Τα ζώδια της ημέρας

Ιχθύ, προσπάθησε να ζήσεις τη στιγμή και να χαρείς την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα θα έχεις την τάση να αναπολήσεις ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο με έντονο τρόπο καταστάσεις του παρελθόντος. Ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσεις μπορεί να σε ζημιώσει και αυτό θα πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό η διαχείριση σου να μη φέρει τα αποτελέσματα που περιμένεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά και να ακούσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σου ανθρώπων όπως είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι προσπαθούν να σε πιέσουν να κάνεις κάτι ή πως οι επιθυμίες σας και οι ανάγκες σας δεν ταυτίζονται σε καμία περίπτωση. Προτίμησε να κρατήσεις μία διακριτική στάση και συμπεριφορά απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η ημέρα δεν ευνοεί κάτι άλλο.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είναι μία έντονη ημέρα όσον αφορά εργασιακά ζητήματα καθώς μπορεί να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις σχετικές με αυτά που θα σε αποσυντονίσουν για λίγο. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγκρουστείς για αυτά που θέλεις, χωρίς να λογαριάσεις εργασιακές σχέσεις αλλά και την ιεραρχία στη δουλειά σου. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η και «εχθρικός/η» σήμερα -καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να μεταφραστεί σαν κάτι τέτοιο- και άφησε σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα που θα είναι προσοδοφόρα.

Καρκίνος

Η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε οτιδήποτε σε χαροποιεί και να βρεις την καλή σου διάθεση, αν ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια έξοδα τα οποία δεν έχεις κατά νου και θα σου χαλάσουν λίγο τη διάθεση. Προσπάθησε να βρεις μία ενασχόληση η οποία δεν απαιτεί μεγάλο οικονομικό τίμημα διαφορετικά σήμερα είναι πάρα πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να κάνεις έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει!

Λέων

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου μιας και η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα τονίσει τους οικογενειακούς δεσμούς. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί το όμορφο κλίμα στο σπίτι μπορεί να «ανατραπεί» αν αφήσεις να εισχωρήσουν σε αυτό ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς θα νιώσεις πως δεν μπορούν να καλύψουν αυτά που ζητάς. Από τη μεριά σου οι υπερβολές δεν θα λείψουν για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις ήπιους τόνους για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με δικούς σου ανθρώπους.

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου καθώς με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα είναι δύσκολο να το κρατήσεις για εσένα. Η εξωστρέφεια σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου και μάλιστα μπορεί να εκπλήξει πολλούς καθώς σε κάποια σημεία θα γίνει υπερβάλλουσα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να υπερασπιστείς με πάθος τις απόψεις σου ακόμα και αν χρειαστεί να συγκρουστείς με δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις για το πρόσωπο σου.

Ζυγός

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά ζητήματα και σε οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει αντίστοιχα τις ανασφάλειές σου. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σε κάνει να δώσεις όλη την προσοχή σου σε λογαριασμούς, οικονομικές διευθετήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τέτοιου είδους ζητήματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να προσέξεις εξίσου και τις σχέσεις με τους φίλους σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο θα ξεκινήσει από κάποιο οικονομικό ζήτημα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως είναι δύσκολο να καλύψεις τις αισθηματικές αλλά και οικονομικές σου ανάγκες σήμερα, όμως θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται καθώς θα έχεις μία τάση για υπερβολές.

Σκορπιός

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σχεδόν θα απαιτήσεις από τους ανθρώπους γύρω σου να σου δώσουν την προσοχή που θέλεις και να ασχοληθούν με εσένα. Η εγωκεντρική σου διάθεση μπορεί να μην σε αφήσει να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς δημιουργώντας μία συναισθηματική απομάκρυνση με τους άλλους. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα αλλά και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με κάποιο στενό συνεργάτη ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις καταστάσεις ώστε να μπορέσεις να πάρεις μία πιο σωστή απόφαση χωρίς να βάλει σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο στα ενδότερα καθώς ο κόσμος και η φασαρία θα νιώσεις πως σε κουράζει. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σε κάνει περισσότερο καχύποπτο/η με όλους και με όλα για αυτό και θα επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από οποιονδήποτε έχεις έστω και την παραμικρή υπόνοια. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις με πρόσωπα του στενού συγγενικού σου περίγυρου καθώς είναι πιθανόν να πληγούν. Ακόμα θα χρειαστεί να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σε συνδυασμό με το γενικότερο εκνευρισμό δεν θα σε βοηθήσει.

Αιγόκερως

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό θα διαπιστώσεις πως έχεις καιρό να δεις κάποιους αγαπημένους σου φίλους και θα επιδιώξεις είτε να τους συναντήσεις είτε -αν είναι φορτωμένο το ημερήσιο πρόγραμμα- να μιλήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο δεν είναι βοηθητικό για στενές επαφές καθώς ακόμα και αν έχεις την καλύτερη διάθεση θα παρατηρήσεις πως θα είναι δύσκολο να βρεθεί ένα κοινό σημείο επαφής. Οι ανάγκες σου θα συγκρουστούν με τις επιθυμίες των άλλων και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις σε φιλικές σχέσεις. Σήμερα θα μπορείς με ευκολία να ανακαλέσεις στη μνήμη σου γεγονότα του παρελθόντος και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς δεν θα έρθουν μόνο τα ευχάριστα.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου κατά αποκλειστικότητα σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα είναι μία πιεστική ημέρα καθώς τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν όλη την ενέργεια και την προσοχή σου προκειμένου να γίνουν όπως τα θέλεις. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό ιδιαίτερα αν δεν πάνε όπως τα έχεις προγραμματίσει. Σήμερα θα πρέπει να είσαι «τύπος και υπογραμμός» στη δουλειά καθώς ακόμα και με μία μικρή αφορμή μπορεί να χάσεις τον έλεγχο και να πεις ή να κάνεις κάτι που είναι «φάουλ».

Ιχθύς

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν δραστηριότητες και άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι για αυτό και θα τους αναζητήσεις! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να χαλάσει λίγο την ατμόσφαιρα, καθώς θα σου έρθουν στο μυαλό γεγονότα του παρελθόντος και δουλειές που πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους κάποια στιγμή. Προσπάθησε να ζήσεις τη στιγμή, τις επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους και μία βόλτα την οποία ενδεχομένως θα κάνεις και μη γεμίζεις το μυαλό σου με οτιδήποτε άλλο!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ