ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να δεις ξανά τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα, το ρόλο που έχεις σε μια παρέα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με ομαδικές δραστηριότητες. Για να καταφέρεις να πάρεις σωστές αποφάσεις ή να διαπραγματευτείς τα παράπονα σου θα χρειαστεί να έχεις καθαρή κρίση και να μην επηρεαστείς από τα έντονα συναισθήματα που θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Σήμερα είναι πιθανό να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος αλλά αυτό θα είναι το καλύτερο για εσένα, αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου!

Ταύρος

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να αφήσεις πίσω σου επαγγελματικά ζητήματα που ξέρεις πως δεν σου προσφέρουν κάτι ώστε να αφήσεις χώρο για να έρθει κάτι νέο. Σίγουρα δεν σου αρέσει να ξεβολεύεσαι και μπορεί να αναγκαστείς να το κάνεις όμως είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις. Μέσα σου ξέρεις ποια σχέδια που αφορούν την καριέρα σου δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν και ποια μπορείς να τα εξελίξεις και να αποδειχθούν και βοηθητικά για εσένα. Επικαλέσου τη λογική σου ώστε να μην έχεις παράπλευρες απώλειες και κάνε τις απαραίτητες αλλαγές εκεί που χρειάζονται!

Δίδυμοι

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με νέα πράγματα, να αποκομίσεις γνώσεις και να εξελιχθείς πνευματικά! Αυτή η δίψα σου μάθηση αλλά και οι απόψεις σου μπορεί να γίνουν η αιτία για να αναθεωρήσεις και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να απαρτίζουν τον περίγυρο σου. Μέσα από αυτούς θα αντλήσεις δύναμη καθώς θα διαπιστώσεις πως έχεις βρει τους κατάλληλους συμμάχους που θα στηρίξουν τα επόμενα σου σχέδια! Σίγουρα μπορεί και κάποιοι να σε εκπλήξουν με τη συμπεριφορά τους και να σου δώσουν την ευκαιρία για αλλαγές.

Καρκίνος

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγείρει το συναίσθημα και θα κάνει ιδιαίτερα έντονες στις σκέψεις και τα θέλω σου. Είναι πιθανό να νιώθεις πως κάτι σου λείπει αλλά δεν ξέρεις τι ή να νιώθεις πως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή η οποία σου δημιουργεί ανησυχίες. Προσπάθησε να μην μπλέκεις παρελθοντικά γεγονότα στο παρόν σου και κράτησε μόνο όσα σου έμαθαν, διαφορετικά η έκλειψη θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να ξεσπάσεις.  Η ανασφάλεια που νιώθεις και για τα οικονομικά σου θα σε κάνει να νιώσεις πίεση για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις αν θέλεις να δεις καθαρά τα επόμενα σχέδια σου.

Λέων

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε αναγκάσει να δεις σχέσεις και συνεργασίες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προκειμένου να πάρεις τις αποφάσεις σου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που θέλεις εσύ από τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου και αν τελικά το έχεις. Η έντονη ενέργεια που απορρέει από την έκλειψη θα δώσει ένα βαθμό δυσκολίας σε αυτό για αυτό και πιθανό να νιώσεις συναισθηματική φόρτιση. Καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις κάτω από τον έντονο συναισθηματισμό σου καθώς μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξεις.

Παρθένος

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου υπενθυμίσει πως έχεις χαθεί ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα ρουτίνας και δεν έχεις καθόλου χρόνο για εσένα. Ο εαυτός σου χρειάζεται φροντίδα και αυτή η συνειδητοποίηση θα σε οδηγήσει να αλλάξεις την καθημερινότητα σου στο μέτρο που μπορείς. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματική υπερχείλιση και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις χωρίς να έχεις καθαρό μυαλό. Οι ρηξικέλευθες αλλαγές καλό θα είναι να περιμένουν καθώς η έκλειψη θα δώσει ένα μόνιμο αποτέλεσμα στις ενέργειες σου και δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει αν το μετανιώσεις.

Ζυγός

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου είτε όχι. Αν τον έχεις βρει πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχετε ανάγκη μια επανεκκίνηση προκειμένου η σχέση σας να πάρει την ανιούσα. Από την άλλη είναι πιθανό να σκεφτείς πως η σχέση σου έχει κάνει τον κύκλο της και θέλεις να απομακρυνθείς. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις, οποιαδήποτε πόρτα και να κλείσεις θα δεις πως την ίδια στιγμή υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο.

Σκορπιός

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα κυρίως στο σπίτι και την καριέρα σου όμως ο τρόπος που θα το επιδιώξεις ενδέχεται να μην είναι ο κατάλληλος. Οι αποστάσεις είναι πιθανές όπως και οι εντάσεις κυρίως με τους δικούς σου ανθρώπους αν δεν προσπαθήσεις να κατευνάσεις την επιθυμία σου να ρίξεις μια βόμβα σε οτιδήποτε κινείται γύρω σου! Προσπάθησε να μην πάρεις καμία απόφαση που να αφορά ζητήματα σπιτιού, μετακομίσεις και αλλαγές “εν βρασμώ” καθώς θα εγείρουν και νέα ζητήματα.

Τοξότης

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου χρειάζονται ένα ξεκαθάρισμα. Πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν και δεν ειπώθηκαν και λόγια που ειπώθηκαν και πλήγωσαν θα σε αναγκάσουν να περάσεις στη δράση προκειμένου να πεις αυτά που θέλεις και να εκφράσεις τα παράπονα σου Προσπάθησε να μιλήσεις με λογικά επιχειρήματα και να μην παρασυρθείς από την ένταση που θα νιώθεις! Τα λόγια σου μπορεί να εγείρουν αντιδράσεις όμως οτιδήποτε και να γίνει σήμερα θα είναι το καλύτερο για εσένα.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγείρει τις ανασφάλειες σου και θα ξεκινήσεις την αποτίμηση των ικανοτήτων σου αλλά και των οικονομικών σου πόρων. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να θυσιάσεις κάτι προκειμένου να καταφέρεις να έχεις κάτι άλλο, εσύ όμως τρομάζεις και στην παραμικρή απώλεια είτε οικονομική είτε συναισθηματική. Αφουγκράσου τις ανάγκες σου και δες που βρίσκεσαι ανάμεσα σε αυτές και ύστερα πάρε αποφάσεις προσπαθώντας να έχεις όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρο μυαλό.

Υδροχόος

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου σε καλεί να αναγνωρίσεις τη θέση σου ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έχουν “καπελώσει” την προσωπικότητα σου και ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσουν την υπεροχή σου. Ο τρόπος που θα το επιχειρήσεις μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος καθώς θα φανείς εγωκεντρικός/η. Ηρεμία, σύνεση και μετρημένα λόγια ώστε να μπορέσεις αφενός να μη χάσεις το δίκιο σου και αφετέρου να κατανοήσουν οι ενδιαφερόμενοι τις ανάγκες σου και αυτά που ζητάς.

Ιχθύς

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει στη σκέψη σου γεγονότα του παρελθόντος που θα σου προκαλέσουν γλυκόπικρα συναισθήματα. Κάνε έναν απολογισμό, δες τι μαθήματα πήρες από κάθε τι που σου συνέβη και μετά κλείδωσε τα στο ντουλάπι των αναμνήσεων σου και κάνε μια νέα αρχή απαλλαγμένος/η από οτιδήποτε περιττό. Όλες αυτές οι σκέψεις δεν θα σε αφήσουν να συγκεντρωθείς σε δουλειές και υποχρεώσεις και για αυτό είναι πιθανό να κάνεις λάθη. Προσπάθησε να δικαιολογηθείς και σε καμία περίπτωση μη ζητήσεις τα ρέστα!