Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, πέρνα χρόνο με το σύντροφό σου και βρες έναν τρόπο να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να κάνεις κάποιες διευθετήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και σε περίπτωση που δεν ασχολήθηκες μαζί τους εχθές καλό είναι να το κάνεις σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Για να μπορέσει να βγει κάτι από αυτές τις συζητήσεις καλό θα ήταν να μην πεισμώσεις, ώστε να μπορέσεις να δεις με λογική σκέψη αν όντως σε συμφέρουν οι προτάσεις που θα σου γίνουν.

Ταύρος

Σήμερα που η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κάνεις μία συζήτηση με κάποιο συνεργάτη σου ή με τον/τη σύντροφό σου, που θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για ένα θέμα που σε απασχολεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως μπορεί να μην κρατήσεις τα προσχήματα αν ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει και να «σηκώσεις το γάντι» σε μία λεκτική αντιπαράθεση. Πέρα από αυτό η ημέρα προμηνύεται καλή καθώς μπορεί να φέρει συμφωνίες και να ανοίξει νέες προοπτικές σε υπάρχουσες συνεργασίες.

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι η ησυχία σου για αυτό και τα κρατήσεις μία διακριτική στάση χωρίς να ασχοληθείς καθόλου με ζητήματα που δεν σε αφορούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις απόλυτα καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς. Σήμερα εάν το επιλέξεις θα μπορέσεις να ασχοληθείς με μεγάλη επιτυχία με εργασιακά ζητήματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με δουλειές της καθημερινότητας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις αυτό το δύσκολο πρώτο βήμα της αρχής.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου και μάλιστα μπορείς να το παρακινήσεις και να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι καθώς η ημέρα θα ευνοήσει οτιδήποτε κάνεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει δημιουργικότητα, την οποία θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να εκφράσεις και μία καλή ιδέα είναι να την εκφράσεις μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο θα φέρει στα αυτιά σου νέα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον τα οποία θα «εμπλουτίσουν» την ημέρα σου! Πρόσεξε να μην παρασυρθείς και πεις πολλά γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο επικοινωνιακό λάθος.

Λέων

Σήμερα μπορεί να λάβεις μέρος σε μία συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος, δουλειές που πρέπει να γίνουν αλλά και κάποια παράπονα είτε από εσένα είτε από εκείνους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πώς θα ειπωθούν αρκετά τα οποία μπορεί να γίνουν και η αφορμή για παρεξηγήσεις. Ακόμα ενδέχεται να φτάσουν στα αυτιά σου πληροφορίες για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα οι οποίες θα σε βάλουν σε σκέψεις. Πριν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να τα εκφράσεις ώστε να είσαι σίγουρος/η πως θα γίνεται κατανοητός/η.

Παρθένος

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στη λίστα με τις προτεραιότητές σου καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να αναθερμάνεις κάποιες από τις παλαιότερες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ εσένα και των γύρω σου. Προσπάθησε να αξιολογήσεις κατά πόσο είναι σοβαρές και μη δίνεις σε όλες την ίδια βαρύτητα.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει να επικεντρωθείς σε υλικά κυρίως αγαθά καθώς μέσα από αυτά θα νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή ο όποιος βρίσκεται στον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό ζήτημα και αν έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα τότε σίγουρα θα καταφέρεις να το στρέψεις προς όφελος σου. Παρόλα αυτά οι διαμάχες και οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην πέσεις στην παγίδα να εστιάσεις στις αντιπαραθέσεις γιατί τότε θα χάσεις το στόχο σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να στρέψεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων σε εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το ταλέντο σου για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα ή να ζητήσεις μία χάρη από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να συναντήσεις κάποια εμπόδια στο να πείσεις τους άλλους για κάτι που θέλεις και να ξεκινήσει μία λεκτική αντιπαράθεση. Να θυμάσαι πως αν θέλεις θα μπορέσεις να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου χωρίς να δημιουργήσεις καθόλου εντάσεις.

Τοξότης

Σήμερα εξακολουθείς να είσαι λίγο υποτονικός/η και να μην έχεις διάθεση για πολλά καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα ενδυναμώσει τις φοβίες σου και τις ανασφάλειές σου με αποτέλεσμα να στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά σε αυτές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις μία ασχολία η οποία δεν θα αφήσει τη σκέψη σου να σε απορροφήσει. Το πιο πιθανό είναι να προκύψει κάποια δουλειά στο εργασιακό σου περιβάλλον ή να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιο project το οποίο μπορεί να σε κουράσει αλλά θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις λόγω παρεξηγήσεων.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα νιώθεις καλύτερα αν ξέρεις πως υπάρχουν σε κοντινή ακτίνα από εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σου δώσει ευκαιρίες και προσκλήσεις για να συμμετέχεις σε φιλικές συναθροίσεις και κοινωνικά καλέσματα! Μέσα από αυτά θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις και τον εαυτό σου και να κάνεις εντύπωση με την παρουσία σου. Για να είσαι σίγουρος/η πως θα το καταφέρεις εκμεταλλεύσου και την επικοινωνιακή σου διάθεση που θα σου δώσει ένα προβάδισμα!

Υδροχόος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς δεν θέλεις να σκέφτεσαι καν πώς κάποιος μπορεί να σου επιρρίψει ευθύνες για κάτι που έχεις αφήσει ημιτελές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάσουν στα αυτιά σου λόγια τα οποία θα σε αποδιοργανώσουν. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις εν θερμώ ιδιαίτερα αν αυτά που θα ακούσεις σχετίζονται με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Ακόμα είναι πιθανό να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα σε εκπλήξει και θα πρέπει να τη σκεφτείς σοβαρά!

Ιχθύς

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει για αυτό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις την αναζήτηση σε βιβλία, σε φίλους σου και στο διαδίκτυο προκειμένου να αποκομίσεις τις πληροφορίες που επιθυμείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου λέει πως είναι μία ευνοϊκή μέρα για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες ή να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πως οι άνθρωποι που θα βρεθούν γύρω σου θα έχουν ενεργό ρόλο στην ημέρα σου και στις απόψεις σου καθώς είτε θα τις επικροτήσουν είτε θα τις επικρίνουν. Ο διάλογος θα είναι πολύ χρήσιμος καθώς θα σε βοηθήσει να ανταλλάξεις απόψεις και ίσως να ενστερνιστείς και κάποιες απόψεις των γύρω σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ