τα αναλάβεις και να τα οργανώσεις προκειμένου να τα φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως για να καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις θα πρέπει να θυσιάσεις τον προσωπικό σου χρόνο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και κάποιος συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου θα σου τραβήξει την προσοχή με τα λόγια του ή τις πράξεις του. Ακόμα και αν δεν συμφωνείς με κάτι που θα πει, προσπάθησε να εκφράσεις την άποψή σου ήρεμα καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα δυναμιτίσει το κλίμα.

Ιχθύς

Η ερωτική διάθεση των τελευταίων ημερών εξακολουθεί να υφίσταται και σήμερα αλλά με κάποιες παγίδες τις οποίες πρέπει να προσέξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο τις αισθηματικές σου ανάγκες, όχι αυτές που έχεις καταφέρει να καλύψεις αλλά τις άλλες που έχουν μείνει απωθημένα. Αυτό θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και τη συμπεριφορά σου προς τους άλλους αν το αφήσεις ανεξέλεγκτο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα αλλάξει τελείως την ενέργεια. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για εσένα και θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου. Το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα εκνευριστείς και με τις υποχρεώσεις σου αλλά είναι στο χέρι σου πως θα το διαχειριστείς.