ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Φεβρουαρίου;

Κριός

Οι φίλοι σου, οι παρέες σου, οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως μπορείς να περάσεις καλά θα βρίσκονται στο μυαλό σου σήμερα από το πρωί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε προτρέψει να πάρεις ένα τηλέφωνο και να περάσεις από τη σκέψη στην πράξη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες ή κάποια εθελοντική εργασία! Η ημέρα θα σε βοηθήσει και να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που ξέρεις πως σε στηρίζουν.

Ταύρος

Επαγγελματικά ζητήματα θα είναι εκείνα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον καθώς μέσα από τη δουλειά και την καριέρα σου θα μπορέσεις να έχεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε απασχολήσει η κοινωνική σου καταξίωση περισσότερο από κάθε τι άλλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον  Τοξότη είναι ευνοϊκό για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Νέες συμφωνίες είναι πιθανές αρκεί να τις επιδιώξεις.

Δίδυμοι

Έφτασε η στιγμή που θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να αναζητήσεις πηγές ξεκούρασης. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, στις νέες πληροφορίες αλλά και σε ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη υποδηλώνει πως οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς θα είναι υποστηρικτικοί προς εσένα, τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται να σου προτείνουν και κάτι που θα σε παρακινήσει να περάσεις στην ενεργό δράση!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις μια εσωτερική ανησυχία με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να χαλαρώσεις καθώς θα είσαι σε εγρήγορση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα αναμοχλεύσει λάθη, πάθη και έρωτες με αποτέλεσμα να νιώθεις ευάλωτος/η απέναντι στα ίδια σου τα συναισθήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη σε προτρέπει να κάνεις εργασιοθεραπεία προκειμένου να καταφέρεις να μετουσιώσεις την ενέργεια σου σε κάτι που θα έχει και πρακτικό αποτέλεσμα! Ασχολήσου ακόμα και αγγαρείες καθώς ακόμα και αυτές θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές.

Λέων

Η γνώμη που έχουν οι γύρω σου για εσένα ιδιαίτερα οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα σε απασχολήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βάλει σε σκέψεις. Η επιβεβαίωση των άλλων θα είναι σημαντική για εσένα για αυτό και θα προσπαθήσεις να την κερδίσεις με κάθε τρόπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι βοηθητικό όχι μόνο για να καταφέρεις να τους κερδίσεις αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες! Η ενθουσιώδης φύση σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και τελικά να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό και μετά να κάνεις ένα ημερήσιο πλάνο προκειμένου να δεις τις δουλειές που έχεις και να μην τις αφήσεις στην τύχη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου φέρει υποχρεώσεις που θα πρέπει να τελειώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τα αποθέματα ενέργειας σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητας σου. Αν σου μείνει χρόνος προτίμησε να ξεκουραστείς και να μην κάνεις τίποτε άλλο!

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και σε βοηθά να βρεις τρόπους και δραστηριότητες προκειμένου να περάσεις καλά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη σε προτρέπει να περάσεις στη δράση ώστε να μη βαρεθείς καθώς θα είναι εύκολο να πάθεις κάτι τέτοιο σήμερα. Μια βόλτα στο γυμναστήριο, μια βόλτα γενικότερα, η συνάντηση με φίλους σου και η ενασχόληση με το/η σύντροφό σου είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα! Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε και να θελήσεις αρκεί να μη μείνεις αδρανής!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να σε πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να τακτοποιήσεις το σπίτι σου και να ασχοληθείς με δουλειές που το αφορούν. Η Σελήνη στον Υδροχόο αγαπάει την τάξη και για αυτό θα σε βάλει στη διαδικασία να μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα που να σχετίζεται με ζητήματα σπιτιού. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου καθώς θα έχεις τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας! Είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνεις και κάποια έξοδα για το σπίτι τα οποία όμως θα σε χαροποιήσουν!

Τοξότης

Σήμερα θα αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο σου στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και άνετο/η με τις δημόσιες σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές. Φίλοι, συγγενείς και γείτονες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και εσύ άλλο που δεν θα θέλεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις εντύπωση και μόνο που θα εμφανιστείς! Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι η βιασύνη σου καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει ατυχήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θέματα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειας θα κάνουν την εμφάνιση τους και πιθανό να τα θεωρήσεις αλληλένδετα με τις οικονομικές σου ανησυχίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε αναγκάσει να σταματήσεις τις σκέψεις και να περάσεις στη δράση προκειμένου να κάμψεις τις ανασφάλειες σου. Επεδίωξε να διαφημίσεις τις ικανότητες σου και τα ταλέντα σου εκεί που χρειάζεται καθώς είναι πιθανό να αποφέρουν μια νέα οικονομική συμφωνία! Αν ξεκινήσεις να συζητάς κάτι τέτοιο κράτησε το για εσένα και μην το κοινοποιήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τον τρόπο που βλέπεις τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφό σου καθώς και τις απαιτήσεις που έχεις από εκείνους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου που θα έχουν προοπτικές να παραμείνουν. Ακόμα είναι πολύ πιθανό κάποιος/α φίλος/η σου να σου προσφέρει απλόχερα τη βοήθεια του και να νιώσεις πως έχεις συμμάχους και αυτό είναι κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ιχθύς

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μακριά από τη φασαρία και τα επαγγελματικά άγχη καθώς νιώθεις πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σε καλεί να πάρεις αποστάσεις προκειμένου να μπορέσεις να σκεφτείς με ορθή κρίση κάθε τι που σε απασχολεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει με ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά βοηθητικό για την αυτοπεποίθηση σου. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως όλα βαίνουν καλώς στηρίξου μόνο σε αυτά που βλέπεις εσύ και όχι σε αυτά που θα σου πουν οι άλλοι.