ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς είναι αυτά που τις τελευταίες ημέρες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως ίσως έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος και προκύψουν διαφωνίες στη δουλειά. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα καθώς η αναδρομή του Άρη δεν θα σε βοηθήσει να τα πραγματοποιήσεις τουναντίον θα σε κουράσει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και φίλους οι οποίοι περιμένουν να σε δουν!

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να αποκτήσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Αυτό θα σε κάνει να περάσεις το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας σε διαδικτυακές αναζητήσεις και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως δεν θα έχεις αρκετή υπομονή προκειμένου να λάβεις τις πληροφορίες που θέλεις. Πρόσεξε καθώς πάνω στη βιασύνη σου μπορεί να καταλάβεις λάθος κάποιες πληροφορίες που θα λάβεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα κάνει την εμφάνισή του περιμένοντας τη λύση του.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου τις τελευταίες ημέρες έχει κολλήσει σε ζητήματα του παρελθόντος και θα είναι αρκετά δύσκολο να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα του παρόντος, αλλά και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες είχες παραμελήσει. Προώθησε τες διαφορετικά θα τις βρεις μπροστά σου αργότερα και περισσότερο «διογκωμένες». Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και επιτέλους θα πάρεις ανάσα καθώς θα ξεφύγεις από τις πιεστικές σκέψεις που είχες τις τελευταίες ημέρες.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που απορρέουν από σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη θα δημιουργήσει βιασύνη η οποία δεν θα σε βοηθήσει πουθενά. Πρόσεξε τι θα πεις πάνω στην κουβέντα και πρόσεξε γενικότερα τις κινήσεις σου καθώς θα είσαι αρκετά παρορμητικός/η σήμερα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και στο μυαλό σου θα έρθουν σκέψεις του παρελθόντος. Είναι πιθανόν να έρθει και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο ξεκινά από το παρελθόν και είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να το διευθετήσεις άμεσα.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί τη διάθεση να ασχοληθείς με δουλειές της καθημερινότητας, καθώς αυτές τις ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως η εργασιοθεραπεία κάνει θαύματα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως ενδέχεται να παρουσιαστούν κάποιες επιπλέον δουλειές εξαιτίας της βιασύνης σου. Πρόσεξε καθώς αν βιαστείς να φέρεις εις πέρας μία δουλειά μπορεί να ανοίξεις άλλες δύο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάποιος στενός σου συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου είναι πιθανό να χρειαστεί τη βοήθειά σου σε κάτι, αποσπώντας σου την προσοχή από τα δικά σου ζητήματα.

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ώρες που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν καθώς έχεις ανάγκη να τους αφιερώσεις χρόνο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι και ιδιαίτερα κάποιο σπορ, προκειμένου να εκτονώσεις εκεί την ενέργεια που νιώθεις και να μην ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι με όποιον βρεις μπροστά σου! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα παρατηρήσεις πως σιγά-σιγά το διάλειμμα έφτασε στο τέλος του. Μία εργασιακή υποχρέωση ή μία έκτακτη αγγαρεία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να χρειαστεί να ασχοληθείς με αυτές.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μία αναστάτωση η οποία θα εκτονωθεί με παράπονα προς όλους! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη σε προτρέπει να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα η οποία μπορεί να σε κρατήσει απασχολημένο/η και να σε βοηθήσει να εκτονώσεις εκεί την ενέργειά σου. Αν δεν το κάνεις είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι με όλους προκειμένου να εκτονωθείς. Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα μαλακώσει τη διάθεσή σου. Ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο για αυτό στρέψε την προσοχή σου στα αισθηματικά σου ζητήματα!

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα γίνει εμφανής με οποιονδήποτε και αν συναναστραφείς σήμερα για αυτό θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι από το περιβάλλον σου απολαμβάνουν την παρέα σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι γεμάτη από συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και πιθανές διαφωνίες! Οι τελευταίες μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα με τους γύρω σου ιδιαίτερα αν αντιδράσεις με παρόρμηση σε οτιδήποτε δεν συμφωνείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου στο σπίτι σου και στους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και αποτελεί καλή ευκαιρία για να κάνεις έναν απολογισμό των εσόδων και των εξόδων που είχες τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να έχεις μία καλύτερη εικόνα για το ταμείο σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει και να σε βγάλουν λίγο από το οικονομικό σου πλάνο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις ένα διάλειμμα και να αφήσεις τους υπολογισμούς προκειμένου να δεις αγαπημένους συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργεί μεταβαλλόμενα συναισθήματα τα οποία θα εξωτερικεύσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους, που ξέρεις πως δεν θα σου κρατήσουν κακία για την κυκλοθυμία σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη θα φέρει στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες προκειμένου να αναρωτηθείς αν είχες δράσει σωστά τότε. Απόφυγε να επαναφέρεις ζητήματα που έχουν κλείσει καθώς θα δημιουργηθούν εντάσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τα οικονομικά σου ζητήματα θα έρθουν σε πρώτο πλάνο!

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις χωρίς ενέργεια για αυτό και θα προτιμήσεις να μην ασχοληθείς με τίποτα αλλά να κερδίσεις χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σε ξεκουράζουν και σε χαλαρώνουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως έχεις ενέργεια απλά την έχεις διοχετεύσει όλη στις ανησυχίες σου. Μην αφήσεις ατέρμονες σκέψεις να κατακλύσουν το μυαλό σου και μην μπεις σε αυτό το φαύλο κύκλο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Οι ημέρες που επιθυμούσες τη διακριτικότητα πέρασαν ήρθε η ώρα να ξαναβγείς μπροστά!

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να βρεθείς και να περάσεις χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν διαξιφισμοί μεταξύ σας με αφορμή ιδέες και απόψεις. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς θα έχεις αρκετό εκνευρισμό ο οποίος θα γίνει αμέσως αντιληπτός/η. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τον Υδροχόο και θα σε προτρέψει να απομακρυνθείς λίγο από την πολυκοσμία, καθώς θα συνειδητοποιήσεις και εσύ ο ίδιος πως νιώθεις κουρασμένος/η. Επίλεξε τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς και κράτησε την ενέργειά σου για εκείνους μόνο.