ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να τονίζει την ανάγκη σου για συναντήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα όχι μόνο για να βρεθείς με τους φίλους σου και να ανταλλάξετε τα νέα σας αλλά και για να συνδράμεις σε οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί. Η συναισθηματική αλλά και η πρακτική υποστήριξη θα είναι το δώρο σου προς εκείνους και σίγουρα θα βρουν τρόπο να στο ανταποδώσουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό μπορεί να φέρει ψήγματα ζήλιας σε κάποιες φιλικές σου σχέσεις και ίσως να μη βρεις την υποστήριξη που περίμενες σε κάποιο προσωπικό σου θέμα.

Ταύρος

Η επαγγελματική σου καταξίωση είναι πάνω από όλα σήμερα και δεν θα βρεθεί τίποτε άλλο που μπορεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε «πιέζει» να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου θα έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με ένα φιλόδοξο σχέδιο σου. Πριν τον κατηγορήσεις για αυτό σκέψου το ενδεχόμενο να μην έχεις πάρει σωστές αποφάσεις λόγω υπεραισιοδοξίας και απλά εκείνος να προσπαθεί να σε προφυλάξει.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και εξακολουθεί να σου φέρνει στο μυαλό τρόπους για να το σκάσεις από τη δουλειά και να κάνεις έστω μία κοντινή εκδρομή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για τη σημερινή ημέρα αλλά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Μην πάρεις αψήφιστα αποφάσεις και μην αφήσεις δουλειές ημιτελείς καθώς εκείνες είναι πιο σημαντικές και αν δεν τις τελειώσεις θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να απολογείσαι.

Καρκίνος

Οι σκέψεις που κάνεις τις τελευταίες ημέρες σε αναστατώνουν ψυχολογικά καθώς σου φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που όμως δεν έχεις καταφέρει να αφήσεις πίσω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να δεις τα ζητήματα που σε απασχολούν στην πραγματική τους διάσταση καθώς θα έχεις την τάση να υπερβάλλεις. Την ίδια τάση θα έχεις και στα οικονομικά ζητήματα για αυτό πρόσεξε να μην παρασυρθείς από οικονομικά ανοίγματα και να μην ξοδέψεις παραπάνω χρήματα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σου.

Λέων

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα δυσκολευτείς πολύ να πεις όχι σε ότι και αν σου ζητήσουν οι γύρω σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε κάνει να νιώθεις τύψεις για καθετί που θα αρνηθείς σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει θέματα με τους κοντινούς σου ανθρώπους καθώς από τη μία δεν θέλεις να πεις όχι αλλά από την άλλη αν αναλάβεις περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορείς να κάνεις τότε πάλι θα βρεθείς εκτεθειμένος/η απέναντί τους. Καλό θα ήταν να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου και τις ανάγκες των άλλων, αλλά να δώσεις προτεραιότητα σε εσένα.

Παρθένος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν ούτε σήμερα να σε κυνηγούν και να σε πιέζουν αλλά η αλήθεια είναι πως εσύ έχεις γεννηθεί για να φέρνεις εις πέρας κάθε τι που θα σου ανατεθεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε καλεί να τακτοποιήσεις άμεσα εκκρεμότητες της καθημερινότητας και εργασιακά ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στην επίτευξη του ημερήσιου προγράμματος σου. Αιτία για αυτό θα είναι η υπέρ αισιοδοξία σου που δεν θα σε αφήσει να δεις την πραγματική διάσταση των υποχρεώσεων που έχεις. Μη ζορίσεις πολύ τον εαυτό σου και μην ξεχνάς πως δεν είσαι ο σούπερμαν.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε καλεί να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο και τη δημιουργικότητα σου με σκοπό να τα αξιοποιήσεις όπως θέλεις. Επένδυσε χρόνο σε μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου και να τα βάλεις με τους ανθρώπους γύρω σου, που θα προσπαθήσουν να σε προσγειώσουν!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ξυπνήσει και με τις καλύτερες των διαθέσεων καθώς συνεχίζεις να αναμοχλεύεις το παρελθόν και για την ακρίβεια όλα εκείνα που σε έχουν πληγώσει. Ιδιαίτερη μνεία θα κάνεις σε επαγγελματικά ζητήματα και σε ευκαιρίες που έχασες αλλά είναι και πολύ πιθανό να ζητήσεις το λόγο από τους δικούς σου καθώς όλο και κάτι θα βρεις να τους προσάψεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει μια δόση υπερβολής σε οτιδήποτε κι αν κάνεις, οτιδήποτε και αν σκεφτείς σήμερα. Μην εκνευρίζεσαι με πράγματα που έγιναν στο παρελθόν και δεν γίνεται να αλλάξουν και άφησε πίσω τη διάθεση που έχεις για υπερβολές.

Τοξότης

Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να συναναστραφείς με κόσμο και να μη νιώσεις ούτε λεπτό μόνος/η σου καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό/η από ότι είσαι και σου χαρίζει διάθεση για δημόσιες σχέσεις. Είναι πιθανόν από το πρωί να αρχίσεις τα τηλέφωνα και τα μηνύματα σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς προκειμένου να μάθεις τα νέα τους και να πεις και τα δικά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό σου εφιστά την προσοχή καθώς η ανάγκη σου να μοιραστείς πληροφορίες μπορεί να σε κάνει να πεις και κάποιο μυστικό δεν θα έπρεπε. Προσπάθησε να ελέγξεις τον ενθουσιασμό που μπορεί να σε πιάσει πάνω σε μία συζήτηση και να μην μεταφέρεις ζητήματα τρίτων και πράγματα που δεν χρειάζεται να πεις.

Αιγόκερως

Σήμερα η ημέρα εξακολουθεί να αναμοχλεύει τις ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου θέματα και εσύ θα επιδιώξεις να βρεις λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί και σχετίζεται με το ταμείο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως τα βήματά σου θα είναι μετέωρα καθώς δεν θα έχεις αποφασίσει με σωστά κριτήρια. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι η υπεραισιοδοξία σου ή η τάση που θα έχεις να υποτιμάς τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε αποφάσεις σου που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σου οτιδήποτε και αν κάνεις. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία ροπή στην κυκλοθυμία και αυτό δεν θα βοηθήσει τις επαφές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα καθώς δεν θα βρεις υποστήριξη στα σχέδια σου τουλάχιστον όχι την υποστήριξη που εσύ περιμένεις από τους άλλους. Προσπάθησε να καταλάβεις το λόγο για τον οποίο μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και κάνε μία ειλικρινή συζήτηση προκειμένου να δεις αν συμβαίνει κάτι.

Ιχθύς

Κατακλύζουν το μυαλό σου διάφορες σκέψεις σε σχέση με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει μία ροπή στην απαισιοδοξία καθώς θα είναι δύσκολο να βγεις από το φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει αυτή την αίσθηση που έχεις και θα σε κάνει να πιστέψεις πως δεν είναι η τυχερή σου μέρα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να σε παρασύρουν καθώς η ημέρα θα πάρει το «χρώμα» που θα της δώσεις.