ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Ιουνίου;

Κριός

Η διάθεσή σου θα είναι κάπως βαριά και σήμερα για αυτό θα περιοριστείς στις σκέψεις σχετικά με ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και θα αφήσεις για μία άλλη ημέρα που θα έχεις περισσότερη ενέργεια τις πράξεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεις την ηρεμία που αναζητάς στους δικούς σου ανθρώπους. Επίλεξε να τους αφιερώσεις χρόνο καθώς η επαφή μαζί τους θα βοηθήσει πάρα πολύ να νιώσεις συναισθηματική ισορροπία.

Ταύρος

Σήμερα θα αναζητήσεις μία έξοδο παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα ή είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάποια ομάδα με την οποία ασχολείσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα ευνοήσει και τις δημόσιες σχέσεις. Η επιθυμία σου να είσαι αρεστός/η στους άλλους θα πραγματοποιηθεί καθώς η ευνοϊκή αυτή η όψη θα βοηθήσει σε αυτό. Προτίμησε να περάσεις την ημέρα παρέα με τους φίλους σου καθώς η επαφή μαζί τους θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου και την καλή σου διάθεση.

Δίδυμοι

Σήμερα όπως και τις τελευταίες ημέρες είσαι αποφασισμένος/η να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτούς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να φέρνει στο προσκήνιο τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα ευνοήσει τις επαγγελματικές συζητήσεις, τα επαγγελματικά ραντεβού και τις οικονομικές συμφωνίες. Σήμερα καλό θα ήταν να διαφημίσεις τις δεξιότητες και τις ικανότητές σου καθώς η ημέρα θα σε ευνοήσει σε αυτό, και αυτό με τη σειρά του θα σε ευνοήσει στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Καρκίνος

Το μυαλό σου μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε ταξίδια ή να οργανώνεις ήδη την απόδρασή του καλοκαιριού καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε κάνει να βρεις τρόπο να ταξιδέψεις είτε νοητά είτε κυριολεκτικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η καλή σου διάθεση θα συνεπάρει και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς με αποτέλεσμα να τους κάνεις να νιώσουν καλύτερα. Η γοητεία σου θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα και δεν αποκλείεται να γίνεις αντικείμενο συζήτησης στους ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος ή να συνειδητοποιήσεις πώς έχεις αποκτήσει θαυμαστές!

Λέων

Το μυαλό σου εξακολουθεί να αναμοχλεύει ζητήματα του παρελθόντος και να «τρέχει» σε ανθρώπους που σου έχουν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί την αναδρομή στο παρελθόν και μάλιστα με μία νοσταλγική διάθεση. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως μπορεί να ξεκινήσει μία νέα αισθηματική γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο. Ακόμα είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις κάποια χρήματα είτε μέσα από μία ασφάλεια είτε μέσα από ένα διακανονισμό τα οποία θα αποτελέσουν ανάσα!

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να πάρεις την επιβεβαίωση από τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου ιδιαίτερα από εκείνους τους οποίους εκτιμάς και θαυμάζεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως η επιβεβαίωση θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις θετικότερες των εντυπώσεων. Ακόμα είναι πιθανόν να σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία για ένα επαγγελματικό ραντεβού το οποίο θα πάει πολύ καλά ή να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία η οποία θα είναι προς όφελος σου. Δες τις παραμέτρους που θα έχεις σε κάθε ζήτημα και αποφάσισε ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

Ζυγός

Κάποιες από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν και σήμερα και η αλήθεια είναι πως θα αισθάνεσαι κουρασμένος/η, με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο και να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου αλλά και να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες. Μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου στο τέλος της ημέρας είναι το μυστικό για να περάσεις καλά και να καταφέρεις να αποφορτιστείς από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Η ημέρα για εσένα θα είναι πολύ καλή και θα το καταλάβεις αμέσως μιας και η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί τη διάθεση να ασχοληθείς με δραστηριότητες που αγαπάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα δημιουργήσει μία «κινητικότητα» στα αισθηματικά σου ζητήματα η οποία θα είναι προς όφελος σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να περάσεις όμορφα σήμερα είναι να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες ώστε να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Αν το κάνεις αυτό η ημέρα προμηνύεται υπέροχη.

Τοξότης

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς η αλήθεια είναι πως θα είσαι αρκετά εσωστρεφής αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό καθώς θα σε βοηθήσει να έρθει σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεις συναισθηματικό καταφύγιο στο σπίτι σου μέσα από τη συναναστροφή με τους δικούς σου ανθρώπους. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου παράπονα που μπορεί να έχεις από εκείνους διαφορετικά -αν έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος- δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Αιγόκερως

Σήμερα επιθυμείς να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο καθώς θέλεις όχι μόνο έναν αλλά πολλούς ανθρώπους για να πεις μια κουβέντα για αυτό και θα επιδιώξεις επαφές με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν όμορφο περίγυρο γεμάτο από ανθρώπους που εκτιμάς! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η. Αν έχεις σκοπό να πας για ψώνια χρειάζεται σύνεση γιατί θα έχεις μια τάση για σπατάλες.

Υδροχόος

Σήμερα εξακολουθούν να σε απασχολούν πρακτικά ζητήματα όπως είναι τα οικονομικά σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια να μην ασχοληθείς με αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι βοηθητικό για να βάλεις σε μια σειρά τις οικονομικές σου εκκρεμότητες ή να σχεδιάσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης για να μην νιώθεις ανασφάλεια. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι πώς θα πρέπει να διαχωρίσεις τις πραγματικές από τις εφήμερες ανάγκες ώστε να μπορέσεις να κάνεις μία καλύτερη διαχείριση στο ταμείο σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η αλήθεια είναι πως μπορεί να σου δημιουργήσει μια αναταραχή καθώς θα είναι δύσκολο να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς και να σταματήσεις να νιώθεις συναισθηματική ανασφάλεια, και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο στους γύρω σου. Νέες προσωπικές, αισθηματικές και επαγγελματικές γνωριμίες ευνοούνται σήμερα για αυτό εστίασε σε αυτά που μπορείς να κάνεις προς όφελος σου και μη χάνεις το χρόνο σου να σκέφτεσαι αυτά που δεν μπορείς!