ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και να συμμετάσχεις σε ομάδες για εθελοντικούς σκοπούς. Ο αλτρουισμός σου θα είναι έντονος και θα σε παρακινήσει να συμμετέχεις οπουδήποτε μπορείς προκειμένου να προσφέρεις τη βοήθειά σου. Το βραδάκι η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα υπάρξουν άτομα τα οποία θα κατακρίνουν τις κινήσεις και τις επιλογές σου και αυτό θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να μην τους δώσεις σημασία και να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θεωρείς εσύ σημαντικά.

Ταύρος

Η ήμερα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου προς οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική σου εξέλιξη και την κοινωνική αναγνώριση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα φέρει τέτοιου είδους «ανησυχίες» στο προσκήνιο. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις ένα πλάνο σχετικά με τους στόχους που θέλεις να επιτύχεις και τον τρόπο που μπορείς να το καταφέρεις. Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να γίνεται περισσότερο προσεκτικός/η με τα λόγια σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις εντός οικίας με αφορμή ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Κράτησε την ψυχραιμία σου και χρησιμοποίησε το διάλογο προκειμένου να λυθούν τυχόν απορίες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να κερδίσεις νέες γνώσεις και πληροφορίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου γύρω από βιβλία, σεμινάρια, πιστοποιήσεις και ξένες γλώσσες καθώς εκεί θα βρεις τις γνώσεις που αναζητάς! Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον άνθρωπο του στενού ή του ευρύτερου σου περιβάλλοντος με αφορμή κάποιες απόψεις σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που θα δημιουργηθεί καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσεις τις εντάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη που έχει περάσει τον Υδροχόο και θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή και χωρίς καμία διάθεση για πολλές κουβέντες ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους. Προτίμησε να μείνεις μακριά από εστίες εκνευρισμού και πηγές θυμού προκειμένου να κρατήσεις όσο γίνεται τη διάθεση σου σε καλά επίπεδα. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται στο Λέοντα θα φέρει στο μυαλό σου ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν να σου έρθει και μία ιδέα η οποία θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί για αυτό εξέτασε προσεκτικά τις ιδέες σου και μην τις αφήνεις να φύγουν έτσι.

Λέων

Σήμερα οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για εσένα καθώς η γνώμη τους θα έχει βαρύνουσα σημασία για τις δικές σου αποφάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συζητήσεις μαζί με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι οτιδήποτε σε απασχολεί και να ακούσεις τη γνώμη τους. Το βράδυ θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς μία φαινομενικά αθώα συζήτηση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Αιτία θα είναι η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου η οποία θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πρόσεξέ πολύ τι θα πεις ή πως θα απαντήσεις σε κάτι που θα ειπωθεί.

Παρθένος

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνισή τους δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες δεν γίνεται να αγνοήσεις και θα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως όταν θέλεις μπορείς να γίνεις τόσο οργανωτικός/η που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Ανέλαβε οτιδήποτε έχεις αφήσει σε αναμονή, καθώς η επιμονή και υπομονή που θα έχεις σήμερα θα είναι πολύ βοηθητικές για οτιδήποτε έχεις να κάνεις. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως ίσως ακούσεις κάτι το οποίο θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε συνειδητά να συναναστραφείς με ανθρώπους που ξέρεις πως έχουν την ικανότητα να σε εκνευρίζουν με τον τρόπο τους!

Ζυγός

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως είναι μία υπέροχη ημέρα για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, με τους αγαπημένους σου φίλους και με τον/τη σύντροφό σου, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο θα σημάνει την αρχή του διαλείμματος. Ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και βρες χρόνο για τον εαυτό σου και για τα πράγματα που σε ευχαριστούν καθώς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως μπορεί να φτάσει στα αυτιά σου κάτι από κάποιον φίλο σου το οποίο θα σε εκνευρίσει. Μην το αφήσεις να σου χαλάσει τη διάθεση καθώς η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κάποια διαφωνία με τους δικούς σου ανθρώπους για θέματα που σας αφορούν από κοινού και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς θα παίξει μεγάλη σημασία το πως θα προσεγγίσεις το ζήτημα που σας απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση εντός οικίας η οποία δεν θα πάρει μεγάλες διαστάσεις αν δεν ρίξεις λάδι στη φωτιά. Η αντίθεση που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Ερμή από το Λέοντα μπορεί να εντείνει κάθε λεκτική μικρό παρεξήγηση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πεις πολλά σήμερα που μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα! Αν δεν το κάνεις θα είναι δύσκολο να γλιτώσεις τις εντάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου.

Τοξότης

Σήμερα οτιδήποτε και να σε απασχολεί θα προτιμήσεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου καθώς θα θελήσεις να ακούσεις τη γνώμη τους πριν αποφασίσεις πως θα το διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και από νωρίς το πρωί θα συνειδητοποιήσεις πως το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα είναι έκδηλο! Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ιδιαίτερα όσο περνάει η ημέρα, καθώς η αντίθεση που θα σχηματίσει Σελήνη με τον Ερμή από το Λέοντα μπορεί να σε παρασύρει σε αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να φιλτράρεις αυτά που θα πεις καθώς υπάρχει περίπτωση να είναι παρεξηγήσιμα και μετά να τρέχεις να τα μαζέψεις.

Αιγόκερως

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται σε οικονομικά ζητήματα καθώς σκέφτεσαι τα έξοδα που είχες τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι το καλύτερο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αναμοχλεύει ανησυχίες που προέρχονται από οικονομικά ζητήματα με αποτέλεσμα να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε είναι εύκολο να τακτοποιηθεί και μην αφήσεις τις σκέψεις και το άγχος σου να σε καταβάλει. Το βραδάκι η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα δεν είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν καθώς θα εκνευριστείς. Προτίμησε να συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων καθώς είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά νευρικός/η και οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς να απορήσουν καθώς δεν τους έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί συναισθηματικές μεταβολές οι οποίες θα αποτελέσουν και την πηγή του εκνευρισμού σου. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνοι που θα επηρεαστούν άμεσα από αυτό. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα θα εντείνει τις αντιπαραθέσεις καθώς η γνώμη σου δεν θα συγκλίνει καθόλου με τη γνώμη των άλλων. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς σήμερα θα είναι δύσκολη η επικοινωνία κα με πολλές αφορμές για καυγάδες.

Ιχθύς

Από το πρωί η ενέργεια και η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα διογκώσει τις ανησυχίες και τα άγχη σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να είσαι χαλαρός/η. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις αυτά που σε αγχώνουν για να δεις αν όντως αξίζει να σε αγχώνουν και σταμάτα να κάνεις σενάρια τα οποία ανήκουν στην κατηγορία «επιστημονικής φαντασίας». Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το Λέοντα θα κάνει δύσκολη επικοινωνία με τους άλλους καθώς θα νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Επεδίωξε να συναναστραφείς με ανθρώπους με τους οποίους ξέρεις πως έχεις κοινό τρόπο σκέψης ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να εκνευριστείς με κάτι που θα σου πουν.