Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, οι συναισθηματικές σου αναταράξεις πιθανό να κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε ταξιδεύει μέσα από φωτογραφίες, ταινίες, βιβλία και συζητήσεις.  Σήμερα το πιο πιθανό είναι να περάσεις όλη την ημέρα αναζητώντας πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και φέρνοντας στο μυαλό σου εικόνες που μπορούν να σε χαλαρώσουν! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα τονίσει ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον περίγυρο σου. Η ημέρα θα είναι βοηθητική για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, εκμεταλλεύσου το!

Ταύρος

Οι συναισθηματικές σου αναταράξεις πιθανό να κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί προκειμένου να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα είναι βοηθητικό προς εσένα καθώς θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σκέφτεσαι και να μην το αφήσεις να λιμνάσει μέσα σου. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να βρεις λύση και σε οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τρίτους για αυτό επεδίωξε το.

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα είναι εκείνοι που θα επιλέξεις να συμβουλευτείς για κάθε απόφαση που θα χρειαστεί να πάρεις. Η Σελήνη από τον Τοξότη τονίζει τη σημασία που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σου για αυτό και πιθανό να μπεις σε διλλήματα σε περίπτωση που η γνώμη τους δεν ταυτίζεται με τη δική σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις τυχόν διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν. Νέες προτάσεις για συνεργασίες με ενδιαφέρουσες προοπτικές είναι πιθανές σήμερα!

Καρκίνος

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες καθώς τα "πρέπει"  θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα είναι και επείγοντα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο είναι μια βοηθητική όψη για ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακά θέματα, διευθετήσεις υποχρεώσεων και αγγαρειών αλλά και συνεννόηση με τους γύρω σου! Σήμερα μπορείς να βρεις ανθρώπους πρόθυμους να σου χαρίσουν τη βοήθεια τους και να σε διευκολύνουν αρκεί να τους το ζητήσεις!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου χαρίσει ροπή σε απολαύσεις και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν με κίνδυνο βέβαια να το παρακάνεις και να το ρίξεις έξω για τα καλά! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σου δώσει ευκαιρίες να προσεγγίσεις ανθρώπους που θέλεις, να φλερτάρεις με επιτυχία και να γίνεις η ψυχή της παρέας σε μια έξοδο με φίλους! Σήμερα το ταλέντο σου θα είναι ο λόγος και η διάθεση σου και σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς.

Παρθένος

Ένα δίλλημα σχετικά με κάποιο επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα θα φέρει συζητήσεις με την οικογένεια σου και με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος αντίστοιχα που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα βοηθήσει στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Σήμερα είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις λόγω διαφορετικών απόψεων αλλά το ίδιο εύκολο είναι και να διευθετηθούν, αρκεί να το θελήσεις. Προσπάθησε μόνο να κρατήσεις τη λογική σου σκέψη και να μην κάνεις σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Η ανάγκη σου για να μοιραστείς οτιδήποτε κρατάς μέσα σου θα σε κάνει να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα και τις συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και μάλιστα με όσο περισσότερο κόσμο είσαι τόσο πιο άνετα θα αισθάνεσαι! Οι πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα θα είναι αρκετές για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να μεταφέρεις ή να πεις κάτι που δεν πρέπει!

Σκορπιός

Οικονομικές δοσοληψίες, αναζήτηση νέων πόρων για να αυξήσεις το εισόδημα σου και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι μερικά από τα σενάρια που θα υπάρξουν σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει ανασφάλεια για αυτό και το πρώτο που θα σου φέρει στο μυαλό είναι να τακτοποιήσεις κάποιες από τις εκκρεμότητες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο είναι βοηθητικό για διαπραγματεύσεις και νέες συμφωνίες καθώς θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος/η. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια πρόταση που θα ενισχύσει μια ήδη υπάρχουσα συνεργασία.

Τοξότης

Η διάθεση σου και οι επιθυμίες σου δεν θα είναι σταθερές σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλεί εναλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον  Ερμή από τον Υδροχόο θα έχει πυροσβεστική δράση και θα μπορέσει να σε σώσει από παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρει να προσεγγίσεις και όχι να δημιουργήσεις αποστάσεις. Η ημέρα είναι καλή και για να συζητήσεις ένα θέμα που είχε προκύψει με κάποιον από το περιβάλλον σου.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να νιώθεις παράξενα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι σκέψεις σου είναι αγχωτικές καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου χαρίσει μια ροπή σε αυτό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επικοινωνήσεις αυτά που σε απασχολούν αλλά και για να εκλογικεύσεις τα άγχη σου. Αν το κάνεις αυτό τότε θα δεις πως τα περισσότερα θέματα για τα οποία αγχώνεσαι δε στηρίζονται καν σε πραγματικά γεγονότα ή στηρίζονται σε γεγονότα τα οποία έχεις παραποιήσει με αποτέλεσμα το φαύλο κύκλο σκέψεων.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που συμμετέχεις μαζί τους σε συλλόγους και ομάδες θα είναι οι δικοί σου άνθρωποι για αυτό και θα προτιμήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε εκείνους παρά να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τονίζει το ομαδικό πνεύμα και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο σου θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία. Σήμερα μπορείς να αποκτήσεις νέους συμμάχους, να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να παρασύρεις τους άλλους στο δικό σου τρόπο σκέψης καθώς θα έχεις επιχειρήματα! Ακόμα είναι πιθανό να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε μια συλλογική δραστηριότητα καθώς θα "το έχεις"!

Ιχθύς

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα γίνουν το κίνητρο για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις αυτό που αξίζεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα στρέψει την προσοχή των άλλων επάνω σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά σου στη δουλειά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον  Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να μοιραστείς τις ιδέες σου με προϊσταμένους σου και να τους πείσεις για αυτές καθώς θα έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα. Μην αναμειχθείς σε "πηγαδάκια" καθώς μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ