ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1η Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου σήμερα και σου δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση που δύσκολα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Από τη μία θα νιώθεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας αλλά από την άλλη μπορεί να συναντήσεις εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να γίνεις δέκτης κριτικής από ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτό δεν θα σου αρέσει. Προσπάθησε να μην δείξεις τη δυσφορία σου και να θυμάσαι πως η σημερινή ημέρα ενδέχεται να είναι αρκετά κουραστική, καθώς θα προκύψουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να δεις.

Ταύρος

Οι σκέψεις σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία σου καθώς από αυτές θα εξαρτηθεί αν θα είσαι χαρούμενος/η, νευρικός/η ή καχύποπτος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και θα ρίξει την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει απόμακρο/η με τους ανθρώπους γύρω σου και να τους δημιουργήσεις ερωτηματικά. Σε πρακτικό επίπεδο η ημέρα μπορεί να φέρει δυσκολίες στη διεκπεραίωση ακόμα και καθημερινών υποχρεώσεων καθώς δεν θα έχεις καμιά όρεξη για να ασχοληθείς με αυτές. Προσπάθησε να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα διαφορετικά θα χρειαστεί να βρεις πολύ καλές δικαιολογίες για την αποχή σου!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα σε δραστηριοποιήσει πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με συλλόγους και σωματεία και δεν αποκλείεται να ηγηθείς κάποιων σημαντικών θεμάτων που θα προκύψουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι ευνοϊκή για συλλογικές δραστηριότητες όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μικρά προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως θα είσαι πολύ αυστηρός/η με τους άλλους και εξαιτίας αυτού μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία γιατί μπορεί να βρεθείς απέναντι από αυτούς που σε υποστηρίζουν.

Καρκίνος

Σήμερα από το πρωί η ημέρα θα δείξει τις διαθέσεις της που η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι ιδιαίτερα φιλικές ως προς εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου δημιουργήσει επαγγελματικό αναβρασμό, καθώς είναι πιθανόν να έχεις επιστρέψει στη δουλειά και να έχεις αναγκαστεί να αναλάβεις αρκετές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ανησυχίες σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι διπλωματικές σου ικανότητες θα εκλείψουν σήμερα. Είναι πιθανό και να έχεις την τάση να γίνεις αρκετά αυστηρός/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αποστάσεις!

Λέων

Το κύριο μέλημα σου σήμερα είναι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις αδειάζοντας το μυαλό σου από τις σκέψεις και τις σκοτούρες που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα φροντίσει για την καλή σου διάθεση, φέρνοντας στο δρόμο σου ανθρώπους που θέλεις να δεις και πληροφορίες που θέλεις να μάθεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στους ανθρώπους που επιθυμείς. Αν τις αγνοήσεις και δεν ασχοληθείς μαζί τους θα σε περιμένουν αύριο και μάλιστα μπορεί να πολλαπλασιαστούν για αυτό προσπάθησε να κάνεις το εργασιακό σου καθήκον.

Παρθένος

Οι περίεργες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και αφορμή για αυτό μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που θα συναντήσεις και θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα φέρεις στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος αλλά και πράγματα που σου δημιουργούν ανησυχία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως τα αισθηματικά και τα οικονομικά ζητήματα θα τύχουν της αμέριστης προσοχής σου, καθώς από αυτούς τους δύο τομείς θα πηγάζουν οι ανησυχίες σου. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αυτά για αυτό προσπάθησε να κινηθείς συντηρητικά προκειμένου να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση.

Ζυγός

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφο σου γιατί θέλεις να εναρμονιστείς απόλυτα με τις ανάγκες τους και τα θέλω τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με το τι λένε και το τι σκέφτονται οι αγαπημένοι σου «άλλοι» για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς θα είσαι αρκετά εύθικτος/η σήμερα και θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι ρεαλιστικά αλλά να μην το παρακάνεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν έχουν ουσία αλλά είναι ικανές να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Σήμερα το στοίχημα της ημέρας για εσένα θα είναι να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις και σχετίζεται με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει όχι απλά να τις τακτοποιήσεις αλλά να μην αφήσεις και τίποτα για αύριο, καθώς θα ενισχύσει την εργατικότητά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ενδέχεται να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως πιέζεσαι. Μην το αφήσεις να σε κυριεύσει καθώς αυτό το αίσθημα θα είναι παροδικό και τίποτα δεν θα συγκρίνεται με την επιβεβαίωση που θα νιώσεις μόλις τελειώσεις με τις εκκρεμότητες σου!

Τοξότης

Η ηρεμία και η ενασχόληση με τα χόμπι σου θα είναι το ζητούμενο της ημέρας και για αυτό σήμερα θα ψάξεις να βρεις ευκαιρία για να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις αίσθημα της γαλήνης. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με αγαπημένους ανθρώπους, να βρεις νέες δημιουργικές ενασχολήσεις που σε εκφράζουν και να ερωτευτείς! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα έχεις ένα μικρό ζήτημα με τα χρήματα καθώς δεν θα φτάνουν για όλα αυτά που θέλεις να κάνεις! Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να πληρώσεις πολλά προκειμένου να αποκτήσεις γεμάτες στιγμές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις μια περίεργη διάθεση καθώς θέματα με την οικογένεια σου θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τα «εν οίκω» προκειμένου να βάλεις μία τάξη σε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει μία παγωμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι καθώς θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής. Προσπάθησε να αποφύγεις την κριτική των πάντων καθώς από αυτήν θα ξεκινήσουν όλες οι παρεξηγήσεις. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους δικούς σου ανθρώπους και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τους γύρω σου και ιδιαίτερα με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπά συγγενικά σου πρόσωπα θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και είναι κρίμα να μην τα εκμεταλλευτείς! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει κάποιες δυσκολίες καθώς κάποιες στιγμές μπορεί να είσαι πολύ μετρημένος/η με τα λόγια ακόμα και αν θέλεις να πεις πολλά. Προσπάθησε να βρες την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με αυτά και θα σε αναγκάσει να τα βάλεις σε μία τάξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι διευθετήσεις μπορεί να μη σου βγουν όπως περιμένεις και να νιώσεις ότι πιέζεσαι λίγο στα οικονομικά. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο σήμερα και να ανησυχείς πολύ παραπάνω από ότι χρειάζεται. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό και όχι με απαισιοδοξία καθώς είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!