ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται άλλη μία ημέρα στο ζώδιό σου και θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Ιδιαίτερη μνεία θα κάνει στις συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς αυτές θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις μεγάλη ανάγκη την αποδοχή και τη φιλοφρόνηση των άλλων. Οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ημέρα σου και στη διάθεσή σου καθώς η γνώμη τους θα σε επηρεάσει πολύ. Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να κάνεις σκέψεις οι οποίες θα σε αγχώσουν και δεν θα σε αφήσουν να απολαύσεις την ημέρα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό σου υπενθυμίζει ένα τακτά χρονικά διαστήματα τα άγχη σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπους να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου. Μπορείς να στραφείς είσαι μία νέα δραστηριότητα ή απλά να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο για τον εαυτό σου καθώς και αυτό θα είναι εξίσου σημαντικό. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για αυτές.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου θα σε ξεσηκώσουν σήμερα και θα σε παρακινήσουν να αφήσεις για λίγο στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις ώστε να συναντηθείτε και να βγείτε μια βόλτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με ομαδικές συγκεντρώσεις και φιλικές συναθροίσεις! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα δώσει μία ερωτική χροιά στην ημέρα και θα σου δημιουργήσει διάθεση για φλερτ. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να τραβάς τους άλλους σα μαγνήτης, αλλά αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να το προσέξεις καθώς μπορεί να παρασυρθείς από πειρασμούς!

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για επαγγελματική αναγνώριση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από επαγγελματικές ανάγκες έχεις και προσωπικές. Οι δικοί σου άνθρωποι και η οικογένειά σου θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται και θα πρέπει να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες ώστε να τους αφιερώσεις χρόνο. Μη θυσιάσεις όλο το χρόνο σου στο βωμό της επαγγελματικής αναγνώρισης καθώς οι προσωπικές σου ανάγκες θα έρθουν στο προσκήνιο με δυναμικό τρόπο.

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με αέρα ανανέωσης καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου φτιάξει τη διάθεση με το καλημέρα σας! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να δεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που συνήθως δεν έβρισκες χρόνο να τους αφιερώσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα τονίζει τη γοητεία σου και θα φέρει γύρω σου νέους θαυμαστές. Η ημέρα είναι εξαιρετική για να συναντήσεις κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις μαζί τους αλλά και να φλερτάρεις! Αυτό το τελευταίο βέβαια αν είσαι δεσμευμένος/η θα πρέπει να το προσέξεις και να μην το αφήσεις να σε παρασύρει!

Παρθένος

Σήμερα από το πρωί είναι πιθανό να νιώθεις λίγο ανασφαλής σχετικά με αυτά που κερδίζεις και για αυτό η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά θέματα. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα μεγεθύνει την ανησυχία σου για οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και αποκτήματα και μπορεί να σε αγχώσει. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες να βελτιώσεις το εισόδημά σου είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Οικονομικές συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου θα αποφέρουν κέρδη σήμερα για αυτό καλό θα είναι να τις επιδιώξεις άμεσα.

Ζυγός

Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου «άλλους» θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και θα σε αναστατώσουν ευχάριστα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε φέρνει σε άμεση επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ευνοήσει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα παρατηρήσεις πως θα έχεις μεγάλη επιρροή σε αυτές. Νέες σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να ξεκινήσουν αν το επιδιώξεις, καθώς η γοητεία σου σε συνδυασμό με το μυαλό σου θα είναι ακαταμάχητος συνδυασμός.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς από τη μία η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις καθημερινότητας, από την άλλη η αντίθεση της με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου υπενθυμίσει τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Σίγουρα δεν θα μπορέσεις να ασχοληθείς μόνο με αυτά που πρέπει ή μόνο με αυτά που θέλεις για αυτό θα πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου ώστε να διατηρήσει τις ισορροπίες. Δώσε προτεραιότητα στις σημαντικές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας και προσπάθησε να μεταφέρεις για άλλη ημέρα αυτές που δεν είναι πρώτης ανάγκης. Φρόντισε να βρεις ελεύθερο χρόνο για εσένα καθώς ακόμα και μία ώρα αποκλειστικά για τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να αποφορτιστεί και να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να εκφραστείς πολύ καλά μέσα από αυτή. Αν δεν έχεις κάτι κατά νου ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις μία έρευνα σχετικά με καλλιτεχνικά χόμπι καθώς σίγουρα θα βρεις κάποιο το οποίο θα σε εκφράζει. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα φροντίσει για να περάσεις πολύ καλά σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις. Το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο στην ημέρα και ιδιαίτερα ευεργετικό για την προσωπική σου ζωή. Πειρασμοί μπορεί να υπάρξουν για αυτό αν έχεις σύντροφο θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή και σπιτόγατο/α. Σήμερα θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής όταν θα βρίσκεσαι είτε στο σπίτι σου είτε με τους δικούς σου ανθρώπους. Αν καταφέρεις να συνδυάσεις και τα δύο τότε θα είσαι πολύ χαρούμενος/η! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από προσωπικές ανάγκες έχεις και επαγγελματικές. Είναι πιθανό να έχεις κάποια πρόταση στα επαγγελματικά σου που θα σε δελεάσει αλλά για να καταφέρεις να βγεις ωφελημένος/η από αυτή θα χρειαστεί να θυσιάσεις ενδεχομένως λίγο από το χρόνο σου.

Υδροχόος

Η επικοινωνιακή διάθεση που έχεις τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πόλος έλξης για τον περίγυρό σου και η Σελήνη από τον Κριό σε βοηθάει σε αυτό. Η επικοινωνία με τους γύρω σου, οι συναντήσεις με ανθρώπους που επιθυμείς και οι δημόσιες σχέσεις θα ευνοηθούν πολύ από την παραμονή της Σελήνης σε αυτό το ζώδιο για αυτό εκμεταλλεύσου το. Η αντίθεση που θα σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει τα σχέδια για την προσωπική σου ζωή. Οι γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα και οι επαφές με συγκεκριμένους ανθρώπους θα είναι πολύ ευνοϊκές, για να φέρεις εις πέρας σχέδια όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Οι οικονομικές δοσοληψίες, η διευθέτηση κάποιων λογαριασμών και κάποιες από τις δουλειές που έχεις στην τράπεζα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα τις φέρει στο προσκήνιο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως πέρα από τα οικονομικά ζητήματα έχεις και προσωπικές ανάγκες τις οποίες έχεις παραμελήσει. Φρόντισε να ασχοληθείς και με αυτές καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου. Ακόμα επεδίωξε να βρεις χρόνο για να δεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις συναισθηματικά γεμάτος/η.