ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Αυγούστου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με οτιδήποτε κρύβεις στην καρδιά σου, καθώς θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα έρθουν με ορμή στην επιφάνεια. Ευτυχώς οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό τον Ταύρο υποδηλώνουν πως θα καταφέρεις να κοντρολάρεις οποιαδήποτε υπερβολή προκύψει είτε αφορά συναισθήματα είτε αφορά ανησυχίες είτε άγχη. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι σε σκέψεις και αοριστολογίες αλλά να ασχοληθείς στην πράξη με οτιδήποτε σε απασχολεί προκειμένου να το λύσεις, καθώς σήμερα θα βρεις τη φόρμουλα για να το κάνεις.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να «συγχρονιστείς» με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μία ομάδα ατόμων. Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις σε ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να συντονίσεις και μία τέτοιου είδους συλλογική δραστηριότητα. Οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις από τα λόγια στις πράξεις χωρίς να καθυστερήσεις. Η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες στη ζωή σου και ανθρώπους που ήρθαν για να μείνουν είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικές με επαγγελματικά ζητήματα προκειμένου να αναλάβεις δράση. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνουν πως θα είναι εύκολο να κλείσεις ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακά και επαγγελματικά θέματα λόγω της οργανωτικής σου σκέψης. Οτιδήποτε ξεκινήσει σήμερα θα έχει γερές βάσεις για αυτό επεδίωξε επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις με ανωτέρους σου και οτιδήποτε αφορά τη δουλειά σου. Η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους θα σε κάνει να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις οπωσδήποτε αν όχι ένα ταξίδι, έστω μία μικρή απόδραση. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνουν πως ποτέ δεν είναι αργά να σχεδιάσεις μία διήμερη ή ακόμα και η μονοήμερη απόδραση προκειμένου να χαλαρώσεις. Μία συζήτηση με κάποιον άνθρωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία σου να φύγεις! Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να σε φιλοξενήσει στο εξοχικό του κάποιος συνεργάτης σου! Αν τίποτα από αυτά δεν βγει, πάρε τον/τη σύντροφό σου και φύγετε έστω και για μία ημέρα σε προορισμό της αρεσκείας σας.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φέρεις στην επιφάνεια οτιδήποτε σε έχει πληγώσει προκειμένου να το «ξορκίσεις». Η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο σταθερό βήμα σε επαγγελματικά αλλά και σε αισθηματικά ζητήματα μακριά από δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έχεις κλείσει παλαιότερα ζητήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα κάποιο οικονομικό θέμα καθώς μπορεί να σε ζορίσει λίγο αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις την λύση του.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον ζωδιακό σου άξονα, θα κάνει έντονη την ανάγκη σου για αποδοχή από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η γνώμη των συνεργατών και του/της συντρόφου σου για αυτό και δεν θα διστάσεις να τη ζητήσεις και να συζητήσεις μαζί τους πριν κάνεις οτιδήποτε. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνουν πως η ημέρα μπορεί να φέρει συζητήσεις και ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Ακόμα είναι πιθανόν να μπορέσεις να εδραιώσεις μία πρόσφατη σχέση ή συνεργασία η οποία δεν είχε ακόμα γερά θεμέλια. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να έχεις κλείσει ζητήματα του παρελθόντος.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων θα σου δημιουργήσει ανησυχία για ένα εργασιακό σου ζήτημα ή μία δουλειά η οποία σχετίζεται με την καθημερινότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου αργά αλλά σταθερά. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα που θα έχει γερές βάσεις αν επιλέξεις κάποιο νέο ξεκίνημα σε εργασιακά ή επαγγελματικά ζητήματα. Παρόλο που μπορεί να νιώθεις αυξημένο άγχος δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς η ήμερα θα σε ευνοήσει πολύ, αρκεί να δουλέψεις και να μην περιμένεις τίποτα από τους άλλους.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τις προσωπικές σου ανάγκες και συγκεκριμένα με τις αισθηματικές. Οι ευνοϊκές όψεις που θα έχει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου βιώματα και σκέψεις που δεν σε αφήνουν να πας παρακάτω. Ένα νέο κεφάλαιο για την προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να ανοίξει σήμερα για αυτό φρόντισε να έχεις κλείσει ημιτελή ζητήματα του παρελθόντος. Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως οτιδήποτε και να ξεκινήσεις σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο θα έχει γερές βάσεις και μεγάλες πιθανότητες να κρατήσει.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε θεωρείς οικείο. Οι δικοί σου άνθρωποι δηλαδή η οικογένειά σου θα έρθουν σε προτεραιότητα καθώς η Πανσέληνος θα αναμοχλεύσει ζητήματα μεταξύ σας προκειμένου να λυθούν. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνουν πως θα καταφέρεις να ξεπεράσει ζητήματα του παρελθόντος και να τα αφήσεις εκεί που βρίσκονται χωρίς να τα επαναφέρεις. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου σαν ακίνητο ή με κάποιο δάνειο και οικονομικά που απορρέουν από τρίτους, θα ευνοηθεί σήμερα για αυτό αν έχεις τέτοιου είδους ημιτελείς υποχρεώσεις καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τους ανθρώπους που αποτελούν το στενό σου περιβάλλον καθώς οι συζητήσεις μαζί τους θα λειτουργήσουν ψυχοθεραπευτικά για εσένα! Επιδιώξει να βρεθείς με τον/ην αδερφό/η σου, ένα στενό συγγενή σου, με κάποιο γνωστό που έχεις να δεις καιρό και σου έχει λείψει, ή ακόμα και κάποιο γείτονα προκειμένου να συζητήσεις και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσουν να βάλεις ακόμα πιο γερές βάσεις σε ανθρώπινες σχέσεις που θεωρείς πως αξίζουν. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για μία συνεργασία από κάποιον άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς από εκεί θα πηγάζουν οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες σου. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνουν πως θα σου έρθουν ιδέες τις οποίες αν εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μία νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα συνοδεύεται και με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο είναι πιθανή. Ακόμα μπορεί να σου γίνει μία πρόταση για να εκμεταλλευτείς μία δεξιότητα σου και να κερδίσεις χρήματα μέσα από αυτή. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για οικονομικά ζητήματα για αυτό αν έχεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες διευθέτησε τις άμεσα.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο δικό σου άξονα (Παρθένου-Ιχθύων) θα σε βάλει στη διαδικασία να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου. Αυτοί που θα γίνουν δέκτες όλων αυτών θα είναι κατά κύριο λόγο οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο όπως οι αγαπημένοι σου συνεργάτες και φυσικά ο/η σύντροφός σου. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνουν πως θα σου δοθεί η ευκαιρία για να συζητήσεις τυχόν θέματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες χωρίς εντάσεις και φασαρίες. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κλείσεις μία και καλή ζητήματα του παρελθόντος και να κάνεις μία νέα αρχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.