ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουνίου;

Κριός

Η σημερινή ημέρα ενδέχεται να ξεκινήσει νωχελικά καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα βοηθήσει σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις δεν θα σου είναι τόσο εύκολο να τις φέρεις εις πέρας καθώς θα σου λείπει η συνηθισμένη ενέργεια που  έχεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μία ευκαιρία για να κερδίσεις κάποια επιπλέον χρήματα μέσα από μία δραστηριότητα σου. Η ημέρα μπορεί να ευνοήσει αρκετά και τις οικονομικές δοσοληψίες γενικότερα για αυτό προσπάθησε να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί καθώς θα  ευνοηθείς.

Ταύρος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως έχεις «σημεία επαφής» θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία ευχάριστη ημέρα μακριά από τις συνηθισμένες υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε παρακινήσει -όση δουλειά και αν έχεις- να βρεις χρόνο να πιείς ένα καφέ ή έστω να μιλήσεις για λίγο στο τηλέφωνο με κάποιο αγαπημένο σου φίλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις στον περίγυρό σου και να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου με τις διαφορετικές απόψεις σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές σήμερα και κάποιες από αυτές θα είναι και πολύ βοηθητικές.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει επαγγελματικό οίστρο και την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα είναι ιδανικό για να επιτυχείς το στόχο σου καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Μία επαγγελματική πρόταση που δεν περιμένεις θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου αλλά πριν βιαστείς να απαντήσεις προσπάθησε να ζυγίσεις σωστά τα υπέρ και τα κατά για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα για να κάνεις μία εκδρομή ή να βρεθείς σε παρέες με τις οποίες ξέρεις πως μπορείς να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να βγεις έξω! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο  είναι πιθανόν να φέρει νέα από κάποιο φίλο σου ή σχετικά με κάποιο φίλο σου τα οποία μπορεί να σε ξαφνιάσουν λίγο αλλά θα είναι ευχάριστο το συναίσθημα! Απόφυγε τη ρουτίνα σήμερα καθώς είναι η μόνη που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση.

Λέων

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και δεν θα σε αφήσει να νιώσεις άνετα καθώς θα σου φέρει στο μυαλό γεγονότα του παρελθόντος που θα σου δημιουργήσουν  συναισθηματική ανησυχία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στα γεγονότα του παρόντος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι πιθανόν να  φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σε κουράσουν λίγο αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν καθώς  θα  κρατήσουν το μυαλό σου απασχολημένο. Μία οικονομική συμφωνία είναι πιθανό να συμβεί σήμερα και θα έχει καλά αποτελέσματα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε αναμονή επεδίωξε να το διευθετήσεις.

Παρθένος

Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου θα εξαρτηθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό από την επιβεβαίωση που θα πάρεις από τους άλλους και συγκεκριμένα από τους αγαπημένους σου άλλους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τους στενούς του συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από αυτούς θα αντλήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι βοηθητικό για να λύσεις χωρίς κόπο -αλλά με τρόπο- ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου θα διαδραματίσει το ρόλο του σε αυτό καθώς η συμβολή του σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί θα είναι καθοριστική.

Ζυγός

Η ημέρα θα έρθει με αρκετές απαιτήσεις από εσένα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς είναι αποφασισμένη να σε βάλει να δουλέψεις με εντατικούς ρυθμούς. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές αλλά αν κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας χωρίς να αγχωθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος  -είτε αισθηματικό είτε οικονομικό- προκειμένου να καταφέρεις να το λύσεις. Προσπάθησε να το κάνεις σήμερα καθώς η ημέρα σε ευνοεί.

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεσή σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτό είναι κάτι που θα διαπιστώσεις από το πρωί καθώς η είσοδος της Σελήνη στους Ιχθύς θα σου δείξει το δρόμο. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να το κάνεις και να αντλήσεις ενέργεια από αγαπημένες δραστηριότητες και από αγαπημένους σου ανθρώπους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι βοηθητικό καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα σχέση είτε προσωπική είτε σχέση συνεργασίας η οποία θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι κάποια σημαντικά ζητήματα.

Τοξότης

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι καθώς η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα βοηθήσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα δυσκολέψει λίγο αυτό το έργο καθώς θα σου δημιουργήσει την τάση να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι για ζητήματα τα οποία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι βοηθητικό καθώς θα  σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες είναι ικανές να κρατήσουν το μυαλό σου απασχολημένο και να μην παραπονιέσαι!

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα και θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου με τις ανησυχίες τους, τα θέματα που τους απασχολούν και τη γενικότερη διάθεση για κουβέντα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και υποδηλώνει πως αυτό θα σου αρέσει καθώς και εσύ θα έχεις την ίδια διάθεση με εκείνους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά κάποιες από αυτές θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς καθώς δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ένας νέος έρωτας.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα για αυτό προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις και μην τα αφήνεις εκκρεμότητα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν ένα γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς κάποια γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και να κινηθείς ανάλογα. Η διορατικότητα σου θα είναι πολύ βοηθητική για οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί σήμερα για αυτό άκουσε τη πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.

Ιχθύς

Σήμερα θα προσπαθήσεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις είτε είναι δουλειά είτε είναι μία χάρη είτε είναι κάποιος άνθρωπος, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο ζώδιό σου θα σε κάνει διεκδικητικό/η και μαχητικό/η. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος η συμπεριφορά σου να δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ εσένα και των αγαπημένων σου προσώπων καθώς η αλήθεια είναι πως δεν τους έχει συνηθίσει σε έντονες διεκδικήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις αφενός για να καταφέρεις αυτό που θέλεις και αφετέρου για να προλάβεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι εκείνη που θα σε βγάλει από δύσκολες θέσεις και θα σου δείξει το δρόμο για να επιτύχεις αυτό που θέλεις.