Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, ασχολήσου σήμερα με τις υποχρεώσεις σου αν δεν θες να πολλαπλασιαστούν.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να τονώσεις τις σχέσεις με φίλους και συναδέλφους σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε κάνει πολύ υποστηρικτικό/η με τους άλλους και θα ενισχύσει τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί συλλογική προσπάθεια. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους το απόγευμα πέρα από αρκετά δραστήριο/α θα σε κάνει και αρκετά επικοινωνιακό/η και αυτά τα δύο θα είναι ένας καλός συνδυασμός για οτιδήποτε θελήσεις να επιτύχεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και νέες συμμαχίες!

Ταύρος

Αυτό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου σήμερα είναι η κοινωνική σου προβολή και για να το επιτύχεις θα χρειαστεί να στραφείς τις επαγγελματικές σου ικανότητες και να τις προωθήσεις τα κατάλληλα πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε βάλει στη δράση προκειμένου να το καταφέρεις. Η δική σου δράση μπορεί να φέρει και αντίδραση από ορισμένους για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς οι σχέσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να διαταραχθούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους το απόγευμα θα σώσει την κατάσταση και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να σε ξεσηκώσει ώστε να πάρεις τη βαλίτσα σου και να φύγεις ακόμα και για μια ημέρα. Αν καταφέρεις να κάνεις την εξόρμηση που έχεις κατά νου τότε σίγουρα θα ηρεμήσεις και θα γυρίσεις άλλος άνθρωπος. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου καθώς η βιασύνη σου θα προκαλέσει εκνευρισμό όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους γύρω σου. Πρόσεξε τις μετακινήσεις καθώς ενδέχεται να βιάζεσαι αρκετά και να «σκοντάψεις». Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να φτιάξεις το κλίμα το οποίο μπορεί να διαταράχθηκε λόγω της έντασης σου το πρωί.

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με όλους και για αυτό θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες θέλεις να βρίσκονται κοντά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει έντονο συναισθηματικό αναβρασμό με αποτέλεσμα να ψάχνεις εξιλαστήριο θύμα! Ακόμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει που θα συντελέσουν και εκείνα για τον εκνευρισμό σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε επαναφέρει στην τάξη και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσεις κάθε τι που σε απασχολεί.

Λέων

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα τονίσει κάθε κατάσταση -είτε θετική είτε αρνητική- που υπάρχει σε αυτές. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα φέρει στο προσκήνιο τα απωθημένα σου και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και φασαρίες. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο για κάτι που θα πεις ο τρόπος που θα το πεις δεν θα είναι ο κατάλληλος. Αν χρειάζεται οπωσδήποτε να λύσεις μία παρεξήγηση σήμερα προτίμησε το απόγευμα καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα εξομαλύνει την κατάσταση και θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους γιατί αν τις αφήσεις θα πολλαπλασιαστούν! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σου χαρίσει τόση ενέργεια όση ακριβώς χρειάζεσαι προκειμένου να τακτοποιήσεις κάθε δουλειά που θα παρουσιαστεί. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και θα σε βοηθήσει πολύ σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Οι συμφωνίες ευνοούνται σήμερα και να θυμάσαι πως όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα τα προσεγγίσεις.

Ζυγός

Έφτασε η ημέρα που θα δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και σε αυτά που σε ευχαριστούν καθώς η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενες ημέρες ήταν αρκετά κουραστικές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε ξεσηκώσει και θα σε προκαλέσει να αδράξεις κάθε ευκαιρία! Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα φρόντισε να είναι κάτι που σε ευχαριστεί καθώς αυτό είναι το μυστικό για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα φέρει νέα και συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική αναστάτωση στο σπίτι σου και να μην ξέρεις πως πρέπει να τη διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα καθώς θα σε κάνει ανυπόμονο/η. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να ανταπεξέλθεις χωρίς να εκνευρίζεσαι καθώς δεν θα καταφέρεις τίποτα αν δεν χαλαρώσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα εξομαλύνει την κατάσταση για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις το δεύτερο μισό της ημέρας για να συζητήσεις κάποια θέματα τα οποία είναι σημαντικά και για εσένα αλλά και για τους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να επικοινωνήσεις με όσους περισσότερους μπορείς καθώς η συζήτηση φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου χαρίσει την ενέργεια και τη διάθεση να κάνεις μία βόλτα σε συγγενείς γνωστούς ακόμα και γείτονες! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει υπερένταση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς δεν θα αργήσεις να μετατρέψεις μία συζήτηση σε πεδίο μάχης! Απόφυγε να ανοίξεις ζητήματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως υπάρχουν διαφωνίες και μην πηγαίνεις γυρεύοντας. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις ένα τρόπο επικοινωνίας που δεν θα εγείρει εντάσεις και φασαρίες!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με κάποιες ανησυχίες σου οι οποίες σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα για αυτό και καλό θα ήταν να κάνεις μία καταγραφή εσόδων-εξόδων προκειμένου να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και εγείρει θέματα ασφάλειας με πρώτο από όλα τον οικονομικό τομέα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς και να βρεις τρόπο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα ευνοήσει επαφές και συζητήσεις για οικονομικά θέματα αρκεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις μία ροπή στις εντάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει τη διάθεση σου καθώς θα προκαλέσει συναισθηματικές μεταβολές που με τη σειρά τους θα προκαλέσουν μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Η σύνοδος που θα σχηματίζει με τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια και ζωντάνια. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να διοχετεύσεις το πλεόνασμα ενέργειας προς ένα ωφέλιμο σκοπό, διαφορετικά θα γίνει νεύρα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και σε εσένα και στους άλλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τους Διδύμους το απόγευμα θα βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύς

Οι ανησυχίες που θα έχεις σήμερα θα σε κάνουν αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε κατάσταση άμυνας ακόμα και αν είσαι περιτριγυρισμένος/η από δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα εντείνει το άγχος σου και την περίεργη διάθεση σου με αποτέλεσμα να σε κρατήσεις αποστάσεις με όλους. Όσο περνάει η ημέρα θα είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείς καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα βοηθήσει την επικοινωνία σου και θα σε φέρει κοντά με κάποιους ανθρώπους. Επένδυσε στους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς σήμερα θα βρεις συναισθηματικό καταφύγιο στους δικούς σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ