Τα ζώδια της ημέρας

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς για αυτό όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και όλα αυτά που μπορούν να σου προκαλέσουν αναστάτωση! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις κολλημένος/η σε αυτές και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα εντείνει αυτό το συναίσθημα προκαλώντας σου δυσθυμία. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να αφήσεις πίσω σου «βαρίδια» του παρελθόντος τα οποία κουβαλάς και δεν σε αφήνουν να εστιάσεις στο παρόν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μία θετική έκβαση σε κάποιο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτους.

Ταύρος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η και να μην βιαστείς να ονομάσεις φίλους σου ανθρώπους που έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην παρασυρθείς από την ουτοπική διάθεση που θα έχεις καθώς θα είναι η παγίδα της σημερινής ημέρας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να κρατά στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και ανησυχίες σχετικές με την εικόνα που δίνεις προς τα έξω, κυρίως στους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα υποδηλώνει πως ίσως πάρεις μία απόφαση που αφορά επαγγελματικά ζητήματα με λάθος κριτήρια. Καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής ώστε να κερδίσεις χρόνο αλλά και να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που σίγουρα θα μετανιώσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει ένα ωραίο κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για την ψυχολογία αλλά και την ενέργειά σου.

Καρκίνος

Σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να αλλάξεις παραστάσεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου ένα μελλοντικό σου ταξίδι, τα επόμενα σχέδια σου αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σου δημιουργήσει σύγχυση και δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να κάνεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει ακόμα και ένα νέο έρωτα τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή.

Λέων

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα κάνει ιδιαίτερα έντονα τα συναισθήματα σου αλλά και την ανάγκη σου να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και μάλιστα με οποιοδήποτε κόστος. Η γκάμα σου είναι μεγάλη και πιθανό να επιλέξεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα αλλά και με ερωτικά. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα σου λέει πως χρειάζεται να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και να βάλεις και τη λογική στο παιχνίδι αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος αποφάσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις το συναισθηματικό καταφύγιο που έχεις ανάγκη στο σπίτι σου και στους δικούς σου ανθρώπους.

Παρθένος

Σήμερα θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο οι αισθηματικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η με τους ανθρώπους που αγαπάς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή και σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση θα σου δημιουργήσει και συναισθηματική σύγχυση. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει ενισχύσεις μέσω των ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος καθώς η γνώμη τους θα σε βοηθήσει να «ξεμπλοκάρεις» και να καταλάβεις πώς πρέπει να διαχειριστείς κάποιες ζητήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς εξακολουθεί να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία έχουν αρχίσει να σε πιέζουν. Η σύνοδος που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να μην περιμένεις ένα θαύμα προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά να βασιστείς στον εαυτό σου, τις ικανότητές σου και την όρεξή σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο με τον Δία από το Σκορπιό θα σε ανταμείψει για τη δουλειά σου καθώς θα σου δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες η για να διαπραγματευτείς και πιθανόν να κερδίσεις ένα χρηματικό μπόνους ή κάποιο οικονομικό δώρο.

Σκορπιός

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη θα είναι να βγεις έξω, να δεις αγαπημένους σου φίλους και να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα κάνει ακόμα πιο έντονη αυτή την ανάγκη με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να παραμείνεις στο σπίτι ή να ασχοληθείς μόνο με τη δουλειά σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσει τις παρανοήσεις και θα γίνει η αιτία για να διαρρεύσουν μυστικά κυρίως της προσωπικής σου ζωής για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να διασκεδάσεις! Πρόσεξε ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε σχέση καθώς οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και η «ανάλαφρη» διάθεση σου θα τους βοηθήσει να σε πλησιάσουν!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε φέρνει σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους δηλαδή τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες μέρες είχες χάσει την επαφή μαζί τους και αυτό δεν θα σου αρέσει για αυτό και θα προτιμήσεις να κερδίσεις το χρόνο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα ρίξει ένα πέπλο πάνω σε προβλήματα και ζητήματα τα οποία μπορούν να σας χαλάσουν τη διάθεση και αυτό προσωρινά θα είναι βοηθητικό για εσένα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα αυξήσει την αισιοδοξία σου και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να περάσεις μία όμορφη μέρα!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί μία γλυκιά αναστάτωση στο περιβάλλον σου καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστοί ακόμα και οι γείτονες! Τα νέα που θα σου φέρουν θα είναι αρκετά και θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα ευνοήσει τη διαρροή μυστικών για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό όχι μόνο θα ευνοήσει την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά μπορεί να φέρει και ευκαιρίες για μία συμφωνία ιδιαίτερα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο.

Υδροχόος

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο υλικές ανάγκες τις οποίες είτε αγνοούσες είτε απλά μέχρι τώρα δεν υπήρχαν στον ορίζοντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί ανάγκες οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν ζητήματα στα οικονομικά σου θέματα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από ότι αντέχεις και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος/η σε κάποια υποχρέωση σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα εντείνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση οδηγώντας σε λάθος αποφάσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μία επαγγελματική ευκαιρία την οποία αξίζει να κοιτάξεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μην περάσεις απαρατήρητος/η για κανέναν λόγο! Αυτό μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό αξίζει να του δώσεις προσοχή προκειμένου να το διευθετήσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα θολώσει τα νερά και θα σε κάνει να ωραιοποιήσεις τις επιλογές σου και τις πράξεις σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο θα συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό σου δημιουργεί τάσεις φυγής για αυτό μία καλή ιδέα θα είναι να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία εκδρομή.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ