ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου και να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και ζητήματα της οικογένειας θα έρθουν σε πρώτο πλάνο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανό να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να μπορέσεις να «στριμώξεις» σε αυτό και κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από οικογενειακά ζητήματα. Εξίσου πιθανές είναι και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις για αυτό προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου το πρωί για να είσαι έτοιμος/η!

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και η θέση της Σελήνης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να το κάνεις. Εκμεταλλεύσου τις πρώτες ώρες της ημέρας για να διευθετήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις και να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές που έχεις στην τράπεζα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα παρατηρήσεις πως θα αποκτήσεις κι άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τα οικονομικά, που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου τις τελευταίες ημέρες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν χωράς σε μία συζήτηση ή σε μία παρέα. Ανάκτησε την αυτοπεποίθησή σου και μην αφήσεις τίποτε να την κάμψει!

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις και να δείξεις την υπέροχη προσωπικότητά σου στους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα παρατηρήσεις πως θα έχεις μία τάση εσωστρέφειας κάτι που θα σε παραξενέψει καθώς δεν είναι αυτό που συνηθίζεις. Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σου θα γυρίζει σε οικονομικά ζητήματα και αυτά θα σου κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που θα ξοδέψεις καθώς είναι πιθανό να χρειαστεί να καλύψεις κάποια έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η. Δώσε προσοχή ώστε να μην τρέχεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Διδύμους για αυτό και είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσεις με τη διάθεση να περάσεις όλη την ημέρα μόνος/η χωρίς να δεις άνθρωπο! Ευτυχώς προς το μεσημέρι η διάθεσή σου θα ξεκινήσει να αλλάζει προς το καλύτερο καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και αν μη τι άλλο θα σε βάλει στη δράση. Δραστηριοποιήσου, δες κόσμο, τακτοποίησε σημαντικά ραντεβού για εσένα και μην αφήνεις την αδράνεια να υπερισχύσει. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανό να νιώσεις σαν να πρέπει να απολογηθείς απέναντι σε κάποιο συνεργάτη ή στον/τη σύντροφό σου, και αυτό θα δημιουργήσει μία πιεστική ατμόσφαιρα. Χρησιμοποίησε το διάλογο και προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να κατακρίνεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Λέων

Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς το πρωινό σου για να πάρεις τηλέφωνο κάποιο φίλο σου και να βρεις ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου για να πιείτε ένα καφέ! Η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων θα εξάρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για τις επαφές σου με κόσμο. Το μεσημέρι που θα περάσει στον Καρκίνο είναι πιθανόν να αρχίσεις να νιώθεις κούραση και την ανάγκη να επιστρέψεις γρήγορα στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να εκπληρώσεις το «στόχο» σου τόσο εύκολα! Αν ασχοληθείς μαζί τους όπως πρέπει σίγουρα θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και σήμερα -έστω για κάποιες ώρες ακόμα- καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σου υπενθυμίζει υποχρεώσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να τις φέρεις εις πέρας όσο πιο γρήγορα μπορείς καθώς το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο η διάθεσή σου θα αλλάξει. Θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να γίνεσαι πιο εξωστρεφής και είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτείς την εξωστρέφεια σου παίρνοντας κάποιο φίλο σου τηλέφωνο για να βγείτε για καφέ! Πριν το κάνεις αυτό φρόντισε να έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αν δεν έχεις τελειώσει δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς τα υπόλοιπα!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει διάθεση για να βγεις μία βόλτα, να οργανώσεις μία εκδρομή σε ένα κοντινό μέρος αλλά και να συναναστραφείς με ανθρώπους που απολαμβάνεις την κουβέντα μαζί τους. Εκμεταλλεύσου το πρωινό καθώς προβλέπεται πολύ όμορφο ώστε να μπορέσεις να γεμίσεις μπαταρίες σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και είναι πιθανόν να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα στο σπίτι καθώς οι δικοί σου θα αρχίσουν να παραπονιούνται πως δεν σε βλέπουν σχεδόν καθόλου! Προσπάθησε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες και μην προσπαθήσεις να τους ευχαριστήσεις όλους γιατί σίγουρα θα πιεστείς.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις που θα σε κάνουν να αισθανθείς «στριμωγμένος/η». Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις και να βρεις ξανά την καλή σου διάθεση. Επιδίωξε συνάντησεις με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να βοηθήσουν και να σου φτιάξουν το κέφι και μην αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να κάνεις τίποτα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία «περίεργη» ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, αλλά αυτό είναι θα είναι κάτι προσωρινό και θα σε επηρεάσει μόνο όσο το αφήσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Διδύμους δημιουργώντας σου την ανάγκη να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να λύσετε κάτι που σας απασχολεί, ή να ξεκινήσεις ένα εποικοδομητικό διάλογο με ένα στενό σου συνεργάτη. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και είναι πιθανό να νιώσεις τα αποθέματα της ενέργειας σου να στερεύουν. Αυτό σε συνδυασμό με κάποιες σκέψεις σχετικές με γεγονότα του παρελθόντος θα σου δημιουργήσουν εσωστρέφεια. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα εντείνει αυτό το αίσθημα. Βρες χρόνο για να κάνεις και μία συζήτηση με τον εαυτό σου καθώς θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα!

Αιγόκερως

Το πρωί είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς με κάποιες εργασίες οι οποίες σου έχουν μείνει από τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη πριν φύγει από τους Διδύμους θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα παρατηρήσεις πως θα ξεκινήσουν να σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι άνθρωποι που θα βρεθούν οι γύρω σου παρά οι δουλειές που έχεις να κάνεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα αναζητήσεις την ησυχία σου μακριά από όλους. Αφιέρωσε χρόνο και στον εαυτό σου προκειμένου να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δημιουργώντας σου συναισθήματα ευφορίας, ικανά να «παρασύρουν» τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου χαρίζοντάς σου ένα υπέροχο πρωινό! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα έχει μότο το «εργασία και χαρά». Υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε προσγειώσουν λίγο άτσαλα στη ρουτίνα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να μην τις αφήσεις για άλλη μέρα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως θα βρεθεί τρόπος για να ανταμειφθείς!

Ιχθύς

Ζητήματα που απασχολούν τους δικούς σου ανθρώπους και συγκεκριμένα την οικογένειά σου θα απασχολήσουν και εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε κάνει να ταυτιστείς με τα θέματα των άλλων. Αυτό βέβαια θα διαρκέσει λίγο καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν πολύ πιο ευχάριστα πράγματα να κάνεις τα οποία μπορούν να σου χαρίσουν ωραίες στιγμές και να γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Μία βόλτα με φίλους ή απλώς η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα είναι αρκετή για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως η μαγεία βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει λίγο το ειδυλλιακό κλίμα και να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους με μικρή αφορμή για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η.