Τα ζώδια της ημέρας

Τοξότη, η πρώτη μέρα του Ιουνίου ξεκινά με διάθεση να αρχίσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Ιουνίου;

Κριός

Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω μία θέση από την οποία θα τονίσει κυρίως επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε έχει σχέση με την εικόνα που δίνεις στους άλλους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να αφήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να καταφέρεις κάτι ωφέλιμο στον επαγγελματικό τομέα. Το σπίτι σου και οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι το καταφύγιό σου για αυτό φρόντισε -αν περισσέψει χρόνος- να τον περάσεις μαζί τους προκειμένου να αποφορτιστείς.

Ταύρος

Η πρώτη ημέρα του μήνα θα σε βρει αρκετά ευδιάθετο/η, να συζητάς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να ανταλλάσσετε απόψεις γύρω από θέματα της επικαιρότητας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός/η και να συμμετέχεις σε παρέες και συζητήσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου δείξουν την προτίμησή τους στο πρόσωπό σου. Η ημέρα μπορεί να σε παρασύρει σε αγορές που δεν χρειάζεσαι για αυτό φρόντισε να μείνεις μακριά από βιτρίνες και πειρασμούς!

Δίδυμοι

Η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού θα σε βρει με μία εσωστρεφή διάθεση και την ανάγκη να λύσεις εδώ και τώρα ζητήματα του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τέτοιου είδους αποφάσεις προκειμένου να διώξεις τα συναισθηματικά βάρη που έχεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς αυτά θα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσένα. Αξιολόγησε μία οικονομική πρόταση που μπορεί να σου γίνει -ή μία προσωπική- καθώς θα έχουν ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Η πρώτη ημέρα του μήνα θα σε βρει σε μία περίεργη κατάσταση κατά την οποία θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον οι αγαπημένοι σου άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου και όχι τα δικά σου ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις την επιβεβαίωση των άλλων ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου καθώς θα είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητος/η. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία ευκαιρία για την προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η πρώτη ημέρα του Ιουνίου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία σε έχουν κουράσει και κατά το προηγούμενο διάστημα. Αυτό είναι κάτι που επιθυμείς καθώς όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο περισσότερο θέλεις να έχεις ελεύθερο χρόνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις καθετί που έχει σε εκκρεμότητα. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα μπλοκάρει λίγο τα σχέδιά σου καθώς δεν θα σε αφήσει εύκολα να συγκεντρωθείς στις δουλειές σου. Ένα αισθηματικό σου ζήτημα είναι πιθανόν να είναι η αιτία για αυτό αλλά καλό θα ήταν να το κρατήσεις σε απόσταση.

Παρθένος

Η πρώτη ημέρα του μήνα σε καλωσορίζει με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να υποδηλώνει πως ενός καλού μύρια έπονται. Σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον/στη σύντροφό σου καθώς ο έρωτας θα είναι η κινητήριος δύναμη της ημέρας αλλά και της διάθεσή σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει κοντά σου πρόσωπα τα οποία τα ενδιαφέρεις είτε σε προσωπικό είτε σε αισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Κάνε τις επιλογές σου αλλά καλό θα ήταν να ταυτίζονται με τις ανάγκες σου.

Ζυγός

Βρισκόμαστε στην πρώτη ημέρα του καλοκαιριού και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πώς το καλοκαίρι πηγάζει από μέσα σου. Όσο καλύτερα είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να νιώσεις αυτή την αίσθηση ανεμελιάς που ξεκινά κάθε καλοκαίρι. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις σημασία και δεν θα μπορέσεις να διαθέσεις το χρόνο σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Αν θέλεις σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις χρόνο και για σένα αλλά και για τους ανθρώπους που είναι η κινητήριος δύναμή σου.

Σκορπιός

Η πρώτη μέρα του μήνα έρχεται με πολύ καλή διάθεση μιας και η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φέρει γύρω σου αγαπημένους ανθρώπους, συγγενείς ακόμα και οι γείτονες! Εκμεταλλεύσου την πέραση που θα έχεις στους άλλους για να βρεις ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που εσύ επιθυμείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως όσο περισσότεροι άνθρωποι δείξουν τη συμπάθειά τους προς εσένα τόσο περισσότερο θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό καθώς κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πως θα συμβεί.

Τοξότης

Η πρώτη μέρα του Ιουνίου ξεκινά με διάθεση να αρχίσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης καθώς ήρθε η ώρα να σκεφτείς και τα πλάνα που έχεις για το καλοκαίρι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μαζέψεις όσα περισσότερα μπορείς καθώς με αυτό τον τρόπο θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου και να βγεις ωφελημένο/η από μία οικονομική συμφωνία ή από μία πρόταση για δουλειά. Προσπάθησε μόνο να μην περάσεις στο άλλο άκρο και γίνεις φιλάργυρος καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει πρόβλημα ακόμα και σε εσένα!

Αιγόκερως

Η πρώτη μέρα του Ιουνίου θα σε βάλει στη διαδικασία να τονίσεις τις δικές σου ανάγκες και να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου οι αγαπημένοι σου άνθρωποι να συμπλεύσουν με αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές θα βοηθήσεις και τα δικά σου προσωπικά θέματα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα επιλέξεις για να «δείξεις» τις ανάγκες σου καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι ο κατάλληλος και να μη σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που θέλεις.

Υδροχόος

Η πρώτη ημέρα του μήνα ξεκινά με την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου κάθε τι που σε ζορίζει για να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί μία υποτονική διάθεση η οποία δεν είναι ευνοϊκή για να φέρεις εις πέρας δουλειές και υποχρεώσεις, είναι όμως ευνοϊκή για να κάνεις μία συζήτηση με τον εαυτό σου και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια είναι τα πράγματα που θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και με ποια είσαι «ερωτευμένος/η». Κάνε τις αλλαγές που χρειάζονται καθώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να νιώσεις καλά.

Ιχθύς

Η πρώτη ημέρα του μήνα θα σε βρει παρέα με ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα και στόχους καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω θα τονίσει τη συναισθηματική ανάγκη σου να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα αυξήσει τη δημοτικότητά σου και θα σου χαρίσει ένα κοινό το οποίο θα ακολουθήσει τις ιδέες και τις απόψεις σου. Η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές και εθελοντικές εργασίες για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη συνδρομή των φίλων σου όπου είναι απαραίτητο.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ