Τα ζώδια της ημέρας

Κριέ, σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει εξελίξεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει εξελίξεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από τη δουλειά και να μην έχεις χρόνο να αφιερώσεις σε εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει αυτό το συναίσθημα και θα πρέπει να αναγνωρίσεις πως οι στόχοι σου θα έχουν και ένα τίμημα και αυτό θα είναι αν αφήσεις για λίγο πίσω τις δικές σου ανάγκες. Είναι πιθανό να νιώσεις ένα ψυχρό κλίμα στη δουλειά- ή να το δημιουργήσεις εσύ- αλλά μην ασχοληθείς με αυτό και μείνε επικεντρωμένος/η στις υποχρεώσεις και τους στόχους σου.

Ταύρος

Σήμερα όχι μόνο θα  νιώθεις αλλά και θα φαίνεσαι καλά καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα τονώσει τη ψυχολογία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μια απόσταση στις σχέσεις με τους άλλους και αφορμή μπορεί να είναι μια κουβέντα που θα παρεξηγήσεις ή μια συζήτηση που θα κάνεις. Ακόμα και αν διαφωνείς με αυτά που θα ειπωθούν προσπάθησε να φερθείς με διπλωματία και να μη γίνεις και απότομος/η, καθώς σήμερα θα έχεις αυτή την τάση ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου οι οποίες θα δημιουργηθούν από τα έντονα συναισθήματα σου και τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για να δείξεις τα συναισθήματα σου. Αιτία θα είναι πως δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις αλλά ούτε και θα αισθανθείς την ανάγκη. Αν χρειάζεται να διευθετήσεις κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα προσπάθησε να τα αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς είναι πιθανό να μην πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει.

Καρκίνος

Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα περάσουν από τεστ σήμερα καθώς ήρθε η ώρα να τις αξιολογήσεις προκειμένου να δεις αν σε καλύπτουν! Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου, στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους και πιθανό να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η σκληρή κριτική σου στους αγαπημένους σου ανθρώπους μπορεί να εντείνει το ψυχροπολεμικό κλίμα και πιθανό να τελειώσουν σχέσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αυτό που πρέπει να συγκρατήσεις είναι πως αυτές που έχουν γερές βάσεις θα συνεχίσουν ακάθεκτες.

Λέων

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση και εσύ θα πρέπει να γυρίσεις ξανά στην τάξη. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει την αίσθηση του καθήκοντος και δύσκολα θα μπορέσεις να τις αφήσεις χωρίς να τις υπολογίσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στο εργασιακό σου περιβάλλον, δούλεψε απερίσπαστος/η  και μείνε μακριά από παράπονα και ίντριγκες καθώς θα φτάσουν στα αυτιά και εκείνων που δεν πρέπει.

Παρθένος

Σήμερα ξεκινά μια ημέρα αρκετά προσοδοφόρα για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου φέρει ιδέες να αξιοποιήσεις το χρόνο σου όπως εσύ θέλεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο που μπορεί να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις και στα «πρέπει». Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με υποχρεώσεις και μετά θα μπορέσεις να επιστρέψεις στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου και τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την τάση να σχολιάσεις κάθε τι και μάλιστα ο τρόπος σου δεν θα είναι ο καλύτερος! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει φόρτο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Αυτό με τη σειρά του θα σου δημιουργήσει κούραση και νεύρα με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πιθανότητες να ξεσπάσεις σε κάποιο άτομο της οικογένειας σου. Συγκράτησε την ορμή σου και αν νιώσεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις τότε κράτησε αποστάσεις διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις εντάσεις στο σπίτι.

Σκορπιός

Σήμερα η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες προκειμένου να τα πείτε! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω αλλά η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει αποστάσεις και ένα κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους που δεν θα είναι και τόσο θερμό. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι γύρω σου θα σε κρίνουν για τις πεποιθήσεις σου και εσύ θα εκνευριστείς προσπαθώντας να αποδείξεις πως είναι οι σωστές. Είναι πιθανό να πεις και λόγια που πληγώνουν για αυτό και σε συμβουλεύω να έχεις ψυχραιμία διαφορετικά μπορεί να το παρακάνεις.

Τοξότης

Τα οικονομικά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς είτε θα αποφασίσεις να συμμαζέψεις κάποιες υποχρεώσεις είτε θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές διεκδικήσεις και διευθετήσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να πειθαρχήσεις σε ένα οικονομικό πλάνο το οποίο μπορεί να νιώθεις πως σε ζορίζει είναι όμως ο μόνος τρόπος να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Όλα έχουν ένα τίμημα για αυτό προσπάθησε να το αναγνωρίσεις και να φερθείς με σύνεση!

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχουν την τιμητική τους οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο σου αναζητά εχέγγυα προκειμένου να κρατήσει τις σχέσεις που αξίζουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει επικριτικό/η με αγαπημένα σου πρόσωπα και απόλυτο/η με αυτά που πιστεύεις με αποτέλεσμα να περάσεις ακόμα και στην υπερβολή. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης ανάμεσα στα πράγματα  αν θέλεις να πάρεις σωστές αποφάσεις και να μην αδικήσεις ούτε τον εαυτό σου αλλά ούτε και τους άλλους.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις μια αγωνία και ένα γενικότερο φόβο ακόμα και για απλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς θα σου φαίνονται ιδιαίτερα απαιτητικές. Μια γενικότερη ανησυχία θα συνοδεύει τα πάντα με αποτέλεσμα να μην θέλεις να κάνεις τίποτα και να ξεκινήσεις να βρίσκεις δικαιολογίες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο σου λέει πως η λύση είναι η εργασιοθεραπεία προκειμένου να κατανικήσεις τις ανησυχίες σου και τις ανασφάλειες σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις και μην τις αφήσεις να σε γεμίζουν ανασφάλεια για τις ικανότητες σου.

Ιχθύς

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν ομάδες και κοινά ενδιαφέροντα θα δώσουν χρώμα στην ημέρα σου καθώς το πιο πιθανό είναι να αναζητήσουν την παρέα σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να έρθουν στην επιφάνεια αμφιβολίες σχετικές με κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να κρατήσεις μια σκληρή στάση προς κάποιους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Καλό θα είναι να επικαλεστείς το διάλογο και την καλή σου διάθεση προκειμένου να μη δημιουργήσεις προβλήματα.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ