ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό με τα δυνατά του στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες του και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις κολακείες καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τις πολλαπλασιάσει. Μην εμπιστευτείς ανθρώπους που θα γνωρίσεις σήμερα και άφησε τους χρόνο προκειμένου να μπορέσεις να καταλάβεις αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Ταύρος

Σήμερα δεν θα νιώθεις ιδιαίτερα άνετα με τον κόσμο καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη εξακολουθεί να σου δημιουργεί εσωστρέφεια αλλά και τάσεις καχυποψίας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να βγεις από το φαύλο κύκλο σκέψεων που έχει ξεκινήσει να σε ταλαιπωρεί από εχθές. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να υπάρξουν άτομα στο φιλικό σου περιβάλλον που οι προθέσεις τους δεν θα είναι ξεκάθαρες απέναντί σου και θα σε μπερδέψουν με τη στάση τους.

Δίδυμοι

Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε ζητήματα συνεργασιών καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και μάλιστα να γίνεις απόλυτα κατανοητός/η στους άλλους. Βέβαια καλό θα ήταν να μην εφησυχάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα παιχτούν “παιχνίδια” τα οποία δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ακόμα. Μείνε μακριά από κόλακες και κάνε δεύτερες σκέψεις σε περίπτωση που η συμπεριφορά κάποιου προς εσένα αλλάξει χωρίς λόγο.

Καρκίνος

Οι δουλειές σήμερα πιθανόν να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς όμως εσύ δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με αυτές για αυτό και θα ψάχνεις δικαιολογίες προκειμένου να τις αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό θα σου δώσει ηθική ικανοποίηση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς καλό θα ήταν να σε βάλει σε υποψίες κυρίως αν συναντήσεις ανθρώπους εξαιρετικά πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να αποτελεί ευνοϊκή συγκυρία για να ασχοληθείς με όμορφους ανθρώπους, όμορφες σκέψεις και όμορφα πράγματα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να φύγεις για μία εκδρομή προκειμένου να πάρεις τον αέρα σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε μπερδέψει, καθώς θα ρίξει ένα θολό πέπλο πάνω από αισθηματικά και φιλικά ζητήματα και μάλιστα μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις! Απόφυγε οτιδήποτε το θεωρείς πολύ καλό για να είναι αληθινό καθώς το πιο πιθανό είναι να λάμπει χωρίς να είναι χρυσός.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις μερικά παράπονα και μάλιστα με έντονο τρόπο καθώς στο μυαλό σου θα γυρίζουν καταστάσεις στις οποίες ένιωσες αδικημένος/η και τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις το αίμα σου πίσω! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι ευνοϊκό για να καταφέρεις με επιχειρήματα να βρεις το δίκιο σου έστω και αργά! Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα προσπαθήσουν να σε καλοπιάσουν προκειμένου να μην εκνευριστείς! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς μπορεί να υπάρξειτάση για παραπλανήσεις.

Ζυγός

Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι το σημαντικότερο ζήτημα σήμερα καθώς μέσα από αυτή θα μάθεις νέα, εξελίξεις και πράγματα που σε αφορούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα δημιουργήσει ευνοϊκή συγκυρία για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να καταφέρεις να κάνεις τους άλλους να μιλάνε για εσένα. Βέβαια μπορεί να ακούσεις και πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει λίγο την κατάσταση. Καταρχήν μην πιστέψεις όλα όσα φτάσουν στα αυτιά σου καθώς δεν θα ισχύουν όλα και κατά δεύτερον κράτησε αποστάσεις με ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου με το ζόρι!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι βοηθητικό για εσένα καθώς θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα θολό κλίμα που είναι αποτρεπτικό για οικονομικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις νέες δοσοληψίες και συμφωνίες καθώς υπάρχει πιθανότητα αλλιώς να τις περιμένεις και αλλιώς να προκύψουν.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο είτε το θέλεις είτε όχι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα στρέψει την προσοχή σου σε αισθηματικά ζητήματα και θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια στιγμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς η αυτοπεποίθησή σου -σε υπερβολικό βαθμό- μπορεί να δημιουργήσει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου σε νέες γνωριμίες και πρόσφατες συνεργασίες καθώς μπορεί να είσαι σίγουρος/η για τον εαυτό σου αλλά αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος ενέργειες.

Αιγόκερως

Η εσωστρέφεια σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς προσωρινά από την πολυκοσμία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να πιστέψεις στις ικανότητές σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι σήμερα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός/η με άτομα που θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν -ακόμα και αν ανήκουν στο περιβάλλον σου- καθώς δεν θα έχουν τις προθέσεις που δείχνουν.

Υδροχόος

Οι συλλογικές εργασίες και οι φιλικές συναθροίσεις έχουν την τιμητική τους και σήμερα καθώς η Σελήνη από Τοξότη τις βοηθά να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα τονίσει πόσο σημαντικός/η είσαι σε μία ομάδα ή κάποια ομαδική ενασχόληση και αυτό είναι κάτι που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση !Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις καθώς οι κινήσεις και οι προθέσεις κάποιων από το φιλικό και όχι μόνο περιβάλλον σου δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε φέρνει σε επαφή με επαγγελματικά ζητήματα και συμφωνίες που σχετίζονται με αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις στους κατάλληλους ανθρώπους. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε παρασύρει και είναι πιθανό να πάρεις μια λάθος απόφαση που μετά θα το μετανιώσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτό, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου ευνοεί τις λάθος αποφάσεις λόγω παρανοήσεων! Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέες συμφωνίες καθώς τα περισσότερα από αυτά που θα σου πουν για να σε προσεγγίσουν δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.