ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα θα βρεις την υποστήριξη που ψάχνεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί στους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο θα ευνοήσει τις φιλικές επαφές. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σε κάνει υπερδραστήριο/α και η ενέργειά σου δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Βέβαια μπορεί να είσαι και αρκετά βιαστικός/η και πάνω στη βιασύνη σου να προλάβεις να μιλήσεις και να δράσεις μπορεί να πεις πράγματα που δεν πρέπει ή να ακουστούν κάπως διαφορετικά από αυτό που θέλεις εσύ. Πρόσεξε καθώς όπως λέει και η παροιμία «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα και κάθε τι που σχετίζεται με την κοινωνική αναγνώριση και τη φήμη σου θα σε απασχολήσει σήμερα μιας και η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο θα σου τα υπενθυμίσει. Οι ανησυχίες σχετικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» στη δουλειά θα είναι το βασικό σου ερώτημα για αυτό είναι και πάρα πολύ πιθανό να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει -ακόμα και αν έχεις καθυστερήσει- στο τέλος να τα προλάβεις όλα. Πρόσεξε καθώς από κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να πεις πράγματα που δεν πρέπει και να δημιουργήσεις αναστάτωση στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από όλα είναι να πας διακοπές και να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό τον ευσεβή πόθο πραγματικότητα καθώς όλο και κάποιο τρόπο θα βρεις να αποδράσεις έστω και για μισή ημέρα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως θα είσαι αρκετά βιαστικός/η και ανυπόμονος/η και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσεξε κατά τις μετακινήσεις σου καθώς αν βιάζεσαι είναι πιθανόν να ξεχάσεις κάτι σημαντικό πριν φύγεις από το σπίτι ή να δημιουργήσεις κάποιο μικρό ατύχημα.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον Υδροχόο θα σε «βοηθήσει» να απομακρυνθείς από όλους και από όλα προκειμένου να ανασυνταχθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη δεν θα σε αφήσει να το επιτύχεις καθώς θα σου φέρει οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να λύσεις άμεσα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις συμφωνίες σου σήμερα γιατί είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην βγεις κερδισμένος/η. Η ημέρα δεν είναι καλή για διαπραγματεύσεις και για νέες συμφωνίες σχετικά με δάνεια, την εφορία και το δημόσιο για αυτό αν έχεις ένα τέτοιο ζήτημα άφησε το καλύτερα για μία άλλη ημέρα.

Λέων

Οι αγαπημένοι σου «άλλοι» θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα σου καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Είναι πιθανόν κάποιος στενός σου συνεργάτης να ζητήσει τη βοήθειά σου σε ένα θέμα του και αυτό για εσένα θα είναι το καλύτερο σου καθώς η ενασχόλησή σου με τους άλλους σε γεμίζει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη σου εφιστά την προσοχή καθώς υποδηλώνει πως οι στενές επαφές μπορεί να δημιουργήσουν και διαμάχες. Προσπάθησε να κρατήσεις το κλίμα μακριά από εντάσεις και διαφωνίες καθώς η ημέρα τις ευνοεί!

Παρθένος

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες ανήκουν στην καθημερινότητά σου όμως για κάποιο λόγο μπορεί να σου φανούν ανυπόφορες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη είναι ευνοϊκή καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια ικανή όχι μόνο για να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά και για να πας και για ποτό μετά από αυτές! Πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να περάσεις στην αντίπερα όχθη και να υπερεκτιμήσεις τις αντοχές σου με αποτέλεσμα να το παρακάνεις. Αν βρεις την ισορροπία σε αυτό τότε η ημέρα προβλέπεται ευχάριστη και δημιουργική.

Ζυγός

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου αρέσει καθώς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και δουλειές. Η αλήθεια είναι πως αυτά που ευνοούνται σήμερα είναι οι συναντήσεις με φίλους, οι βόλτες με τον/τη σύντροφό σου αλλά και το φλερτ! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς και να βρεις χόμπι και ενασχολήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να περάσεις την ημέρα σου ευχάριστα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές σε περίπτωση που βγεις να διασκεδάσεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν θέματα.

Σκορπιός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με τη διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο είναι αποφασισμένη να σε κάνει να τελειώνεις με δουλειές που σχετίζονται με αυτό και να τα βάλει όλα σε μία τάξη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη είναι πιθανόν να εντείνει την ανάγκη σου να ξεμπερδεύεις με όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως κάποιες δουλειές δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη και χρειάζεται προσοχή. Μία διαφωνία με την οικογένειά σου είναι πιθανό σενάρια σήμερα και από εσένα εξαρτάται αν θα συνεχιστεί καθώς ο τρόπος που θα τη διαχειριστείς θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Τοξότης

Σήμερα θα προτιμήσεις να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος και μετά σε αυτά που σε απασχολούν καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο θα δώσει προτεραιότητα στους άλλους. Μάλιστα τα νέα θα είναι αρκετά και θα μπεις στον πειρασμό όχι μόνο να τα μάθεις αλλά και να τα μεταφέρεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου όπως αδέρφια, ξαδέρφια, λοιποί συγγενείς ακόμα και γείτονες. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί αυτό προσπάθησε αφενός να μη μεταφέρεις σε τρίτους θέματα που δεν σε αφορούν και αφετέρου να αφήσεις τους άλλους να έχουν τη δική τους γνώμη. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε κατά τις μετακινήσεις σου καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν ατυχήματα.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις νέους πόρους και να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως σήμερα είναι πιθανότερα τα έξοδα παρά τα έσοδα για αυτό φρόντισε να είσαι αρκετά φειδωλός/η με τα χρήματα που ξοδεύεις και προτίμησε να κινηθείς περισσότερο συντηρητικά. Αν καταφέρεις να αποφύγεις πειρασμούς και βιτρίνες τότε είναι σίγουρο πως τα έχεις κερδίσει το στοίχημα της ημέρας που είναι να μην ξοδέψεις χρήματα χωρίς να το σκεφτείς!

Υδροχόος

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να διαφημίσεις την καλή πλευρά του εαυτού σου και όλα τα θετικά χαρακτηριστικά σου. Αν θέλεις να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει να αφήσει στην άκρη τις κυκλοθυμικές τάσεις που θα έχεις οι οποίες μπορεί να χαλάσουν την εικόνα που προσπαθείς να χτίσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως θα είσαι αρκετά νευρικός/η σήμερα για αυτό και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις εντάσεις ιδιαίτερα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις όσο γίνεται για να μην θέσεις σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για επαφές και συζητήσεις ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η σκέψη σου θα είναι τόσο έντονη που θα σε απορροφήσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με τους άλλους και να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως θα νιώσεις τις ανησυχίες να εντείνονται και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε κάνει να μην έχεις ενέργεια. Προσπάθησε να βρεις κάτι ή κάποιον να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου εκεί προκειμένου να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σκέψεις ανεξέλεγκτες!