ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Αυγούστου;

Κριός

Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και τα θέματα που τους απασχολούν θα έρθουν στο προσκήνιο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ενδυναμώσεις φιλικές σχέσεις στρέφοντας την προσοχή σου σε αυτές. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα συμπονετικός/η με αυτά που απασχολούν τους άλλους και συγκεκριμένα τους αγαπημένους σου φίλους, για αυτό και θα περάσεις αρκετό από τον ελεύθερο σου χρόνο δίνοντας συμβουλές. Η ημέρα σήμερα είναι ευνοϊκή και για νέες γνωριμίες καθώς μέσα από αυτές θα διευρύνεις το φιλικό σου κύκλο και θα αποκτήσεις νέους συμμάχους.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε προτρέπει να αναλάβεις δράση σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να έχεις επαφές και συζητήσεις με ανώτερους σου στη δουλειά, μέσα από τις οποίες μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό. Μία επαγγελματική πρόταση ενδέχεται να σου γίνει αλλά θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά καθώς οι αποφάσεις σου θα σε δεσμεύσουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα τα βλέμματα όλων στη δουλειά θα είναι στραμμένα επάνω σου, για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα σχολιασμού και να παραμείνεις αμέτοχος/η σε θέματα που δεν σε αφορούν.

Δίδυμοι

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται στις διακοπές και στις «εικόνες» που κατάφερες να συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για αυτό το λόγο η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα νοσταλγική. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει το εισιτήριο για νοερά ή και πραγματικά ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε πιέζει. Εκτός από τα ταξίδια η ημέρα είναι ευνοϊκή για να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, καθώς η συζήτηση μαζί τους θα σε χαλαρώσει και θα κάνει τις ώρες να περάσουν ευχάριστα. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα αλλά θα είναι για καλό.

Καρκίνος

Σήμερα η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι κάθε τι που σε έχει πειράξει μέχρι τώρα και αυτές οι σκέψεις μπορεί να σου γίνουν εμμονές με αποτέλεσμα να μην αφήσεις καθόλου χώρο στο μυαλό σου να σκεφτεί κάτι άλλο. Πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα και να μην αφήσεις την αισθηματική σου υπερχείλιση να επηρεάσει τις αποφάσεις του σχετικά με αυτά. Θέματα που αφορούν δάνεια, εφορία, και το δημόσιο γενικότερα θα σε απασχολήσουν σήμερα και καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με αυτά με καθαρό μυαλό και όχι υπό πίεση.

Λέων

Σήμερα οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές, θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς η προσοχή σου θα στραφεί εκεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε προτρέπει να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό θα σου προκαλέσει μια διαρκή αναζήτηση της επιβεβαίωσης τους προκειμένου να αισθανθείς καλά. Σήμερα δεν θέλεις να δυσαρεστήσεις κανέναν για αυτό και θα είναι δύσκολο να πεις «όχι» σε κάποιον που αγαπάς. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνους διαφορετικά μπορεί να υποσχεθείς πράγματα τα οποία αν σκεφτείς με καθαρό μυαλό, θα δεις πως δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Παρθένος

Εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας εξακολουθούν να σε ταλανίζουν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν χαρίζεται όσον αφορά τις δουλειές που έχεις! Είναι πιθανόν να χρειαστεί να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου καθώς θα προκύψει μία έκτακτη υποχρέωση ή μία δουλειά την οποία έχεις ξεχάσει. Αν δεν θέλεις να βγεις «εκτός χρόνου» προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να ιεραρχήσεις αυτά που έχεις να κάνεις ξεκινώντας από τα πιο σημαντικά. Αν ακολουθήσεις την παραπάνω συμβουλή τότε να θυμάσαι πως οι υποχρεώσεις σου θα αποτελέσουν παρελθόν!

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση για αυτό και θα βρεις τον τρόπο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας κάνοντας αυτά που αγαπάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου υπενθυμίζει πως η ώρα του διαλείμματος έχει φτάσει και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτές τις ώρες προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες σου. Μια βόλτα με φίλους σου, ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου ή ακόμα και η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι θα σου φτιάξουν το κέφι και την ημέρα! Κάνε οτιδήποτε θελήσεις αρκεί να μη μείνεις αδρανής καθώς η ήμερα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα.

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής για αυτό θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι και να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και στους δικούς σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν πάντα. Η Σελήνη έχει περάσει τον Υδροχόο και παρόλο που ξέρεις πως οι δικοί σου άνθρωποι είναι το στήριγμα σου, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να τους κάνεις και μερικά παράπονα! Καλό θα ήταν να τα αφήσεις αν δεν είναι κάτι σημαντικό και να επικεντρωθείς σε εποικοδομητικές συζητήσεις, αφήνοντας γεγονότα του παρελθόντος εκεί όπου ανήκουν. Αν καταφέρεις και δεν πέσεις στην παγίδα να αναμοχλεύσεις καταστάσεις που σε έχουν πειράξει, τότε σίγουρα θα αισθανθείς την οικογενειακή θαλπωρή που επιθυμείς.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου υπενθυμίζει πως έχεις αρκετούς ανθρώπους τους οποίους έχεις καιρό να δεις και κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό! Δεν αποκλείεται να νιώσεις και τύψεις, για αυτό θα ξεκινήσεις από νωρίς τα τηλέφωνα και τις συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Ένα τηλέφωνο στον/ην αδερφό/η σου, ένα μήνυμα σε κάποιο γνωστό σου ή ένα καφεδάκι με τον αγαπημένο σου γείτονα είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της ημέρας. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει καθώς θα κάνει τις συζητήσεις με τους άλλους πολύ εύκολες και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό για τις μεταξύ σας σχέσεις. Πρόσεξε μόνο μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει ή μεταφέρεις μυστικά τρίτων.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις κατά νου κάποιες αγορές αλλά σκέφτεσαι και τα χρήματα που θα ξοδέψεις και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια για αυτό και θα σε ωθήσει να ψάξεις τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να περάσεις στο άλλο άκρο και να σκεφτείς διπλά τυχόν αγορές που θέλεις να κάνεις, ακόμα και αν αυτές είναι απαραίτητες. Η ημέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες ή ακόμα καλύτερα να ξεκινήσεις αποταμίευση. Αν το καταφέρεις θα καταφέρεις να μειώσεις και την ανασφάλεια που νιώθεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μία απώλεια ενέργειας η οποία δεν θα σε αφήσει να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα της ημέρας σου. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και να τα βάλεις με τους συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου δημιουργώντας ένα τεταμένο κλίμα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με συγκεκριμένα πράγματα καθώς αν εστιάσεις το ενδιαφέρον σου κάπου τότε σίγουρα δεν θα έχεις χρόνο για να εκνευριστείς με ψιλοπράγματα. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν τελικά υποκύψεις και εκνευριστείς μην το παρακάνεις καθώς θα δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία σε κάποιες ανησυχίες σου οι οποίες μπορεί να μην έχουν ρεαλιστικό υπόβαθρο όμως θα δώσουν δυναμικό παρών και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να δώσει μία υπερβολή σε κάθε αρνητική σου σκέψη με αποτέλεσμα να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις αυτά που σε ανησυχούν και θα δεις μόνος/η σου πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν κάτι τέτοιο δεν σου είναι εύκολο να το κάνεις στρέψε το ενδιαφέρον σου σε μία δουλειά ή ακόμα και μία υποχρέωση της καθημερινότητας. Αυτό θα σε κρατήσει απασχολημένο/η και μακριά από δυσάρεστες σκέψεις.